close

Nabídka

BENZÍNOVÁ RÁMOVÁ ELEKTROCENTRÁLA

BENZÍNOVÁ RÁMOVÁ ELEKTROCENTRÁLA

Benzínová rámová elektrocentrála 7 HP/2,8 kW - AVR TVARDY je profesionální generátor vybavený výkonným čtyřtaktním spalovacím motorem o výkonu 7 HP a objemu 208 ccm. Tento generátor je schopen dodávat okamžitý maximální výkon až 2800 W a stálý výkon 2500 W. Díky automatickému regulátoru napětí (AVR) je zajištěno konstantní výstupní napětí bez ohledu na zatížení a provozní teplotu.

Palivová nádrž s objemem 15 litrů umožňuje nepřerušenou práci při průměrném zatížení po dobu přibližně 8 hodin. Generátor je vybaven robustním kovovým rámem, který zajišťuje ochranu před poškozením a usnadňuje jeho přenos.

Benzínová rámová elektrocentrála 7 HP/2,8 kW - AVR TVARDY je vyrobena z vysoce kvalitních komponentů a materiálů, které zajišťují spolehlivost a výkon. Díky tichému chodu způsobenému vhodným tlumičem a velmi dobrým tlumením nárazů je použití tohoto generátoru velmi příjemné.

Generátor je vybaven několika zásuvkami, a to 3x230 V - 833 W pro každou zásuvku, 1x 400 V - 2,5 kW a 1x 12V DC. Druh paliva, který lze použít, je bezolovnatý benzín Natural 95 nebo 98, a typ oleje je 10W40 nebo SAE30. Startování je ruční, a zapalování je elektronické.

Benzínová rámová elektrocentrála 7 HP/2,8 kW - AVR TVARDY je ideální pro použití na stavbách, pro napájení zahradní techniky, jako zdroj elektřiny na chatě, chalupě, karavanech a obytných vozidlech, jako zdroj elektřiny při kempování, nebo jako záložní zdroj elektřiny.

Celkově lze říci, že Benzínová rámová elektrocentrála 7 HP/2,8 kW - AVR TVARDY je spolehlivý a výkonný generátor s mnoha užitečnými vlastnostmi a technickými parametry, který uspokojí potřeby jak profesionálních uživatelů, tak i domácích uživatelů, kteří potřebují zdroj elektřiny.

 

A nyní několik dotazů a odpovědí:

Jak dlouho může elektrocentrála pracovat na jednu nádrž?

Elektrocentrála má palivovou nádrž o objemu 15 litrů a při průměrném zatížení může pracovat nepřerušovaně až 8 hodin na jednu nádrž. --- Jaký je maximální výkon elektrocentrály? Maximální okamžitý výkon elektrocentrály je 2800 W.

Jaký je stálý výkon elektrocentrály?

Elektrocentrála má stálý výkon 2500 W.

Jaká je hlučnost elektrocentrály?

Hlučnost elektrocentrály je 95 dB.

Jaký druh paliva elektrocentrála používá?

Elektrocentrála používá bezolovnatý benzín Natural 95 nebo 98.

Jaký typ oleje elektrocentrála potřebuje?

Elektrocentrála vyžaduje olej typu 10W40 nebo SAE30.

Kolik váží elektrocentrála?

Elektrocentrála váží 34,4 kg.

Jaké jsou hlavní výhody této elektrocentrály?

Elektrocentrála je vyrobena z kvalitních komponentů a materiálů, má vysoký výkon 7 HP a dokáže generovat okamžitý maximální výkon 2800 W a stálý výkon 2500 W. Má objemnou palivovou nádrž o velikosti 15 l, tichý chod s vhodným tlumičem a velmi dobrým tlumením nárazů, robustní rámovou konstrukci a automatický regulátor napětí (AVR).

Share

0 komentář(ů)