close

Nabídka

Když chcete mít na cestách sebou dost energie

Když chcete mít na cestách sebou dost energie

Multifunkční nabíjecí stanice CarClever, model 35965, je inovativní zařízení, které nabízí širokou škálu možností a je vhodné pro různé situace. Tato nabíjecí stanice je navržena tak, aby nabíjela různé spotřebiče a sloužila jako zdroj energie pro mnoho různých účelů, jako je například použití v automobilech, stanování, camping, stavbě, zahradě nebo chatě v oblastech bez přístupu k elektrickému proudu.

Jednou z hlavních výhod nabíjecí stanice CarClever je její vysoká kapacita a výkonnost. Je vybavena klasickou zásuvkou 220 V, která umožňuje připojení a nabíjení různých zařízení. Stanice je také vybavena technologií QuickCharge 3.0, která zajišťuje extra rychlé nabíjení. Díky tomu můžete nabít své zařízení v krátké době a být připraveni na další použití.

Nabíjecí stanice CarClever je navržena tak, aby odolávala vysokým i nízkým teplotám, aniž by to mělo vliv na stav nabití. To znamená, že se můžete spolehnout na tuto nabíjecí stanici i v extrémních podmínkách. Kromě toho je vybavena robustním madlem, které umožňuje jednoduchou manipulaci s ní.

Jasný displej na nabíjecí stanici zobrazuje úroveň nabití baterie, odběr proudu a výkon nabíjení. To vám umožní sledovat stav baterie a přesně vědět, kolik energie je k dispozici. Stanice je napájena baterií s kapacitou 648 Wh (6S12P, 180 000 mAh, 3,6 V) a nabízí životnost více než 500 cyklů.

Nabíjecí stanice CarClever má také další užitečné vlastnosti. Obsahuje integrovanou ultra jasnou LED svítilnu s funkcemi stálého svícení, SOS a blikání. Tato svítilna může sloužit jako nouzové osvětlení nebo pro signalizaci. Stanice také umožňuje nabíjení ze solárního panelu (panel není součástí balení) a je vybavena různými výstupy, včetně USB portů, AC zásuvek a DC portů.

Rozměry nabíjecí stanice jsou 284 x 202 x 218 mm a váží 7,6 kg, což z ní činí kompaktní a přenosný přístroj pro různé outdoorové aktivity nebo použití v domácnosti. Součástí balení je také napájecí adaptér 100-240 V / 19 V 5 A, který umožňuje nabíjení nabíjecí stanice přes standardní zásuvku.

Nabíjecí stanice CarClever nabízí širokou škálu výstupů, aby vyhověla potřebám různých zařízení. Obsahuje tři USB porty s výstupem 5 V / 2,4 A pro nabíjení mobilních zařízení, jako jsou telefony a tablety. Dále je zde jeden USB port s technologií QuickCharge 3.0, který umožňuje rychlé nabíjení zařízení s podporou této technologie. Dva porty USB Type-C s technologií QuickCharge 3.0 a Power Delivery (PD) nabízejí ještě vyšší výkon a umožňují rychlé nabíjení kompatibilních zařízení.

Nabíjecí stanice CarClever také disponuje dvěma 5,5 mm DC5521 porty s výstupem 12 V / 10 A pro napájení různých spotřebičů, jako jsou automobilové vysavače nebo ventilátory. Dále nabízí dvě AC zásuvky s evropským standardem, které poskytují 220 V, 50 Hz a maximální výkon 700 W (špičkový výkon až 1100 W).

Napájecí stanice CarClever je také vybavena vstupem pro připojení solárního panelu. S kompatibilním solárním panelem (který se prodává samostatně) můžete nabíjet stanici pomocí sluneční energie, což je skvělá možnost pro outdoorové aktivity a situace, kdy není k dispozici elektrický proud.

Díky svým výkonovým možnostem, různým výstupům a vysoké kapacitě baterie je nabíjecí stanice CarClever ideálním společníkem pro cestování, táboření, stavbu, zahradu nebo chatu, kde není snadný přístup k elektrickému proudu. S její odolností vůči extrémním teplotám a robustním madlem pro snadnou manipulaci je to všestranné zařízení, které vám poskytne spolehlivý zdroj energie, kdekoliv ho budete potřebovat.

Share

0 komentář(ů)