close

Nabídka

Plašič hlodavců od auta Deramaxu

Plašič hlodavců od auta Deramaxu

Špičkový pulzní ultrazvukový odpuzovač (plašič) kun a hlodavců pro vozidla, zemědělské stroje, karavany, lodě apod.. Díky využití kvalitních součástek a materiálů Deramax a jedinečnému řešení elektronické části plašíce, je možné napájet tento přístroj z malé 9V baterie a není potřeba řešit instalaci napájení v autě.

Speciální vlastnosti tohoto odpuzovače hlodavců a kun do vozidla

Díky propracovanému zapojení a použití kvalitních součástek Deramax udrží jedna 9V baterie přístroj v chodu po dobu až 2 let. Současně je přístroj zcela soběstačný z hlediska napájení a není jej tedy nutné připojovat k autobaterii. Zcela tak odpadá nutnost odborné instalace a možnost ztráty záruky na nový vůz z důvodu připojení cizího zařízení do elektrických rozvodů vozu. Nehrozí ani možnost vybití akumulátoru plašičem při delší odstávce automobilu.

Využití plašiče hlodavců Deramax‐Auto

Deramax‐Auto je odpuzovač hlodavců a kun do vozidla, ale odpuzovač je určený také pro ochranu např. zemědělských strojů, karavanů, lodí apod.. Odpuzovač generuje silné ultrazvukové pulzy specifického tvaru, které jsou pro drobné hlodavce a kuny velmi nepříjemné, takže po krátkém čase prostor auta raději opouští. Kuna v autě, či hlodavci nejsou přístrojem samozřejmě usmrceni, ani poraněni. Pokud tedy stojíte včas před zásadním problémem „jak na kunu v autě“ je právě přístroj Deramax‐Auto tím ideálním řešením, které Vám ve výsledku ušetří mnoho peněz.

Komfort provozu plašiče Deramax‐Auto

Deramax‐Auto pracuje s ultrazvukovými signály, které jsou pro člověka za hranicí slyšitelnosti, takže plašič rozhodně neobtěžuje své okolí nepříjemným pískáním, či jiným hlukem. Plašič pracuje zcela automaticky a stačí mu jen zapojit běžnou 9V baterii a umístit plašič zvěře do motorového prostoru auta, není nutné žádné další nastavování.

Instalace a rozsah účinnosti plašiče Deramax‐Auto

Montáž plašiče kun a hlodavců Deramax spočívá v připojení napájecí standardní 9V baterie, zapnutí plašíce vestavěným spínačem a jeho umístění do prostoru, který chcete chránit (většinou se jedná o prostor motoru). Při instalaci odpuzovače do motorového prostoru auta, se odpuzovač montuje „napevno“, aby nedošlo k jeho uvolnění a ztrátě při jízdě. Plašič kun a hlodavců do auta je odolný vůči vlhkosti, ale je nutné ho chránit před stékající, či tryskající vodou.

Nezapomeňte, že investice do plašíce kun Deramax se vrátí v podobě ochrany vašeho vozidla velice brzy, protože případná oprava automobilu po řádění kuny, vyjde na mnoho tisíc korun. Jen je potřeba se ochránit včas!

I zde platí rčení "pozdě bycha honiti".

Share

1 komentář(ů)

tezop Jul 8, 2020
Máte někdo praktickou zkušenost s plašičem Deramax? Rád bych pořídil něco osvědčeného, co bude fungovat.