close

Nabídka

Indel B: Půl století inovací v oblasti mobilního chlazení a klimatizace

Indel B: Půl století inovací v oblasti mobilního chlazení a klimatizace

Od malých 12/24V chladniček z roku 1967 až po pokročilé klimatizační systémy dnes, Indel B je synonymem pro mobilní chlazení. Více než 50 let v oboru, více než 800 zaměstnanců a působení na pěti kontinentech - tato čísla jasně svědčí o úspěchu a globálním dosahu společnosti.

 

Zrození z intuice

Kořeny Indel B sahají až do roku 1967, kdy podnikatelská intuice vedla k využití polohermetického kompresoru k výrobě chladu v malých rozměrech. To byl základ pro malé chladničky 12/24V, ideální pro lodě, průmyslová vozidla a volný čas.

 

Mezinárodní hráč v mobilním chlazení

Dnes je společnost Indel B spolehlivým dodavatelem systémů a řešení pro mobilní chlazení a klimatizaci světovým průmyslovým gigantům. Ať už jde o průmyslová vozidla, hotelové řetězce nebo loděnice, Indel B nabízí produkty s garancí pohodlí, bezpečnosti a ohledu na životní prostředí.

 

Odpovědnost a inovace

V souladu s etickým kodexem Ecosmart je Indel B hrdý na svůj ekologický přístup. Společnost se zavázala k dodržování evropských ekologických norem a výběru udržitelných surovin. To zahrnuje produkci energeticky úsporných výrobků, které splňují nejnovější evropské směrnice o označování energetickými štítky.

 

Partnerské vztahy: Z NASA po Hilton

Uznání od NASA v roce 1982, kdy si Indel B byl vybrán k výrobě chladničky pro raketoplán Columbia, je jedním z největších úspěchů společnosti. Kromě toho je společnost partnerem mnoha prestižních značek, včetně Hilton, NH, Scania a Volvo.

 

Neustálý růst a inovace

Indel B neustále expanduje a inovuje. Od svého založení v roce 1967, přes vstup na milánskou burzu v roce 2017, až po zahájení výroby nové řady 12V chladniček v roce 2020 - historie společnosti je plná významných mezníků.

 

Kvalita, na kterou se můžete spolehnout

Díky patentované technologii Smart je víno v ideálním klimatu v chladničkách Indel B. Tato kombinace vinotéky a minibaru nabízí kapacitu 24 lahví, prostor pro občerstvení, 5 vyjímatelných polic, elektronický termostat a vnitřní LED osvětlení - a to vše s minimální spotřebou energie.

Společnost Indel B je světovým lídrem v oblasti mobilního chlazení a klimatizace. Jejich neustálý závazek k inovacím a vývoji je důkazem jejich závazku vytvářet produkty, které splňují potřeby zákazníků po celém světě.

 

 

Kompresorové autochladničky Indel B: Proč jsou nejlepší volbou pro vaše cestování?

V dnešní době, kdy se stále více lidí vydává na cestování autem nebo v karavanech, je důležité mít spolehlivý a efektivní způsob, jak uchovávat potraviny a nápoje v chladu. Zde vstupuje na scénu kompresorová autochladnička od Indel B. Proč je tato volba lepší než jiné systémy ledniček do aut? Pojďme se na to podívat.

1. Vysoká energetická účinnost Indel B

Kompresorové chladničky, jako jsou ty od Indel B, jsou známé svou vysokou energetickou účinností. Na rozdíl od termoelektrických nebo plynových chladniček spotřebují mnohem méně energie, což je ideální pro delší výlety, kdy je důležitá šetrnost s baterií vozidla.

2. Konzistentní chlazení Indel B

Jednou z největších výhod kompresorových chladniček je jejich schopnost udržovat konstantní teplotu bez ohledu na vnější teplotní podmínky. Zatímco jiné typy chladniček mohou mít problémy s chlazením v horkých klimatických podmínkách, kompresorové chladničky Indel B zvládnou udržet vaše potraviny a nápoje v chladu i v extrémních teplotách.

3. Flexibilita teplot Indel B

Kompresorové chladničky Indel B nabízejí široký rozsah teplot, což umožňuje uživatelům přepínat mezi chladícím a mrazicím režimem. To znamená, že můžete mít čerstvé potraviny, ale také zmrazené produkty, a to vše v jedné chladničce.

4. Dlouhá životnost a spolehlivost Indel B

Díky své robustní konstrukci a kvalitnímu výrobnímu procesu mají kompresorové chladničky Indel B delší životnost než mnoho jiných modelů na trhu. S menším množstvím pohyblivých částí a vysoce kvalitním kompresorem můžete očekávat, že vaše chladnička bude sloužit bez problémů po mnoho let.

5. Ekologický přístup Indel B

Jak již bylo zmíněno v předchozím článku, Indel B je hrdý na svůj ekologický přístup při výrobě svých produktů. Toto se odráží i v kompresorových chladničkách, které jsou energeticky úsporné a splňují evropské směrnice o označování energetickými štítky.

 

Ať už plánujete krátký výlet nebo dlouhodobé cestování, kompresorová autochladnička od Indel B je skvělou investicí, která vám poskytne spolehlivý a efektivní způsob, jak uchovávat vaše potraviny a nápoje v chladu. Jejich vysoká energetická účinnost, konzistentní chlazení a dlouhá životnost je dělají ideální volbou pro každého cestovatele.

Share

0 komentář(ů)