close

Nabídka

Autorádio Kenwood DMX-7722DABS - Spojení Funkcí a Kvality

Autorádio Kenwood DMX-7722DABS - Spojení Funkcí a Kvality

Kenwood DMX-7722DABS je moderní autorádio, které nabízí širokou škálu funkcí a vlastností, které uspokojí i náročné uživatele. Toto 2DIN autorádio disponuje širokoúhlým 6,8" VGA LCD displejem s podsvícením LED, které zajišťuje jasný a ostrý obraz. Navíc je vybaveno dotykovým senzorem pro snadné ovládání.

Jednou z klíčových vlastností autorádia Kenwood DMX-7722DABS je jeho vestavěný DAB+ tuner, který umožňuje příjem digitálního rádia s vysokou kvalitou zvuku a širokou škálou dostupných stanic. Díky Bluetooth technologii můžete snadno připojit svůj mobilní telefon a využívat hands-free hovory, streamování hudby nebo dokonce hlasové ovládání.

Autorádio je vybaveno také funkcí CarPlay a Android Auto, což umožňuje propojení s vaším smartphonem a zobrazení jeho obsahu na displeji autorádia. To znamená, že můžete bezpečně a pohodlně používat navigaci, poslouchat hudbu nebo ovládat aplikace prostřednictvím dotykové obrazovky autorádia.

Díky vestavěnému WiFi a možnosti aktualizace firmware přes USB si můžete zajistit nejnovější funkce a vylepšení, které Kenwood nabízí. Autorádio je také kompatibilní s iPodem a podporuje širokou škálu audio formátů, jako jsou AAC, MP3, WMA, WAV a FLAC. Pro milovníky videa jsou k dispozici také různé formáty, včetně MPEG, WMV a H.264.

Kenwood DMX-7722DABS nabízí pokročilé zvukové nastavení díky vestavěnému digitálnímu zvukovému procesoru (DSP). Můžete si přizpůsobit zvukový profil pomocí 13pásmového grafického ekvalizéru, nastavení úrovně kanálů, prostorového zvuku a dalších funkcí. Díky tomu můžete dosáhnout optimálního zvuku, který vyhovuje vašim preferencím a prostředí vozidla.

Co se týče konektivity, autorádio Kenwood DMX-7722DABS nabízí USB vstup pro přehrávání hudby nebo videa, vstup pro zadní kameru a výstupy pro připojení externích zařízení.

Kenwood DMX-7722DABS je pokročilé autorádio nabízející širokou škálu funkcí a vlastností. Toto 2DIN autorádio disponuje grafickým prostředím a dotykovým senzorem, což usnadňuje ovládání a navigaci v menu. Má nastavitelné pozadí s možností volby z devíti přednastavených motivů a také umožňuje uložení vlastního pozadí.

Jednou z výhod Kenwood DMX-7722DABS je variabilní podsvícení tlačítek, které umožňuje přizpůsobení osvětlení podle osobních preferencí. Autorádio je vybaveno 6,8" širokoúhlým VGA LCD displejem s LED podsvícením, který nabízí jasný a detailní obraz. Displej je vybaven dotykovou kapacitní technologií a má omezení odlesků a otisků prstů, což zajišťuje lepší čitelnost a čistotu obrazu.

Kenwood DMX-7722DABS je vybaven vestavěným Bluetooth modulem pro bezdrátové připojení k telefonu. Podporuje různé Bluetooth profily, včetně Hands-Free Profile (HPF) pro volání a Audio Distribution Profile (A2DP) pro bezdrátové streamování hudby ve vysoké kvalitě. Autorádio umožňuje připojení a ovládání až dvou telefonů současně a podporuje hlasové ovládání.

Díky vestavěnému DAB+ tuneru lze s autorádiem Kenwood DMX-7722DABS přijímat digitální rozhlasové vysílání s vylepšenou kvalitou zvuku a rozšířenou nabídkou stanic. Rovněž je vybaven FM/AM tunerem s možností vyhledávání stanic, RDS funkcí, dopravními informacemi a dalšími užitečnými funkcemi. Autorádio také podporuje DAB-DAB/DAB-FM přepínání a plynulé přeladění DAB-FM.

Kenwood DMX-7722DABS disponuje také funkcemi spojenými s multimediálním zážitkem. Podporuje různé formáty audio a video souborů, včetně AAC, MP3, WMA, WAV, FLAC, MPEG1/2, MPEG4, WMV, H.264, mkv a různých obrázkových formátů. Autorádio obsahuje také vestavěnou WiFi, která umožňuje připojení k internetu a využívání online funkcí.

V rámci konektivity Kenwood DMX-7722DABS nabízí také vstupy a výstupy pro různá zařízení. Má vstup pro připojení externí kamery s automatickým přepínáním obrazu při couvání. Dále disponuje vstupy pro připojení USB zařízení, AUX vstup pro přehrávání hudby z externích zdrojů a výstupy pro připojení dalších zesilovačů a reproduktorů.

Autorádio Kenwood DMX-7722DABS podporuje také funkcionalitu Apple CarPlay a Android Auto, což umožňuje zrcadlení a ovládání vybraných aplikací z chytrého telefonu přímo na displeji autorádia. To znamená, že můžete používat navigaci, poslouchat hudbu, přijímat hovory a provádět další akce přímo z rozhraní autorádia.

Další významnou funkcí Kenwood DMX-7722DABS je podpora FLAC (Free Lossless Audio Codec), což je bezztrátový formát pro uchování hudby ve vysoké kvalitě. Tato funkce umožňuje poslouchat hudbu bez ztráty kvality a s věrným reprodukováním originálního zvuku.

Autorádio Kenwood DMX-7722DABS je také kompatibilní s různými aplikacemi a službami, jako je Spotify, Pandora a Deezer. To umožňuje streamování hudby z oblíbených platform přímo na autorádio.

Celkově lze říci, že Kenwood DMX-7722DABS je pokročilé autorádio s mnoha funkcemi a možnostmi, které zajišťují pohodlnou a zábavnou jízdu. S vysokým kvalitním displejem, rozsáhlou konektivitou a podporou moderních technologií nabízí uživatelům široké spektrum možností pro zábavu, komunikaci a navigaci ve vozidle.

Share

0 komentář(ů)