close

Nabídka

Blaupunkt Rotterdam 600 DAB BT: Úžasný zážitek z poslechu v autě

Blaupunkt Rotterdam 600 DAB BT: Úžasný zážitek z poslechu v autě

Blaupunkt Rotterdam 600 DAB BT je jedním z nejnovějších a nejlepších autorádií, které nabízí špičkový design a funkcionalitu. Je příkladem perfekce v každém detailu - od intuitivního ovládání po široký výběr funkcí. S 7" displejem s vysokým rozlišením, Apple CarPlay a Android Auto, toto zařízení poskytuje neuvěřitelně pohodlné a přizpůsobené zážitky z poslechu hudby a rádia.

Prvotřídní displej a připojení

Rotterdam 600 DAB je vybaven 7” TFT dotykovým displejem, který je jasný a snadno ovladatelný. Tento autorádio kombinuje prvotřídní příjem rádia RDS, vestavěný DAB + tuner, široký sortiment zábavných funkcí a mnoho možností připojení k mnoha typům mobilních médií. S Bluetooth a USB konektory můžete snadno přehrávat svou oblíbenou hudbu, bez ohledu na médium.

Apple CarPlay a Android Auto

Rotterdam 600 DAB přináší výhody Apple CarPlay a Android Auto přímo do vašeho auta. S Apple CarPlay můžete bezpečně a intuitivně procházet, volat, přehrávat hudbu a získávat zprávy. Díky Android Auto je minimalizováno rušení při řízení, takže se můžete soustředit na provoz.

Výkonný analogový tuner

Rotterdam 600 DAB je vybaven špičkovým tunerem CODEM IV od Blaupunkt, který zajišťuje konzistentní výsledky při jakýchkoli podmínkách příjmu. Tento tuner vylepšuje příjem díky lepší selektivitě, jasnějšímu oddělení kanálů, dalšímu omezení zkreslení a dalším speciálním řešením.

Digitální rádio a přehrávání médií

Rotterdam 600 DAB je vybaven vestavěným DAB+ tunerem pro křišťálově čistý zvuk. Přehrává mnoho audio, video a obrazových formátů, takže si můžete užívat všechny své oblíbené soubory bez kompromisů.

Bluetooth telefonování a zadní kamera

Po synchronizaci telefonního seznamu vašeho smartphonu s Rotterdam 600 DAB můžete pohodlně telefonovat při jízdě. A s vstupem pro zadní kameru můžete jednoduše zlepšit své parkovací dovednosti.

Ladění zvuku a nastavení

S parametrickým 8pásmovým ekvalizérem můžete individuálně optimalizovat zvuk ve svém vozidle. Pokud preferujete přednastavené zvukové profily, máte k dispozici celou řadu možností.

Intuitivní ovládání

Navzdory široké škále funkcí je Rotterdam 600 DAB snadno ovladatelný. Díky integrované permanentní paměti ukládá uživatelská nastavení a přednastavené stanice, pokud dojde k výpadku hlavního napájení. Navíc je kompatibilní s ovládáním na volantu, které přebírá nejdůležitější funkce jako hlasitost, ztlumení nebo Bluetooth rádia.

V konečném důsledku je Blaupunkt Rotterdam 600 DAB BT více než jen autorádio. Je to multimediální zážitek, který zároveň zajišťuje bezpečnost a komfort při jízdě. Bez ohledu na to, co hledáte v autorádiu, Rotterdam 600 DAB pro vás bude mít dobrou odpověď.

Share

0 komentář(ů)