close

Nabídka

Jak vyřešit handsfree a hudbu z mobilu v autě

Jak vyřešit handsfree a hudbu z mobilu v autě

552HFUNRCA BLUETOOTH A2DP/HANDSFREE MODUL PRO AUTORÁDIA S RCA AUX VSTUPEM

Bluetooth adaptér s handsfree pro autorádia s AUX vstupem.

Přinášíme vám novinku pro milovníky hudby v autě! Bluetooth adaptér s handsfree funkcí je nejen ideálním řešením pro přehrávání hudby z telefonu přímo na vaše autorádio, ale také vám umožní používat telefon jako handsfree sadu, abyste mohli bezpečně telefonovat a řídit vozidlo zároveň.

Díky Bluetooth adaptéru můžete snadno a rychle připojit váš telefon k autorádiu pomocí AUX konektoru s RCA (Cinch) konektory. Kvalita zvuku je přenášena bez ztráty, což znamená, že se vaše oblíbené písničky budou stále skvěle poslouchat. Externí mikrofon, který je součástí balení, zajistí kvalitní zvukovou reprodukci během hovoru.

Technické parametry adaptéru jsou skvělé. Bluetooth modul verze 5.0 podporuje formáty A2DP, AVRCP, HFP, SPP, GATT a ATT. Externí mikrofon má 3,5 mm jack a kabeláž je dlouhá 23 cm. Adaptér se napájí přímo z auta s napětím 12 V.

Instalace je velmi snadná, a tak si můžete vychutnat svou oblíbenou hudbu a telefonovat bez rušení během jízdy. Navíc adaptér je univerzální, takže je kompatibilní s většinou autorádií vybavených AUX vstupem. Vyzkoušejte to sami a užijte si ještě větší zážitek z jízdy v autě!

Share

0 komentář(ů)