close

Nabídka

Alpine i905D-F

Alpine i905D-F

Freestyle - 9palcový instalační systém na míru s digitálním rádiem DAB+, kompatibilitou s Apple CarPlay a Android Auto.

 

i905D-F

Systémy Alpine Freestyle byly vytvořeny s cílem pokrýt rostoucí poptávku po zakázkovém instalačním systému. Freestyle lze použít zejména pro vozidla, do kterých se nehodí běžné rádio nebo navigace a kde není k dispozici žádné řešení. Záleží pak na zručnosti montážní firmy, která systém Freestyle využije k vytvoření skvělé instalace pro dané vozidlo.

Navigační systém Alpine Freestyle 4. generace je vybaven 9palcovou dotykovou obrazovkou WXGA s vysokým rozlišením 1280 x 720 pixelů, rozsáhlými možnostmi multimediálního připojení včetně bezdrátové kompatibility s Apple CarPlay a (kabelovou) kompatibilitou s Android Auto. Je rovněž vybaven 2 porty USB a také vestavěným tunerem digitálního rádia DAB+.

Do vozidla si také přinesete mimořádně kvalitní zvuk: systém Alpine Freestyle patří mezi první hlavní jednotky na světě, které mají vestavěný zesilovač třídy D a disponují širokou škálou profesionálních funkcí pro ladění zvuku, jako jsou 2pásmové X-over, parametrický ekvalizér, digitální časová korekce a mnoho dalšího.

 

 

 

 

 

 

Včetně všech dílů

Systém i905D-F Freestyle obsahuje 9palcovou dotykovou obrazovku WXGA s vysokým rozlišením 1280 x 720p, plně přizpůsobitelné panely kláves, mediální přijímač, anténu GPS, sadu kabeláže a instalační rám. Instalatér tak získá všechny součásti potřebné pro kvalitní instalaci na míru.

Vyměnitelné klávesy

Panely se 2 klíči lze instalovat vodorovně nebo svisle v závislosti na poloze instalace. Pozice kláves lze také přiřadit individuálně díky vyměnitelným tlačítkům, přičemž krytky kláves lze snadno sejmout a změnit jejich polohu. Lze je také otáčet, což umožňuje vertikální nebo horizontální instalaci. Barvu osvětlení ovládacích tlačítek lze snadno nastavit na 6 různých barev a na 2 úrovně intenzity jasu.

9palcový displej WXGA HD

Velký 9palcový dotykový displej WXGA má rozlišení 1280 x 720p a obsahuje více než 2,7 milionu pixelů, takže ikony, nabídky a vizuální obsah jsou na palubní desce mimořádně ostré a živé.

Bezdrátový Apple CarPlay

Zařízení i905D-F "spolupracuje s Apple CarPlay" bezdrátově a umožňuje uživatelům iPhonu uskutečňovat a přijímat hovory, přistupovat k textovým zprávám a psát je, přehrávat hudbu a orientovat se tak, aby se mohli soustředit na cestu. Přístup k Apple CarPlay je možný přes kapacitní dotykovou obrazovku nebo tlačítko mikrofonu pro aktivaci hlasového ovládání Siri. Díky připojení WiFi můžete mít iPhone v kapse a nemusíte ho neustále připojovat (kromě nabíjení).

2x porty USB

Přestože je i905D-F bez mechaniky (nemá vestavěnou mechaniku CD/DVD), máte k dispozici spoustu možností zábavy. 2 porty USB umístěné na zadní straně přístroje umožňují například připojení jednoho mobilního zařízení pro nabíjení, zatímco druhý port USB slouží k připojení paměti USB nebo pevného disku pro přístup k audio a video souborům.

Aplikace TIDAL Hi-Res Audio

S integrovanou aplikací TIDAL můžete využívat streamování High-Res Audio s TIDAL a užívat si jeho katalog s více než 90 miliony skladeb a 450 000 videí. Členové služeb TIDAL HiFi a HiFi Plus mají k dispozici bezztrátový zvuk a možnost poslechu hudby ve vysoké kvalitě, která zvyšuje zážitek z hudby. Služba TIDAL Masters, poskytovaná ve spolupráci s Master Quality Authenticated (MQA), umožňuje členům HiFi Plus poslouchat hudbu přesně tak, jak ji umělec zamýšlel. Díky tisícům odborně sestavených playlistů budou moci zákazníci poslouchat všechny žánry a objevovat nové umělce prostřednictvím služby TIDAL Rising.

