close

Nabídka

Inspekční kamera CEL-TEC PipeCam 40 Ama MC: Pokročilý nástroj pro profesionály

Inspekční kamera CEL-TEC PipeCam 40 Ama MC: Pokročilý nástroj pro profesionály

Když se setkáme s technologickými inovacemi v oboru inspekčních kamer, první věc, která nás napadne, je vysoká efektivita a přesnost. Jedním z nejlepších příkladů této technologie je kompaktní inspekční kamera CEL-TEC PipeCam 40 Ama MC.

 

Vlastnosti a specifikace inspekční kamery CEL-TEC PipeCam 40 Ama MC:

Displej:

Tento model se může pochlubit 9" IPS displejem s vysokým rozlišením 1024 x 600, což umožňuje uživatelům sledovat nahrávání v jasném a ostrém zobrazení.

Kamera:

Kamera s průměrem 23 mm a safírovým sklem je samonivelační, což znamená automatické vyrovnání horizontu, což je nezbytné pro přesné inspekce. Navíc je vybavena 512 Hz vysílačem, který usnadňuje lokalizaci.

Kabel a cívka:

Kamera je umístěna na 40 metrů dlouhém tlačném kabelu ze sklolaminátu o průměru 5 mm. Cívka má integrované digitální počítadlo, které zobrazuje odvinutou vzdálenost přímo na monitoru.

Ukládání dat:

Uživatelé mohou snadno ukládat záznamy na microSD kartu s kapacitou až 128 GB (16 GB SD karta je součástí balení). Kromě videozáznamů je možné pořizovat i fotografie. Vestavěná klávesnice a mikrofon umožňují přidávání textových poznámek a hlasových komentářů.

Vodotěsnost a osvětlení:

Kamera je vodotěsná s certifikací IP68. K zajištění jasného zobrazení v tmavém prostředí je vybavena 12 LED diodami s možností regulace intenzity.

Napájení:

Kamera je vybavena nabíjecím akumulátorem o kapacitě 4500 mAh, který může trvat až 8 hodin provozu. Alternativně je možné napájení ze sítě.

Obsah balení:

- Přepravní box s tlačným kabelem a displejem
- Kamerová hlavice
- 38 mm a 125 mm vystřeďovací díly
- 16 GB paměťová SD karta
- Nabíjecí adaptér 220 V a akumulátor 4500 mAh

Tato kamera je ideálním řešením pro odborníky, kteří vyžadují přesnost, spolehlivost a efektivitu při inspekčních pracích. Její robustní konstrukce, pokročilé funkce a vysoká kvalita zobrazení činí CEL-TEC PipeCam 40 Ama MC jedním z nejlepších zařízení v této kategorii na trhu.

Inspekční kamery nabízejí mnoho výhod a jsou neocenitelným nástrojem pro řadu profesionálů a průmyslových aplikací.

 

Používání inspekční kamery je výhodné pro:

 

1. Kanalizační a Vodárenské Společnosti: Tyto kamery jsou ideální pro kontrolu a hodnocení stavu potrubí, odhalení blokací, poškození, úniků nebo korozních míst.

2. Stavební a stavebně-inženýrské firmy: Pro inspekci stavebních konstrukcí, zjišťování problémů v základech, kontrolu kvality a identifikaci míst potřebujících opravu.

3. Realitní makléři a inspektoři nemovitostí: Při prodeji nebo nákupu nemovitosti mohou inspekční kamery odhalit skryté problémy, což může ovlivnit cenu nemovitosti.

4. Automobilový průmysl: Mechanici mohou použít inspekční kamery k prozkoumání těžko dostupných částí vozidel, jako jsou válcové hlavy nebo vnitřní části motorů.

5. Elektrotechnici: Pro kontrolu vedení, spojů a dalších těžko dostupných míst v elektrických instalacích.

6. Výrobní průmysl: Kontrola kvality, kontrola výrobních linek, kontrola výrobků zevnitř nebo kontrola těžko dostupných míst v strojích.

7. Bezpečnostní a záchranné služby: Inspekční kamery mohou být použity pro průzkum nebezpečných míst, hledání osob v troskách nebo kontrolu míst po požáru či jiné katastrofě.

8. Věda a výzkum: Vědecké aplikace, jako je průzkum v obtížně dostupných nebo nebezpečných prostředích, například v jeskyních, pod vodou nebo v laboratorních aplikacích.

9. Zemědělství: Kontrola zavlažovacích systémů, odvodňovacích kanálů a dalších podzemních systémů na farmách.

10. Kominické služby: Kominíci používají inspekční kamery k hodnocení stavu komínů, detekci prasklin, odhalení ukládání sazí a dalších nečistot a zjištění možných úniků plynu nebo kouře. Inspekční kamery také pomáhají při rozhodování o nutnosti čištění nebo opravy komína.

11. Domácí majitelé: I když mnoho aplikací inspekčních kamer je určeno pro průmyslové a profesionální použití, mnoho domácích majitelů si také zakoupí tyto kamery pro identifikaci problémů v domácnosti, například pro detekci zablokovaných odpadních trubek nebo kontrolu místa úniku vody.

Je zřejmé, že inspekční kamery nabízejí širokou škálu aplikací a mohou být neocenitelným nástrojem pro mnoho odvětví.

 

Jak rozšířit svoje služby s novými moderními technologiemi 

Využitím profesionální inspekční kamery může firma rozšířit svou nabídku služeb a poskytnout svým zákazníkům přidanou hodnotu. Díky informacím, které lze získat s pomocí inspekční kamery, může firma nabídnout následující nové služby:

Podrobná diagnostika a analýza

Firma může provádět detailní kontroly struktur a instalací bez nutnosti destruktivního zásahu, což zákazníkům šetří čas a peníze.

Preventivní údržba

Díky schopnosti odhalit drobné problémy dříve, než se stanou vážnými, mohou firmy nabídnout plánované a cílené údržebné služby.

Dokumentace a reporty

Firma může zákazníkům poskytnout vizuální důkazy o stavu zařízení, konstrukcí či instalací, což může sloužit jako důkaz pro pojišťovny, audity nebo jiné účely.

Lokalizace problémů

Snadno a rychle můžete najít a identifikovat problémy, jako jsou úniky, praskliny nebo blokace, a rychleji reagovat.

Snižování nákladů

Pomocí inspekčních kamer mohou firmy snížit náklady na demontáž, opravu a následnou montáž, protože mohou přesně určit, kde je problém.

Vzdělávací a školící služby

Firma může nabídnout školení o využití inspekčních kamer pro ostatní firmy nebo jednotlivce.

Prověření kvality

Kontrola kvality nových instalací nebo po opravách, aby se ujistily, že práce byla provedena správně.

Poradenství při koupi nemovitosti

Realitní agentury mohou využívat inspekční kamery k kontrole potrubí, komínů a dalších těžko přístupných míst před prodejem nemovitosti.

Služby spojené s bezpečností

Firma může nabídnout inspekci míst, kde je riziko úniku plynu, požáru nebo jiných potenciálních nebezpečí.

Vývoj a inovace

Na základě zkušeností získaných z inspekčních kamer může firma navrhovat vylepšení nebo nové technologie pro lepší a efektivnější inspekci.

Customizace a adaptace

Na základě potřeb zákazníka může firma upravit a adaptovat inspekční kamery pro specifické aplikace a potřeby.

Firmy, které využívají profesionální inspekční kamery, tak nejen zlepšují své stávající služby, ale také mohou rozšířit svou nabídku a dosáhnout nových trhů.

Share

0 komentář(ů)