close

Nabídka

kvalitní LCD monitor 10,6 OP Android 10.0, určený k montáži na opěrku, čtečkou micro SD karet, USB portem, HDMI vstupem se zobrazením 16:9.

kvalitní LCD monitor 10,6 OP Android 10.0, určený k montáži na opěrku, čtečkou micro SD karet, USB portem, HDMI vstupem se zobrazením 16:9.

DS-X106AA LCD MONITOR 10,6" OS ANDROID/USB/SD/HDMI S DRŽÁKEM NA OPĚRKU je také skvělou volbou pro rodiče, kteří hledají způsob, jak zabavit své děti během delších cest autem. Díky širokému rozsahu přehrávaných formátů a možnosti připojení různých zařízení je tento monitor ideálním společníkem pro zábavu a hraní her.

S operačním systémem Android 10.0 a dotykovým ovládáním je ovládání monitoru intuitivní a snadné. Děti mohou přehrávat své oblíbené filmy a televizní seriály ve vysokém rozlišení, poslouchat hudbu nebo hrát hry přímo na monitoru. S možností připojení sluchátek přes 3,5mm Jack výstup mohou děti také soukromě poslouchat zvukovou stopu filmu nebo hudbu bez rušení ostatních cestujících.

Díky možnosti připojení USB zařízení a micro SD karet mají děti přístup ke svým oblíbeným filmy, seriálům a hudbě. To je ideální pro dlouhé cesty, kdy je možné přehrávat obsah i bez připojení k internetu. A pokud je k dispozici Wi-Fi připojení, děti se mohou také streamovat své oblíbené videa nebo hry.

DS-X106AA LCD MONITOR s připevněním na opěrku sedadla je navržen tak, aby poskytoval optimální vizuální zážitek dětem. Díky úhlopříčce 10,6" a rozlišení 1920x1080P IPS panelu je obraz jasný a detailní. Děti budou mít radost z sledování svých oblíbených filmů na velké obrazovce přímo v autě.

Tento monitor také umožňuje rodičům nastavit ikony a přizpůsobit rozhraní podle potřeb a zájmů dětí. To znamená, že každé dítě může mít svou vlastní personalizovanou obrazovku se svými oblíbenými aplikacemi a funkcemi.

S DS-X106AA LCD MONITOR 10,6" OS ANDROID/USB/SD/HDMI S DRŽÁKEM NA OPĚRKU budou děti dobře zábaveny během dlouhých cest autem. To usnadní rodičům udržet je spokojené a soustředěné, což přispěje k příjemnějšímu a klidnějšímu cestování pro celou rodinu. Monitor poskytuje vynikající vizuální zážitek s jasným a detailním obrazem, což dětem umožní plně se ponořit do sledování svých oblíbených filmů a videí.

Díky širokému rozsahu připojovacích možností, jako je USB, micro SD a HDMI, je možné snadno přehrávat obsah z různých zdrojů. Rodiče mohou připravit předem nahrávky filmů, televizních pořadů nebo hudebních playlistů a jednoduše je přehrát prostřednictvím těchto připojených zařízení. To znamená, že děti budou mít vždy dostatek zábavy bez ohledu na dostupnost internetového připojení.

Monitor je také vybaven možností připojení sluchátek, což umožňuje dětem soukromě poslouchat zvukovou stopu filmů a hudbu. To je výhodné zejména v případě, že je v autě více cestujících a každý preferuje jiný zvukový projev.

Díky funkci dotykového ovládání a jednoduchému uživatelskému rozhraní je monitor snadno ovladatelný i pro děti. Mohou snadno vybírat své oblíbené filmy, hry nebo aplikace a sami se zabavit během cesty.

DS-X106AA LCD MONITOR 10,6" OS ANDROID/USB/SD/HDMI S DRŽÁKEM NA OPĚRKU je tedy skvělým společníkem pro dlouhé cesty autem, který zajišťuje zábavu a pohodlí dětem. Rodiče se tak mohou soustředit na řízení, zatímco děti si užívají svůj vlastní svět multimédií. S tímto monitorem budou dlouhé cesty rychleji ubíhat a zanechají po sobě příjemné vzpomínky na rodinná dobrodružství.

Share

0 komentář(ů)