close

Nabídka

IN PARCO: Vaše parkovací místo chráněno na stisk tlačítka

IN PARCO: Vaše parkovací místo chráněno na stisk tlačítka

Ve světě, kde se urbanizace a hustota dopravy zvyšují exponenciálním tempem, se stává zabezpečení soukromého parkovacího místa nejen výsadou, ale často nezbytností. Představujeme "AUTOMATICKOU PARKOVACÍ ZÁBRANU IN PARCO", inovativní řešení pro každého, kdo si přeje mít jistotu, že jeho parkovací místo zůstane volné a ochráněné před neoprávněným využitím.

Funkce a výhody

IN PARCO není jen obyčejná parkovací zábrana. Jedná se o špičkový produkt, který přináší uživatelům několik klíčových výhod:

 

Bezproblémové Dálkové Ovládání:

Díky přiloženému dálkovému ovladači s dosahem 20-40 metrů může být zábrana snadno ovládána na dálku, což uživatelům umožňuje komfort otevírání a zavírání zábrany bez nutnosti vystupovat z vozidla.


Propracované Bezpečnostní Funkce:

Jakmile je detekován neoprávněný pokus o pohyb zábrany, aktivuje se akustický alarm. Tento bezpečnostní prvek působí jako silný odstrašující prostředek a zvyšuje ochranu před potenciálním vandalstvím nebo krádeží.


Dlouhotrvající Baterie:

S autonomií baterie 3-4 měsíce je IN PARCO výjimečně vhodná pro dlouhodobé použití. Baterie je snadno dobíjitelná pomocí přiloženého adaptéru, což minimalizuje jakékoli přerušení v ochraně vašeho místa.

 

Odolná a Voděodolná Konstrukce:

S krytím IP 67, IN PARCO odolává jakémukoli počasí a nabízí robustní konstrukci, která je navržena tak, aby vydržela každodenní opotřebení. S výškou 40 cm je zábrana dostatečně viditelná, aby odradila nezvané návštěvníky.

 

Přívětivá Instalace a Použití:

Každé balení zahrnuje vše potřebné pro rychlou a jednoduchou instalaci, včetně akumulátoru, dobíjecího adaptéru, upevňovacího materiálu, klíčů pro mechanické odblokování a dvou dálkových ovladačů.

Celkově AUTOMATICKÁ PARKOVACÍ ZÁBRANA IN PARCO představuje ideální řešení pro ty, kdo hledají spolehlivou, snadno použitelnou a dlouhotrvající ochranu svých parkovacích prostor. Díky svému inovativnímu designu, pokročilým bezpečnostním funkcím a vysoké odolnosti je ideální volbou pro ochranu vašeho parkovacího místa v každé situaci.

Share

0 komentář(ů)