close

Nabídka

jak Vaší zahradu zbavit krtka a jiné škůdce

jak Vaší zahradu zbavit krtka a jiné škůdce

Zvukově-vibrační odpuzovač Deramax-Cvrček je elektronické zařízení k ochraně zahrady nebo záhonů před zahradními škůdci: krtek, hryzec a hraboš.. Tento typ odpuzovače krtků je s efektivně využívaný dokonce k plašení hadů, kteří jsou velmi citliví na sebemenší vibrace země.

Odpuzovač Deramax-Cvrček je velmi oblíbený pro svou spolehlivost a účinnost. Další předností jsou nízké provozní náklady. Je to  ryze Český výrobek, který se nyní vyrábí už ve třetí verzi. Přístroj je maximálně bezpečný pro lidi, i pro běžnou domácí a hospodářskou zvířenu.

Zahradní škůdci jsou stále obtěžováni zvukem z vibrací a slabými vibracemi do země, takže velmi rychle opustí chráněný prostor. Při využití tohoto odpuzovače krtků nedochází k zahubení krtků a dalších škůdců a není tedy nutné odstraňovat uhynulá zvířata.

Provoz odpuzovače krtků je i ekologický, bez nutnosti využití jakýchkoli chemických prostředků. Praktické plastové pouzdro tohoto plašiče krtků má dvojité krytí proti vlhkosti, vodě a vyrobený je z UV odolného plastu.

Odpuzovač krtků, hryzců a hrabošů Deramax-Cvrček s úsporným provozem, kdy  jedna sada 4ks velkých monočlánků (velké buřty) zajistí energii pro tento plašič po dobu minimálně 1 roku!

Tento plašič krtků Deramax-Cvrček je vyzkoušen mnoha našimi zákazníky a máme ověřenu jeho funkčnost a účinnost.

Neváhejte proto a objednejte ještě dnes Deramax-Cvrček.

"Zničit krtka" je v tomto provedení velice humáni a o jeho zničení, zahubení nebo zranění nemůže být řeč.

Jen prostě vašeho krtka pošlete k sousedům :-). 

Share

1 komentář(ů)

Touareg Nov 17, 2020
Tento plašič krtků opravdu funguje. Měli jsme problémy na podzim s krtkem, který dokáže těch svých hromádek udělat na zahradě opravdu hodně. Zapustil jsem do země tento plašič a během několika dní už žádné nové hromádky nebyly. Na 4 velké monočlánky (buřty) by to mělo fungovat rok, tak pak jen vyměnit baterie. Na co je asi potřeba si dát pozor je dostatečné utopení do zěme, a to kvůli sekání trávy a sekačce. Pokud na to zapomenete a nebude víko plašiče dost nízko, tak ho rozseknete.