close

Nabídka

Multimediální autorádio SONY XAV-AX3005DB

Multimediální autorádio SONY XAV-AX3005DB

Více obrazovek, více intuitivní

Užijte si plynulé a jednoduché ovládání na každé cestě díky citlivému dotykovému displeji s úhlopříčkou 17,6 cm (6,95 palce), který se probouzí dvaapůlkrát rychleji než předchozí modely a podpoře předních rozhraní pro chytré telefony.

Použití s mobilním telefonem
Připojte kompatibilní chytrý telefon Apple nebo Android a získejte pokyny, streamujte hudbu a další funkce.

Poslech rádia DAB+
Nalaďte si rádio DAB+ a získejte ještě větší výběr a lepší kvalitu zvuku. Přijímač zachytí i vaše oblíbené stanice DAB.

Rychlé probuzení
Díky dvaapůlkrát rychlejší aktivaci než u předchozích modelů jste připraveni vyrazit hned po zapnutí zapalování.

 

Chytřejší řízení s inteligentním hlasovým ovládáním
Díky Apple CarPlay a Android Auto™ je navigace, komunikace a přehrávání hudby na cestách snazší než kdykoli předtím.123 Stačí připojit chytrý telefon k XAV-AX3005DB a na velkém dotykovém displeji uvidíte vše, co potřebujete.

Siri s Apple CarPlay
Snadný přístup k funkcím iPhonu, které znáte a máte rádi, pouhým oslovením Siri. Hudbu, mapy, telefonní hovory a zprávy máte pod kontrolou.

Hlasové ovládání s Android Auto
Pomocí hlasových příkazů můžete diktovat zprávy, přijímat telefonní hovory nebo získávat nápovědu z Google Maps. Můžete dokonce ovládat přehrávání hudby pouhým mluvením.

 

Váš osobní navigátor
Získejte pokyny v reálném čase, aniž byste museli sundat ruce z volantu. Snadno se nechte navigovat do cíle nebo hledejte zastávky uprostřed cesty.

Elegantní, citlivý dotykový displej
Na elegantní obrazovce s úhlopříčkou 17,6 cm (6,95 palce) můžete vyvolávat mapy, třídit seznamy skladeb a telefonovat. Vše se na něm snadno ovládá a oproti předchozím modelům se probouzí dvaapůlkrát rychleji, takže se na cestu můžete vydat během okamžiku.

Snadná instalace díky kompaktnímu zadnímu šasi
Navzdory displeji s 2DIN je zadní šasi mnohem menší než běžné jednotky s dvojitým konektorem DIN. Díky tomu je instalace mnohem snazší a v prostoru za displejem zůstává dostatek místa pro kabeláž a další příslušenství.

Share

0 komentář(ů)