První náhlavní jednotka na světě s vestavěným zesilovačem třídy D

Model i905D-F je první aftermarketová hlavní jednotka na světě s vestavěným zesilovačem třídy D o výkonu 4x 50 W, který umožňuje vynikající reprodukci špičkového zvuku s velmi sníženým šumem nebo fázovým posunem. Klíčovou výhodou technologie zesilování třídy D je její vysoká účinnost, která se pohybuje kolem 90 % ve srovnání s 50-70 % u zesilovačů třídy AB. Nové vysokorychlostní ventilátory s vnitřními chladiči udržují i905D-F v chladu - a hudbu v pohodě.

Vychutnejte si vynikající kvalitu zvuku

Díky 56pásmovému parametrickému ekvalizéru v pokročilém režimu, 2pásmovému digitálnímu X-overu, 6kanálové digitální časové korekci a několika možnostem ladění zvuku Bass Engine SQ a MediaXpander máte k dispozici vynikající nástroje pro dokonalé vyladění i905D-F a připojeného zesilovače / reproduktorové soustavy. Ale tím jsme se nezastavili: Model i905D-F je certifikován pro Hi-Res Audio a dokáže dekódovat a přehrávat soubory Hi-Res Audio až do frekvence 96 kHz / 1 536 kb/s ze zdrojů USB v nekomprimovaných podporovaných formátech, jako jsou FLAC, WAV a APE.

Široké možnosti zábavy

Zcela nový DAB/rádio tuner umožňuje přepínání DAB - FM a umožňuje vám vychutnat si plynulý příjem rádia bez přerušení. Vedle rozšířeného počtu formátů pro přehrávání videa přes USB (MP4, MOV, FLV, MKV) nabízí Alpine i905D-F mnoho dalších možností zábavy: vestavěný modul Bluetooth umožňuje streamování zvuku z vašeho telefonu a vstup HDMI umožňuje připojení externího zařízení pro přehrávání videa. Samozřejmě můžete používat Android Auto s jakýmkoli kompatibilním smartphonem se systémem Android (kabelové připojení).

Připojení datové sběrnice vozidla

Pokud je váš vůz vybaven parkovacími senzory a, můžete tyto praktické funkce i nadále využívat s i905D-F. Společnost Alpine nabízí mnoho rozhraní datové sběrnice vozidla pro připojení zařízení i905D-F k systému datové sběrnice vozidla. To umožňuje kompatibilitu s ovládacími tlačítky na volantu vašeho vozidla, zobrazení nastavení klimatizace a také zobrazení parkovacích senzorů.

Kamery s asistencí při jízdě

Zpětná kamera je skvělý způsob, jak zvýšit bezpečnost při couvání. Obraz kamery se automaticky zapne při zařazení zpátečky a na obrazovce se objeví vodítka vzdálenosti, která lze nastavit podle velikosti vašeho vozu, aby vám pomohla bezpečně zaparkovat. Společnost Alpine nabízí širokou škálu předních a zadních kamer, včetně kamer s více pohledy a volitelným úhlem pohledu. Pokud to váš vůz podporuje, můžete dokonce zobrazit obrazovku kamery a obrazovku parkovacího senzoru současně.

Externí ovládací knoflík

Samostatně dodávaný ovládací knoflík RUE-BK01 se bezdrátově připojuje k zařízení i905D-F a lze jej nainstalovat na levou nebo pravou stranu dotykové obrazovky. Alternativně můžete ovládací knoflík umístit i kamkoli jinam ve vozidle pomocí jednoduché vlastní instalace. Otáčením knoflíku se upravuje výstupní hlasitost hlavní jednotky, zatímco jeho stisknutím se aktivuje zadní kamera na obrazovce.
Poznámka: tento ovládací knoflík nemá žádnou funkci, pokud je aktivní bezdrátové připojení Apple CarPlay.

Share

0 komentář(ů)