close

Nabídka

Indel B vyrábí kvalitní kompresorové chladničky do automobilů

Indel B vyrábí kvalitní kompresorové chladničky do automobilů

Společnost Indel B se věnuje výrobě kompresorových chladniček na 12 a 24V již více než 40 let. Jejich produkty jsou využívány jako první vybavení interiéru nejvýznamnějšími evropskými a americkými výrobci užitkových vozidel, jako jsou Volvo, Scania, Daf, Iveco, Renault, Kenworth, Irisbus a Irizar, ale také automobilkou Audi.

S dlouholetými zkušenostmi ve výrobě OEM chladniček pro výrobce užitkových vozidel, společnost Indel B přišla s řadou přenosných kompresorových autochladniček pro aftermarket, které jsou vybaveny stejnými součástmi používanými pro masovou výrobu OEM chladniček. Tyto chladničky splňují vysoké standardy kvality a životnosti vyžadované přímo výrobci automobilů.

Indel B nabízí 16 modelů přenosných chladniček, které mohou být v závislosti na velikosti použity pro různé účely, jako je přeprava jídla, nápojů, léků, ovoce, zeleniny a dokonce i mražených produktů během dlouhých cest, výletů a krátkých převozů.

Tyto chladničky mají velký chladicí výkon a umožňují uživatelům převážet hluboce zmrazené potraviny bez obav z roztavení. Tato funkce umožňuje uživatelům nakupovat potraviny s větší flexibilitou a užívat si tak svobodu a pohodlí při cestování.

Chladničky Indel B mají také dvojité napájení, což znamená, že je lze napájet jak z baterie vozidla (12/24V), tak z domácí zásuvky (115/230V). Elektronika automaticky rozpozná typ zdroje i napájecí napětí, což zajišťuje bezpečné používání.

S kompresorovými chladničkami Indel B mohou lidé zažít nový způsob cestování, který nabízí stejný komfort jako domácí chladničky a mrazničky. Chladničky Indel B jsou ideálním řešením pro všechny, kteří chtějí mít při cestování vždy čerstvé a chlazené potraviny a nápoje po ruce.

Share

0 komentář(ů)