close

Nabídka

Bluetooth handsfree HF BCK15: Nejlepší doplněk pro motocyklisty a sportovce

Bluetooth handsfree HF BCK15: Nejlepší doplněk pro motocyklisty a sportovce

Komunikace během jízdy na motorce je vždy výzvou. Potřebujete mít volné ruce na řídítkách a zároveň být schopni přijímat hovory nebo poslouchat hudbu. To je důvod, proč jsme pro vás připravili Bluetooth handsfree HF BCK15 - zařízení navržené s ohledem na nejnáročnější uživatele, kteří chtějí zvýšit svůj komfort během jízdy.

HF BCK15 přináší nejen praktický handsfree režim, ale také podporu Bluetooth A2DP profilu, který vám umožní poslouchat hudbu ve stereo kvalitě. Bez ohledu na to, jestli preferujete rockové rytmy nebo relaxující melodie, tento Bluetooth modul vám zajistí nejlepší zážitek ze zvuku při vaší jízdě.

Jednou z největších výhod HF BCK15 je mód Interkom, který vám umožňuje komunikovat s ostatními uživateli v dosahu až 800 metrů. To je obzvláště užitečné pro skupinové jízdy nebo pro komunikaci s vaším spolujezdcem. Bezpečně si vyměňujte informace, sdílejte zážitky z jízdy a udržujte si spojení s ostatními motorkáři.

Bluetooth handsfree HF BCK15 je ideální pro každého, kdo používá helmu při své činnosti - ať už jste motorkář, milovník zimních sportů nebo jiný sportovec. Toto zařízení je vybaveno všemi potřebnými funkcemi pro pohodlnou komunikaci během vaší aktivity.

Technické parametry HF BCK15 jsou také velmi působivé. Bluetooth standard V5.0 zajišťuje stabilní a rychlé připojení, a to i při vyšších rychlostech jízdy. Podpora profilů A2DP, AVRCP a HS/HF vám umožní snadnější ovládání a připojení k vašemu mobilnímu telefonu. Díky hlasovému vytáčení, ukončení hovoru a opakované volbě máte možnost rychlého a snadného ovládání telefonních hovorů.

HF BCK15 také nabízí možnost připojení až dvou mobilních telefonů, což je skvělé pro ty, kteří potřebují být dostupní na více číslech. S provozním dosahem až 10 metrů mezi modulem a mobilním telefonem si můžete být jisti, že vaše spojení zůstane stabilní a bezproblémové. Vestavěný reproduktor s 40mm membránou zajišťuje vysokou kvalitu zvuku, ať už jde o hovory nebo poslech hudby. Doba hovoru až 18 hodin a přehrávání hudby až 15 hodin vám poskytují dlouhé hodiny používání bez nutnosti nabíjení.

Bluetooth handsfree HF BCK15 je vybaven voděodolným provedením s certifikací IP65, což znamená, že je odolný proti prachu a stříkající vodě. To zajišťuje jeho spolehlivost a dlouhou životnost i při nepříznivých povětrnostních podmínkách. Instalace je snadná a jednoduchá, ať už se rozhodnete pro uchycení klipem nebo nalepovacím systémem.

V balení najdete vše potřebné pro instalaci na vaši helmu. To zahrnuje jednotku pro instalaci na helmu, různé druhy montážních uchycení, spojovací kabeláž, sluchátka, mikrofon na pružném držáku, mikrofon pro instalaci vně helmy, nalepovací suché zipy pro sluchátka a mikrofon a USB/USB-C kabel pro nabíjení. S kompaktními rozměry 84 x 49 x 28 mm se HF BCK15 snadno vejde na vaši helmu a neomezuje vaše pohodlí při jízdě.

Přineste si svou jízdu na motorce na další úroveň s Bluetooth handsfree HF BCK15. Užijte si pohodlí volných rukou, možnost komunikace s ostatními a poslech oblíbené hudby ve stereo kvalitě. Bezpečně a pohodlně si užijte každou jízdu s tímto špičkovým Bluetooth modulem pro motocykly.

Share

0 komentář(ů)