close

Nabídka

Guzzanti GZ 45A je přenosná chladnička, mraznička, která i ohřeje

Guzzanti GZ 45A je přenosná chladnička, mraznička, která i ohřeje

Guzzanti GZ 45A je přenosná chladnička a mraznička, která je ideální pro chlazení a mrazení potravin. S kapacitou 45 litrů a výkonným kompresorem poskytuje rychlé a efektivní chlazení. S touto chladničkou můžete udržovat potraviny chlazené od -18 °C do +10 °C nebo je ohřát až na teplotu +60 °C, což poskytuje flexibilitu při skladování a transportu různých druhů potravin.

Jednou z výhod této chladničky je její univerzální napájecí systém. Může pracovat při napětí 12/24 V nebo 220-240 V, což znamená, že ji lze připojit do jakékoliv 12V nebo 24V zásuvky v automobilu, lodi nebo obytném přívěsu. To umožňuje její použití nejen během cestování, ale také při táboření nebo na dlouhých výletech.

Chladící box je vybaven vysoce kvalitní izolací, která pomáhá udržovat teplotu uvnitř stabilní a zabraňuje přístupu tepla z vnějšího prostředí. Díky tomu jsou potraviny chráněny a uchovávány ve správné teplotě po dlouhou dobu.

Chladnička Guzzanti GZ 45A je také praktická a snadno přenosná. Je vybavena sklopnými madly a kolečky, což usnadňuje manipulaci a přenášení. Její rozměry (49,3 x 65,5 x 35,6 cm) a váha 16,5 kg umožňují snadné umístění a přenášení v různých prostředích.

Kabely pro napájení mají dostatečnou délku (350 cm pro 12V a 220 cm pro 230V), což poskytuje dostatek flexibility při umisťování a používání chladničky.

Guzzanti GZ 45A je kompaktní a výkonná chladnička a mraznička, která poskytuje spolehlivé chlazení a mrazení potravin. S její všestranností v použití a snadnou manipulací je ideální volbou pro cestování, táboření a všechny situace, kdy potřebujete udržovat potraviny čerstvé a zachovat jejich správnou teplotu.

 

Kdo je Guzzanti?

Značka Guzzanti oslaví brzy patnáct let od svého založení, a to s cílem přinést na trh nejžádanější výrobky v neotřelém designu, výborné kvalitě a krásných obalech. Tato italská firma si získala uznání zákazníků v mnoha zemích díky svému sortimentu spotřebičů pro domácnost, který je postupně rozšiřován a zahrnuje širokou škálu produktů.

Guzzanti nabízí kuchyňské spotřebiče, chladicí zařízení, přístroje na úpravu vzduchu a také velmi oblíbené šicí stroje. Zákazníci si cení nejen kvality a funkčnosti těchto výrobků, ale také jejich inovativního designu a atraktivního vzhledu.

Úspěch značky na trhu je také zásluhou zkušeného německého designového studia, které ve spolupráci s výrobním závodem přináší nové návrhy do výroby. Díky dlouhodobým zkušenostem a intenzivním přípravám se Guzzanti rozhodla při příležitosti svého 15. výročí uvedení na trh ucelený sortiment vestavných spotřebičů. Nabídka zahrnuje vestavné trouby, pečící i mikrovlnné trouby, různé druhy varných desek, odsavače par, vestavné myčky nádobí a také široký výběr vestavných vinoték.

Cílem značky Guzzanti je poskytovat zákazníkům nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném a esteticky působivém designu, a to za cenově dostupnou cenu. Firma se zaměřuje na uspokojení potřeb a přání zákazníků, a proto vytváří produkty, které splňují vysoké standardy a poskytují maximální spokojenost.

Díky kombinaci inovativního designu, kvalitního zpracování a dostupné ceny se značka Guzzanti stala oblíbenou volbou pro mnoho spotřebitelů po celém světě. Její výrobky jsou spolehlivé, funkční a esteticky přitažlivé, což přispívá k pohodlí a radosti z domácího prostředí. Guzzanti se pevně etablovala na trhu spotřebičů pro domácnost a díky svému neustálému inovování a rozšiřování sortimentu si udržuje silnou pozici ve světě domácích spotřebičů.

Kromě kvality a designu se Guzzanti také zaměřuje na dostupnost a cenovou atraktivitu svých výrobků. Věří totiž, že kvalitní spotřebiče by měly být přístupné pro každého zákazníka, který si přeje vylepšit svůj domov prostřednictvím moderních a efektivních zařízení.

Sortiment značky Guzzanti neustále roste, aby uspokojil různorodé potřeby a preference zákazníků. Bez ohledu na to, zda hledáte kuchyňské spotřebiče, chladicí zařízení, vzduchotechniku nebo šicí stroje, Guzzanti vám nabídne širokou škálu možností s vysokou úrovní spolehlivosti a výkonu.

S ohledem na neustálý pokrok ve vývoji technologií a designu si značka Guzzanti udržuje svou reputaci jako jedna z předních firem v oboru. Její výrobky jsou vyrobeny s pečlivostí a detailním přístupem kvalifikovaných profesionálů, aby splnily vysoké standardy a očekávání zákazníků.

Značka Guzzanti je synonymem pro kvalitu, inovaci a design. Její výrobky jsou propracované, spolehlivé a esteticky působivé, což zajišťuje maximální uživatelskou spokojenost. Bez ohledu na to, zda se rozhodnete pořídit kuchyňský spotřebič, chladicí zařízení nebo jiný spotřebič do vaší domácnosti, můžete se spolehnout, že Guzzanti vám poskytne produkty, které budou nejen plně funkční, ale také skvěle vypadající.

Věrná svému cíli přinášet inovativní a kvalitní spotřebiče pro domácnost za přijatelnou cenu, značka Guzzanti si získala důvěru a popularitu zákazníků po celém světě. Ať už se jedná o vaření, chlazení, úpravu vzduchu nebo šití, Guzzanti je spolehlivým partnerem, který vám nabídne moderní a funkční řešení pro váš domov.

Share

0 komentář(ů)