close

Nabídka

Aplikace Pioneer Smart Sync je komplexním řešením

Aplikace Pioneer Smart Sync je komplexním řešením

Co je aplikace Pioneer Smart Sync?

Aplikace Pioneer Smart Sync je komplexním řešením, které vám pomůže maximálně využít váš chytrý telefon. Vychutnejte si svobodu chytrých funkcí, které pozvednou váš zážitek z jízdy na novou úroveň. Užívejte si režim Driver Pilot Mode s jeho analogovým měřičem rychlosti nebo jedním kliknutím přepněte do režimu Personal Photo Mode a přeneste svou rodinu do svého vozu. Jako tapetu si nyní můžete vybrat libovolný obrázek.

Poslouchejte své oblíbené interprety ve skutečné kvalitě zvuku Pioneer a snadno přepínejte z oblíbené hudební aplikace na rádio nebo z rádia na zvuk Bluetooth® jediným kliknutím.

Aplikace Pioneer Smart Sync také umožňuje přizpůsobit zvuk v autě typu hudby, kterou máte rádi, pomocí 31pásmového grafického ekvalizéru. Objevte mnoho dalších výhod včetně čtení zpráv, parkovacího asistenta, nouzového volání, navigace pomocí hlasového ovládání (Alexa) a dalších. Vaše auto, vaše hudba, váš svět. Stáhněte si nyní aplikaci do svého chytrého telefonu.

Pioneer Smart Sync aplikace je jednoúčelový nástroj, který vám umožní získat maximum ze svého smartphonu. Užijte si svobodu chytrých funkcí, které zvýší vaše zážitky z jízdy na zcela novou úroveň. Vychutnejte si režim Driver Pilot Mode s analogovým rychloměrem nebo přepněte do režimu Personal Photo Mode jedním kliknutím a přiveďte svou rodinu do svého auta. Nyní můžete vybrat libovolný obrázek jako pozadí.

Pioneer Smart Sync aplikace vám také umožní personalizovat zvuk ve vašem autě podle typu hudby, kterou máte rádi, pomocí 31-pásmového grafického ekvalizéru. Objevte mnoho dalších výhod, včetně čtení zpráv, asistence při parkování, nouzového volání, navigace pomocí hlasového ovládání (Alexa) a mnoho dalšího. Vaše auto, vaše hudba, váš svět. Stáhněte si aplikaci nyní na svůj smartphone.

Poslouchejte své oblíbené umělce ve skutečné kvalitě zvuku od Pioneer a snadno přepínejte z oblíbené hudební aplikace na rádio nebo z rádia na Bluetooth® audio jedním kliknutím.

Jaké jsou další výhody aplikace Pioneer Smart Sync?

Aplikace Pioneer Smart Sync nabízí mnoho dalších výhod, ale srdcem aplikace je poskytnout displej pro vaše autorádio, který zahrnuje více zdrojů a snadný přístup jen jedním dotykem, včetně snadného ovládání hudby, navigace, zpráv a volání.

- Monitorování výkonu vozidla
- Přizpůsobení nabídkové obrazovky
- Přizpůsobení zvuku
- Jednoduchý přístup jedním dotykem
- Navigace
- Zasílání zpráv
- Hands-free volání
- Hlasové rozpoznávání
- Asistence při parkování
- Detekce nárazu
- Vestavěná Alexa

Se kterými zařízeními je aplikace Pioneer Smart Sync kompatibilní?

Aplikace Pioneer Smart Sync je kompatibilní s širokou škálou kompatibilních přijímačů Pioneer, což zvyšuje bezpečnost a zlepšuje zážitek řidiče. Tato aplikace pro chytré telefony vám poskytuje přímý přístup k mobilní navigaci a kvalitnímu zvuku ve vozidle - užijte si jízdu ve svém autě jako nikdy předtím!

Kromě toho, díky vestavěné Alexě, můžete požádat Alexu, aby vám přehrála hudbu, sdělila vám novinky, zkontrolovala počasí a další pomocí této aplikace jediným stiskem tlačítka*.

Poznámka: Dostupnost obsahu a služeb, včetně aplikací a propojení, ne-Pioneer, se může změnit bez předchozího upozornění z důvodu změn operačních systémů, firmwaru nebo verzí aplikací.

Share

0 komentář(ů)