close

Nabídka

Inovativní multifunkční držák telefonu pro jízdní kolo s integrovaným zvukovým systémem

Inovativní multifunkční držák telefonu pro jízdní kolo s integrovaným zvukovým systémem

Představte si situaci, kdy jezdíte na kole a máte možnost poslouchat svou oblíbenou hudbu s dokonalým zvukem, bez ohledu na terén či povětrnostní podmínky. Nový zvukový systém pro jízdní kola vás nenechá na holičkách!

Hlavní vlastnosti:

 

1. Bezdrátové připojení:

Díky Bluetooth technologii můžete rychle a snadno propojit svůj telefon s reproduktorem. A pokud upřednostňujete klasické způsoby přehrávání, je zde možnost využití USB nebo micro SD karty.

2. Výkonný zvuk:

I přes kompaktní velikost reproduktor nabízí kvalitní a výkonný zvuk, který vás ohromí.

3. Odolnost v každém počasí:

Vyrobeno s důrazem na kvalitu, odolnost vůči nárazům, prachu a vodě. Můžete si být jisti, že vám bude sloužit bez ohledu na to, jaký terén či počasí zvolíte.

4. Výdrž, která vás nezklame:

Díky výkonnému akumulátoru s kapacitou 4 400 mAh si můžete užívat až 30 hodin nepřetržitého poslechu.

5. Více než jen zvuk:

Vestavěná powerbanka pro nabíjení smartphonu, handsfree funkce pro telefonování či vestavěné vysoce svítivé LED světla pro lepší viditelnost - to vše v jednom balení.

6. Uchycení a bezpečnost:

Uchycení telefonu s šířkou 50-90 mm je hračka, a díky protiskluzové podložce a speciálním úchytům můžete být jisti, že váš telefon zůstane na místě i při jízdě v náročnějším terénu.

 

 

Technické parametry

nabízí mnoho funkcí, od 4 režimů přehrávání hudby, přes vestavěný reproduktor s výkonem 5W, až po bezpečnostní standard IP54.

Tento nový multifunkční držák telefonu na jízdní kolo je skvělým společníkem pro všechny cyklisty, kteří si chtějí užít jízdu s hudbou a zároveň chtějí mít svůj telefon v bezpečí. Ať už jedete do práce, na výlet nebo jen tak pro radost, tento systém vás bude stále doprovázet. Nezmeškejte tuto šanci a vylepšete svou jízdu na kole s touto skvělou novinkou!

Share

0 komentář(ů)