close

Nabídka

Autorádio Pioneer AVH-A3200DAB: Přinášíte si zábavu na palubu svého vozu

Autorádio Pioneer AVH-A3200DAB: Přinášíte si zábavu na palubu svého vozu

Pokud hledáte skvělé autorádio, které vám poskytne neomezenou zábavu na cestách, představujeme vám Pioneer AVH-A3200DAB. Toto 2-DIN autorádio je vybaveno širokou škálou funkcí, které vám umožní připojit se ke kompatibilnímu telefonu iPhone nebo Android a ovládat WebLink přímo z palubní desky vašeho vozidla. S touto technologií budete mít přístup k různým aplikacím a obsahu přímo z vašeho telefonu, a to vše pohodlně a bezpečně.

Jednou z klíčových funkcí tohoto autorádia je přehrávání digitálního rádia DAB/DAB+, které vám poskytne křišťálově čistý zvuk a široký výběr stanic. Přehrávání audio a video obsahu z CD, DVD a USB zařízení je také samozřejmostí.

Díky vestavěné technologii Bluetooth si můžete bez použití rukou streamovat hudbu nebo provádět hovory. S bezdrátovým připojením budete mít přístup ke své oblíbené hudbě a zároveň se budete moci soustředit na bezpečnou jízdu.

Chcete-li vylepšit svůj poslech, Pioneer AVH-A3200DAB nabízí vysoce kvalitní zvukové funkce. Disponuje 13pásmovým grafickým ekvalizérem, automatickým ekvalizérem a časovým zarovnáním, které vám umožní přizpůsobit nastavení zvuku podle vašich vlastních preferencí.

Toto autorádio je vybaveno také pokročilými konektivitou. Má 3 výstupy, zadní AV vstup pro připojení dalších zařízení, vstup pro druhou kameru, který vám pomůže s viditelností při couvání, a USB-zadní vstup pro snadné připojení libovolného zařízení.

Pioneer AVH-A3200DAB je také kompatibilní s aplikací WebLink, která rozšiřuje možnosti zábavy ve vašem vozidle. Připojte svůj telefon a užijte si přizpůsobenou hudbu, videa a další připojený obsah přímo z vašeho telefonu a cloudu.

Toto autorádio je vybaveno certifikací Digital Radio Tick, což znamená, že splňuje vysoké standardy digitálního rádia a bylo nezávisle testováno a schváleno. To vám poskytuje jistotu, že nakupujete produkt s vynikající kvalitou.

S integrovanou technologií Bluetooth můžete využívat hands-free volání a streamovat hudbu bezdrátově. S funkcí Wide Band Speech můžete provádět hovory s vysokou kvalitou zvuku, zatímco bezdrátové streamování zvuku vám umožní poslouchat své oblíbené skladby a hudebníky.

Displej autorádia Pioneer AVH-A3200DAB má velikost 6,2 palce a je ovládán pomocí dotykového rozhraní. S vylepšenou viditelností a jasným zobrazením vám tento rezistivní dotykový displej poskytne pohodlné ovládání a přehled o přehrávaném obsahu.

Dalšími výhodami tohoto autorádia jsou jeho kompatibilita s zařízeními iPod/iPhone, možnost připojení duální kamery pro zlepšení viditelnosti při couvání a parkování, a podpora formátu FLAC pro bezchybné přehrávání bezztrátového zvuku.

Navíc, díky vícebarevnému osvětlení můžete přizpůsobit osvětlení displeje a tlačítek interiéru vozidla podle svých preferencí.

Výrobek Pioneer AVH-A3200DAB je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí vylepšit zábavu ve svém vozidle. S jeho širokou škálou funkcí, kvalitním zvukem a pohodlným ovládáním poskytuje nejen skvělý zážitek z poslechu hudby, ale také zábavu a připojení během jízdy.

Nyní můžete vychutnat kvalitní zvuk a pohodlnou konektivitu přímo z palubní desky vašeho vozidla s autorádiem Pioneer AVH-A3200DAB. Nechte se unést hudbou a zábavou, a to vše s jedním moderním a výkonným zařízením.

Share

0 komentář(ů)