close

Nabídka

Autodiagnostika

Autodiagnostika

OBDLink SX je autodiagnostika s programem TouchScan v českém provedení, a to vše s 3 letou zárukou.

Nový vzhled a model spolu s nejnovější technologií universálních čipu STN11XX, který je naprosto odlišný od čipu ELM 327. Čipy STN11XX se vyznačují velikou rychlostí a svojí kvalitou (diagnostika se sama neodpojuje, nejsou problémy s připojováním...). Dovoz z výroby v USA (žádna čína). V balení je samozřejmě zahrnuto i CD s instalacním programem. Diagnostika plně splňuje normu OBDII a její odnože EOBD a JOBD.

Díky tomu jsou tak zaručeny veškeré funkce týkající se měření emisních hodnot a s tím spojených chybových kódů, které jsou generovány řídící jednotkou motoru. Nejuniverzálnější diagnostika pro autoservisy, která podporuje všechny značky na světovém trhu a to od roku 1996 až do dnešních dní.

Připojení do vozu je pomocí 16 pinové zásuvky, do PC pomocí rozhraní USB. OBDLink je jedna z mála diagnostik, kterou lze pravidelně updatovat. Diagnostika je už nyní připravena na napřenos rychlostí více jak 10Mbit/s a s novými ovladači se stále zrychluje. Dále se přídávají nové funkce, hlavně pro CAN protokol. Nejnovější up-date je vždy ke stažení na našich stránkách. K této diagnostice se také vztahuje speciální prodloužená záruka, která činí 36 měsíců. Díky tomuto faktoru se tak jedná o naprosto jedinečný produkt za bezkonkurenční cenu.

Share

0 komentář(ů)