close

Nabídka

Vítěz ocenění EISA za 2020-2021 kamery v autě

Vítěz ocenění EISA za 2020-2021 kamery v autě

DRV-A501W je přístrojová kamera s inteligencí, která svým uživatelům přináší klid. Jeho kamera Wide Quad HD integruje HDR a polarizační filtr pro zajištění vynikající kvality bez ohledu na světelné podmínky záznamu. Záznamy jízdy lze poté okamžitě prohlížet na jeho plnobarevném 3" displeji (první u Kenwoodu) a přenášet pomocí integrovaného Wi-Fi do chytrého mobilu nebo tabletu k úpravám a nahrávání s pozičními údaji GPS.

Režim inteligentního parkování využívá vestavěný senzor G k automatickému zahájení záznamu, když je vozidlo zaparkováno. To znamená, že kamera zachytí jakékoli kolize a problémy i v případě, že parkujete např. u obchodního centra. K DRV-A501W lze přidat i druhou zadní kameru, která umožňuje simultánní záznam Full HD. Díky rychloupínacímu montážnímu systému je instalace jednoduchá. DRV-A501W je technologie, která Vám umožní řídit s klidem.

 

Rychloupínací magnetická montáž

Patentovaný magnetický držák, na rozdíl od tradičních držáků, které používají západkový mechanismus, vám umožní umístit a odebrat zařízení jednoduše a okamžitě. Žádný kabel pro připojení.

 

 

 

2 způsoby montáže

Součástí balení je přísavka a lepicí držák. Sací držák usnadňuje připevnění a odpojení od čelního skla, zatímco lepicí držák poskytuje pevnější podporu fotoaparátu.

 

 

 

Super kondenzátor (záložní baterie)

Tím se zabrání poškození zaznamenaného videosouboru, pokud dojde ke ztrátě energie v důsledku kolize nebo jiných fyzických nárazů, protože poskytuje dostatek energie pro správné uložení souboru.

 

 

 

Inteligentní režim parkování

Když je vaše vozidlo zaparkováno a vypnuto, aktivuje se režim Smart Parking. Pokud je vaše vozidlo vystaveno kolizi nebo jiným fyzickým nárazům, zapne se vaše palubní kamera díky vestavěnému senzoru G a automaticky zaznamená 30 sekund videa. Pro trvalé napájení je vyžadována sada pevného kabelu CA-DR1030 (volitelné příslušenství).

 

 

3,0 ”barevný dotykový displej LCD

Fotoaparát DRV-A501W / DRV-A601W je dodáván s obrazovkou, která se perfektně hodí k vašemu fotoaparátu bez ztráty rozlišení. Tento design umožňuje použít funkci přehrávání a okamžitě vám umožní zobrazit právě pořízený snímek. Přehrajte si a potvrďte vysoce kvalitní videa z vašeho disku na velké 3,0 ”barevné obrazovce. Díky intuitivnímu grafickému uživatelskému rozhraní včetně velkého a čitelného textu lze operace provádět snadno.

 

Bezdrátové připojení smartphonu (bezdrátová síť LAN)

Aplikace KENWOOD DASH CAM MANAGER umožňuje snadno měnit nastavení nabídky vaší palubní kamery (DRV-A700W / DRV-A601W / DRV-A501W) a intuitivně procházet videa ze smartphonu. Na smartphonu můžete zkontrolovat nahraná videa i živý náhled v reálném čase. Stažením souborů videa / fotografií do smartphonu je můžete dokonce zkontrolovat při směrování na Mapách Google pomocí informací GPS, jako je rychlost, G-senzor a vzdálenost, a upravit videa a sdílet je na sociálních médiích. Stáhněte si aplikaci z App Store (iOS) nebo Google Play (Android) do svého smartphonu.

 

HDR (vysoký dynamický rozsah)

HDR pomáhá omezit „vyfouknuté zvýraznění“ a „rozdrcené černé“ a zajistit čistý obraz v náročných prostředích, včetně scén v protisvětle za denního světla, scén pouličního osvětlení v noci a míst, kde je obzvláště výrazný kontrast světla a tmy, například u vchodů / výjezdů z tunelu .

 

 

3osý senzor G a přijímač GPS

Když vestavěný G-senzor s nastavitelnou citlivostí detekuje jakýkoli náhlý pohyb, kamera palubní desky automaticky uloží a uzamkne záznam, aby byl chráněn před odstraněním. Integrovaný 3osý snímač zaznamenává G-sílu, která ukazuje směr a sílu možného nárazu. Díky přesným údajům o rychlosti a poloze poskytnutým vestavěným přijímačem GPS bude kamera na palubní desce sledovat fyzické umístění vašeho vozidla, aby zobrazila projetou trasu a rychlost, kterou jste šli při přehrávání, pomocí softwaru pro stolní počítače nebo aplikace pro připojení bezdrátového smartphonu.

 

Filtr polarizátoru

Snižuje odraz předního skla DRV-A700W / DRV-A601W / DRV-A501W obsahují polarizační filtr. Snižuje to například odrazy na palubní desce na čelním skle, které se mohou objevit v určitých polohách nebo vlivem povětrnostních podmínek, a pomáhá snížit oslnění za slunečných dnů, což umožňuje zaznamenávat jasné vnější snímky.

 

Nahrávání přední a zadní druhé kamery

Připojením volitelné zadní kamery KCA-R100 je možné zaznamenávat přední a zadní směr současně, a to jak v kvalitě Full HD. Volitelná kamera zadního okna KCA-R100 nabízí všestrannou ochranu, která chrání vše od zadních a zadních nárazů až po nárazy a nárazy na parkovišti. Využívá ultraširoký pozorovací úhel 161 ° k zachycení celé silnice za sebou. Kompaktní kamera pro zadní okno KCA-R100 má pro snadnou instalaci otočný objektiv o 180 ° a lze ji snadno připojit ke kompatibilní kameře DRV-A501W pomocí 8 m dlouhého kabelu. Když připojíte kameru pro zadní okno KCA-R100, rozlišení vaší kamery na palubní desce DRV-A501W se automaticky upraví tak, aby spravovalo dva videosoubory s rozlišením Full HD.

Share

0 komentář(ů)