close

Nabídka

Opravdu nadupaná kamera do auta

Opravdu nadupaná kamera do auta

THINKWARE U1000 2CH AUTOKAMERA 2-KANÁLOVÁ 4K WIFI CLOUD GPS je výjimečný produkt, který kombinuje pokročilý asistenční systém s kvalitním optickým objektivem a obrazovým snímačem Sony Exmor STARVIS. Vynikající čistota a kvalita videa ve 4K UltraHD umožní zachytit každou situaci při jízdě a poskytnout spolehlivý svědek při případné nehodě.

Kamera je vybavena také zadní kamerou, což zajišťuje kompletní pokrytí prostoru vozidla. Díky tomu jsou zachyceny nejen situace před vozidlem, ale také situace za vozidlem. To je zejména užitečné při parkování nebo při couvání.

Asistenční systém kamery nabízí různé funkce, které řidiče upozorní na hrozící nebezpečí. Například systém může varovat před hrozící srážkou, opuštěním jízdního pruhu nebo upozornit na blížící se bezpečnostní kamery. Díky tomu se řidiči mohou soustředit na jízdu a zlepšit bezpečnost na silnici.

Jedním z významných prvků kamery je Super noční režim, který umožňuje zachytit kvalitní záběry i za nízkého osvětlení. Parkovací režim je také k dispozici, což znamená, že kamera bude nahrávat i při zapnutí zapalování. Time-lapse funkce pak umožní vytvořit záznam z celé jízdy.

THINKWARE U1000 2CH AUTOKAMERA 2-KANÁLOVÁ 4K WIFI CLOUD GPS je vybavena funkcí Wifi Cloud, která umožňuje vzdálené sledování vozidla. Pokud vozidlo opustí definovanou zónu, utrpí silný náraz nebo je narušeno parkování, kamera pošle upozornění na mobil. Díky této funkci je řidič vždy v obraze o tom, co se děje se svým vozidlem. Kamera také umožňuje sledovat záznam online, což je užitečné při parkování na veřejných místech.

Připojením přídavného Radar senzoru pohybu lze spustit nahrávání v parkovacím režimu již při přiblížení jiného vozidla. Tento senzor je schopen detekovat pohyb i v úplné tmě.

THINKWARE U1000 2CH AUTOKAMERA 2-KANÁLOVÁ 4K WIFI CLOUD GPS je vynikající volbou pro všechny řidiče, kteří chtějí mít spolehlivého svědka při nehodě. Tato autokamera má optický objektiv s rozlišením 8,42 MP Sony Exmor STARVIS a nabízí pozoruhodně čistou kvalitu videa ve 4K UltraHD. Kromě přední kamery má také zadní kameru s rozlišením 5,14 MP Sony Exmor STARVIS. Rozlišení videa přední kamery je 4K UHD (3840x2160) a zadní kamery je 2K QHD (2560 x 1440).

Systém je vybaven mnoha funkcemi, které zajišťují maximální bezpečnost při jízdě. Autokamera dokáže varovat řidiče před srážkou či opuštěním jízdního pruhu a také upozorní na blížící se bezpečnostní kamery. Systém také obsahuje Super noční režim, parkovací režim a time lapse.

Díky funkcím Wi-Fi Cloud a vestavěnému GPS lze vzdáleně přijímat upozornění na mobil, pokud vozidlo opustí definovanou zónu, utrpí silný náraz nebo sledovat vzdáleně online záběr autokamery i v parkovacím režimu. Autokamera je kompatibilní s kartami MicroSD s kapacitou 16/32/64/128/256 GB (UHS-I). Snímková frekvence je 60fps (2K Predná) / 30 fps a pozorovací úhel je 150° (diagonálně).

Režimy záznamu zahrnují nepřetržitý režim, událostní režim, manuální režim a parkovací režim s detekcí pohybu a časosběrným snímáním. Autokamera je napájena z DC 12/24V a má vestavěný superkondenzátor. Provozní teplota je -10 °C ~ 60 °C.

V balení se nachází přední autokamera, zadní kamera, napájecí kabel na pevnou montáž, microSD karta 64 GB, USB čtečka karet MicroSD, držák na čelní sklo, náhradní montážní páska 3M, lepící kabelové spony a stručný průvodce. Volitelné příslušenství zahrnuje radar senzor pohybu, který spustí nahrávání v parkovacím režimu již při přiblížení jiného vozidla.

Share

0 komentář(ů)