close

Nabídka

Nový model lednice do auta Vitrifrigo C50i

Nový model lednice do auta Vitrifrigo C50i

Nová kompresorová lednice do auta Vitrifrigo C50i přináší revoluční funkce a inovativní design, který usnadňuje použití a zlepšuje uživatelský zážitek. S novým systémem uzavírání Airlock a čtyřmi inovativními řešeními se jedná o lednici, která vyniká svou uživatelskou přívětivostí.

První inovací je systém pozitivního uzavírání dveří, který zabrání nechtěnému otevření lednice. Díky tomu si můžete být jisti, že obsah lednice zůstane v bezpečí i při pohybu vozidla.

Druhým zajímavým prvkem je možnost dvojitého uchycení lednice. S unikátním montážním rámečkem můžete lednici částečně vestavět do stěny (s dveřmi ven) nebo ji plně vestavět do interiéru vozidla (s dveřmi uvnitř).

Rychlé a jednoduché otevírání lednice je dalším vylepšením. Díky chytrému designu je manipulace s lednicí mimořádně snadná a rychlá, což je velmi praktické zejména při častém používání.

Integrovaný systém "vent position" umožňuje ponechat dveře lednice mírně otevřené, aby se zabránilo vzniku nepříjemných pachů a plísní, když lednice není používána.

Nová série lednic a mrazniček je k dispozici ve dvou zcela nových, populárních a elegantních barevných provedeních. Světle šedá verze s jemnými tóny perlově šedého a černá verze s důrazem na kontrastní barvy. Povrch dveří je lesklý. Tyto grafické interpretace jsou zaměřeny na zdůraznění designu, tvarů a textur použitých materiálů a splňují různé potřeby v oblasti obrazu a prostředí lednice.

Vitrifrigo C50i je tak nejen praktickou a funkční kompresorovou lednicí do auta, ale také stylovým a moderním doplňkem, který zlepší vzhled interiéru vozidla. Bez ohledu na to, zda cestujete na dlouhé vzdálenosti nebo jen na krátkou jízdu, tato lednice vám zajistí vždy čerstvé a chlazené jídlo a pití.

Share

0 komentář(ů)