close

Nabídka

Kvalitní autochladnička, která je trochu jiná

Kvalitní autochladnička, která je trochu jiná

Novinka pro všechny vyznavače pohodlí a kvality! Máte rádi kempování, výlety, nebo jednoduše hledáte dokonalou chladničku pro svůj vůz? Pak neváhejte a podívejte se na kompresorovou autochladničku TB65DD Steel OFF!

S touto unikátní velkoobjemovou dělenou chladicí skříní si můžete být jistí, že váš nápoj či jídlo bude vždy udržováno na dokonalé teplotě. S dvěma vzájemně oddělenými chladícími prostory s vlastní regulací teploty a vlastním přístupem, každý s uzavíratelným víkem, si můžete vybrat mezi třemi režimy chlazení. Ať už potřebujete mít jeden prostor jako mrazící a druhý jako chladicí, oba pro chlazení nebo mrazící režim, s tímto zařízením to není problém.

A co víc? Kvalitní kompresor SECOP (dříve Danfoss) BD50F se postará o spolehlivé chlazení, s možností napájení jak z 12V, tak z 24V DC. Chladnička disponuje digitálním displejem pro nastavení teploty a dvěmi rychlostmi kompresoru, vyšší pro rychlejší dosažení požadované teploty a pomalejší pro nižší spotřebu energie a spolehlivé uchování i nejnižší teploty uvnitř boxu.

Pro snadné ovládání je chladnička vybavena komunikačním rozhraním Bluetooth, takže můžete pohodlně na dálku sledovat a nastavit teplotu ze svého mobilu. Kvalitní izolace polyuretanovou pěnou, bezfreonové chladivo R134a a bezfreonová izolace zajistí, že se váš nápoj či jídlo nejen ochladí, ale bude také spolehlivě chráněno. A když přijdete do cíle, bez problému pojme všechny typy PET lahví nastojato.

Tuto chladničku ocení každý milovník kempování a výletů. Rozměry vnější v/d/š mm: 499 / 810 / 492 a hmotnost 29,5Kg jsou ideální pro přenosnost. Certifikace CE, CB, E-Mark, EMC zaručují kvalitu a spolehlivost tohoto zařízení.

Nová řada Indel B přenosných chladniček do auta

Zcela NOVÁ řada přenosných chladniček Steel je odolná, navržená tak, aby odolala extrémnímu počasí a drsným podmínkám, kterým čelíte při jízdě v terénu nebo na horách. Novýčerný matný povrch zcela mění estetiku celé řady. Evoluce řadySteel zahrnuje výsuvné rukojeti s novým designem pro lepší přenosnost, rohové nárazníky, ještě odolnější zaklapávací uzávěry s otvorem pro integrovaný bezpečnostní visací zámek a nové zesílené panty se čtyřmi kotevními body. Zcela nový je také ovládací panel napájení a teploty s integrovaným připojením Bluetooth pro monitorování výkonu prostřednictvím chytrého telefonu.

Share

0 komentář(ů)