close

Nabídka

Co dělat, když už není v autě místo

Co dělat, když už není v autě místo

TowBox V3 na tažné zařízení, černý/urban, uzavřený je skvělým řešením pro přepravu zavazadel, kol, kočárků, psů a dalších domácích mazlíčků. Tento multifunkční produkt nabízí 400 litrů dodatečného zavazadlového prostoru v plastové skořepině z materiálu, který je vhodný pro veškeré typy nákladu. Díky drenážním otvorům a bezúdržbovým plastům se nemusíte bát nečistot nebo mokrých předmětů, celý vnitřek lze snadno umýt.

TowBox V3 je vyroben z polyethylenu se střední hustotou (PE-MD), což zajišťuje extrémně vysokou odolnost vůči nárazu, kroucení a korozi. Box na tažném zařízení neovlivňuje aerodynamiku vozidla, což spoří pohonné hmoty a eliminuje nepříjemný hluk při vyšších rychlostech. Navíc neomezuje rychlost vozidla. Naložený box můžete pohodlně nasadit/sejmout, je vybaven sklopnými kolečky pro snadnou přepravu do domu, obchodu, hotelu, k vodě a dalších míst.

Box je vybaven dvěma zámky pro zabezpečení boxu i nákladu. Všechno je na dosah ruky díky posuvnému a sklopnému systému, který umožňuje snadný přístup do kufru auta. TowBox je skvělým řešením pro vysoké vozy, u kterých je obtížná nakládka na střechu, nebo vozy, které nejsou určeny k provozu se střešním nosičem, jako například Tesla Model-S.

Díky tomu, že TowBox nezvyšuje výšku vozidla, můžete snadno vjet i do garáží. Box je schválen jako samostatný technický celek, takže nepodléhá kontrole na STK. Má ES schválení typu a je kompatibilní s většinou tažných zařízení na trhu. TowBox V3 má rozměry 1200x755x675 vnější / 1190x600x580 vnitřní (délka x šířka x výška). Hmotnost boxu je 38 kg a nosnost je svislé zatížení TZ (například 75 kg) minus hmotnost boxu (38 kg), což dává 37 kg.

Share

0 komentář(ů)