close

Nabídka

Vitrifrigo lednice do automobilů

Vitrifrigo lednice do automobilů

Společnost Vitrifrigo je součástí VAG (Vitri Alceste Group), velmi důležitého mezinárodního koncernu v oblasti průmyslové chlazení. Vitrifrigo zakládá svoji firemní politiku na neustálém výzkumu a vývoji, co se týče designu, praktického použití a výkonu svých výrobků. Stylová osobnost je jednou z výrazných vlastností celé řady chladniček Vitrifrigo, které jsou schopny nabídnout řešení pro splnění jakéhokoli potřeby a vždy dostatečně flexibilní, aby se přirozeně hodily do jakéhokoli prostředí. Perfektně vyvážená kombinace nejmodernější technologie a moderního estetického stylu.

Kromě montáže a podrobení přísným testům v továrně společnosti v italském Montecchiu (PU) jsou chladničky Vitrifrigo vybaveny kompresory, které jsou vždy spojovány s garantovanou účinností. Mezinárodní přítomnost Vitrifrigo je zajištěna rozsáhlou prodejní sítí, díky také společnosti Vitrifrigo America LLC, založené v roce 2005.

Společnost je vybavena moderními montážními linkami, které jsou schopny podporovat velmi náročné pracovní postupy, oddělením věnovaným formování termoformováním na 5-osém obráběcím centru a skladem pro skladování výrobků, jak příchozích, tak odchozích. Zvlášť důležitou částí je technické oddělení, zaměřené na výzkum a vývoj nových výrobků a využívání nejnovějších technologií k dosažení optimální syntézy mezi formou a funkcí ve každém novém projektu.

Vitrifrigo je certifikováno dle normy ISO 9001 již více než 10 let, ale mohou být dodávány i výrobky s konkrétními certifikacemi.

IECEE CB SCHEME - Mezinárodní systém vzájemného uznávání testů, zpráv a certifikátů týkajících se bezpečnosti elektrických a elektronických zařízení. Jedná se o přípravnou fázi pro získání místních certifikačních značek, jako jsou například: Global Mark AU a cTick (Austrálie), CCC (Čína).

UL - Zásadní pro US trh.

NSF - Značka zajišťující mezinárodní akceptaci výrobků ve vztahu k dodržování standardů týkajících se veřejného zdraví a bezpečnosti.

IATF - (International Automotive Task Force) je skupina automobilových výrobců, která byla vytvořena s cílem stanovit vysoké mezinárodní standardy kvality. Získání této certifikace pro všechny výrobky automobilového sektoru potvrzuje neustálé zlepšování procesů a výrobků, které provádí společnost Vitrifrigo, aby porozuměla a splnila potřeby svých zákazníků.

Společnost Vitrifrigo se tak zaměřuje na neustálý vývoj a inovace svých výrobků, aby zajišťovala nejvyšší kvalitu a spokojenost zákazníků. Díky své stylové osobnosti, modernímu designu a technologickému pokroku se chladničky Vitrifrigo stávají ideální volbou pro každý prostor. Ať už potřebujete chladničku do vašeho domova, obchodu nebo automobilu, společnost Vitrifrigo je tím správným partnerem, který vám poskytne elegantní a funkční řešení.

#Vitrifrigo #kvalita #innovace #chlazení #stylovýdesign #technologie

Share

0 komentář(ů)