close

Nabídka

Levná kompresorová autochladnička Indel B TB15

Levná kompresorová autochladnička Indel B TB15

Kompresorová autochladnička TB15: Nejlehčí a nejkompaktnější chladnička na trhu.

Pokud hledáte ideální řešení pro uchování svých nápojů a potravin při cestách, neváhejte si pořídit kompresorovou autochladničku TB15. Tato chladnička je vybavena mikro kompresorem Danfoss Secop DB1,4F s nízkým příkonem 35W, díky čemuž se stala nejlehčí kompresorovou autoledničkou na světě s hmotností pouhých 8,2kg. Nový kompresor je také téměř o polovinu menší než kompresory řady BD35F, použitých v ostatních typech chladniček.

Vnitřní prostor chladničky je velmi dobře vyřešen, a umožňuje vám umístit do ní až 0,75-1L PET lahve na stojato, nebo 20kusů 0,33l plechovek. Díky napájecí elektronice SECOP funguje autolednička na 12V nebo 24V, volba napětí probíhá automaticky. Vnitřní prostor je osvětlen LED diodami, ovládanými elektromagnetickým spínačem, rozsvítí se po otevření dveří.

Vnitřek je rozdělen tradičně na dva prostory, větší pro hluboké chlazení či mrazení (d/š/v: 26,5x17,5x28 cm, + vybrání na jednu vyšší lahev až 31,5cm) a druhý menší prostor pro uložení potravin citlivějších na nižší teploty (d/š/v: 17x11,5x13,5 cm).

Malá lednička do auta TB15 se ovládá membránovým ovladačem s displejem. Teplotu lze nastavit po 1°C v naprosto nevídaném rozsahu teplot od -24°C do +18°C (reálně lze uvnitř dosáhnout teploty -20°C). Pomocí ovladače lze nastavovat i podpěťovou ochranu autobaterie ve třech krocích a rychlost chodu kompresoru! Dále lze nastavit OFF-SET zobrazení teploty pro tři různé teplotní rozsahy, podchlazovací teplotu, °C nebo °F a funkci Over Cooling. Více o těchto funkcích naleznete v návodu.

Share

0 komentář(ů)