close

Nabídka

Chladničky pro obytná vozidla a karavany

Chladničky pro obytná vozidla a karavany

Pro milovníky přírody nabízí Indel B řadu přenosných nebo vestavěných chladniček pro obytné vozy a karavanů, které zaručují maximální účinnost, funkčnost a lehkost.

Řada „Cruise“ se skládá ze 7 vestavěných modelů od 42 do 130 litrů, vybavených praktickým mrazákem a výměnným dveřním panelem, což vytváří dokonalou integraci s vybavením obytných vozidel a karavanů. Na druhé straně se řada „travel Box“ skládá ze 16 přenosných chladniček kompresoru od 15 do 130 litrů.

Ledničky Indel B Camper pro volný čas jsou skutečné ledničky, které zaručují vysoký výkon a stejné vlastnosti jako domácí lednička. Díky těmto konceptům jsou zásadní pro každého, kdo miluje životní styl plenéru, zachovává výhody chlazeného jídla a pití a vyhýbá se každodennímu nakupování.

Chladnička pro obytné vozy a karavany Indel B s kompresorem vám poskytuje všechny výhody pohodlí, které dříve bylo obvykle domácí (oproti „doma“). Díky kompaktním rozměrům může být vestavěná kompresorová chladnička CRUISE snadno instalována do každého vozidla, navíc nebo jako náhrada za méně výkonné již existující chladicí oddíly. Alternativně lze přenosný obytný automobil nebo karavanovou ledničku TRAVEL BOX díky své přenositelnosti umístit během cestování do jakéhokoli prostoru uvnitř vozidla a po dosažení cíle jej použít dovnitř a ven ze dveří. Fixní nebo posuvná instalační sada zajišťuje maximální bezpečnost na silnici.

Přenosné kompresory nebo vestavěné chladničky obytných vozů Indel B se vyznačují nízkou spotřebou energie a vysokým výkonem, který ukazuje také třída energetické účinnosti (A +, A ++ a A +++ podle různých modelů)

Indel B navrhuje a realizuje již více než 40 let autentické chladničky pro užitková vozidla pro některé z největších evropských a amerických automobilových společností, jako jsou Iveco, Daf, Renault, Scania, Volvo, Kenworth a Peterbilt.

Stejné komponenty, technologie a standardy používané pro výše uvedené společnosti jsou přenášeny na linky CRUISE a TRAVEL BOX, což zaručuje maximální spolehlivost pro všechny přenosné chladničky a kompresor zabudovaný v chladničkách INDEL B.

Přenosné nebo vestavěné chladničky pro obytné vozy jsou nenapodobitelnými „kamarády na cestách“.

Share

0 komentář(ů)