close

Nabídka

NAVITEL RD3 - Multifunkční Autorádio pro Váš Vůz

NAVITEL RD3 - Multifunkční Autorádio pro Váš Vůz

Pokud hledáte levné multifunkční autorádio s moderními funkcemi a přehledným ovládáním, rádio NAVITEL RD3 je asi možnou volbou pro vylepšení zážitku z jízdy ve Vašem vozidle. Je ale potřeba si trochu promyslet co vlastně chcete, potřebujete. Toto autorádio ve standardní velikosti 1DIN nabízí funkce a podporované formáty pro přehrávání audiomédií.

Přehrávání audiomédií je s rádiem NAVITEL RD3 jednoduché, tak jako dnes u všech levných autorádií. Rádio disponuje slotem pro paměťové karty, USB portem a AUX vstupem, což znamená, že můžete přehrávat hudbu a média ve formátech jako FLAC, MP3, WAV nebo WMA. Toto autorádio umožňuje připojení různých zařízení a paměťových médií, ať už prostřednictvím USB, AUX nebo paměťové karty microSD o kapacitě až 256 GB.

NAVITEL RD3 je vybaven digitálním FM modulem, který umožňuje naladit rozhlasové stanice v rozsahu FM 87,5-108 MHz. Díky možnosti uložit až 18 stanic do paměti si můžete snadno přepínat mezi oblíbenými rozhlasovými stanicemi pomocí tlačítek na předním panelu. Navíc máte možnost nastavit basy a výšky a využít přednastavené ekvalizéry pro optimální zvukový zážitek.

Jednou z klíčových vlastností rádia NAVITEL RD3 je jeho moderní Bluetooth modul, který podporuje protokoly A2DP a HFP ve verzi 4.0. To umožňuje přehrávání streamovaného zvuku ze smartphonů a poskytuje přístup k seznamu kontaktů a hovorů. Díky tomu můžete telefonovat za jízdy, ale pozor na to, že autorádio nemá externí mikrofon (jak se dnes běžně u autorádií s bluetooth nabízí), ale mikrofon je integrován přímo do autorádia, a to je pro snímání vašeho hlasu velký problém a s využitím externího mikrofonu pro handsfree se to nedá srovnávat.

Při používání autorádia NAVITEL RD3 si můžete přizpůsobit podsvícení tlačítek dle svých představ. Existuje 7 přednastavených barevných možností, které můžete vybrat tak, aby ladily s interiérem Vašeho vozu nebo korespondovaly s Vaší náladou.

OBSAH BALENÍ
V balení rádia NAVITEL RD3 naleznete:
- Samotné autorádio NAVITEL RD3
- Montážní nástroje (2 ks)
- Propojovací kabely (2 ks)
- Dálkové ovládání

Autorádio NAVITEL RD3 je dodáváno s veškerým příslušenstvím, které potřebujete pro jeho instalaci a používání (pokud se ale jedná o starší modely vozidel, které mají ISO konektory). Balení obsahuje montážní nástroje, které usnadní instalaci do vašeho vozidla, a propojovací kabely, které zajistí správné propojení s elektrickým systémem vašeho automobilu. Jestliže potřebujete autorádio namontovat do vozidla, které už obsahuje konektory Facra, budete potřebovat pro zapojení speciální kabelovou přechodku. 

Kromě toho je součástí balení i dálkové ovládání, které umožňuje pohodlné ovládání autorádia z pohodlí sedadla. Tím získáte snadný přístup ke všem funkcím a možnostem rádia, aniž byste museli dosáhnout na samotné zařízení. To sice jako řidič nevyužijete, ale můžete ovládání půjčit vašim dětem na zadních sedadlech :-).

Autorádio NAVITEL RD3 je navrženo s ohledem na moderní požadavky a potřeby řidičů. Díky svému kompaktnímu designu a standardní velikosti 1DIN se vejde do většiny vozidel, ať už se jedná o osobní automobily, dodávky nebo kamiony. Pro montáž do vozidel, která mají přípravu na velké 2DIN autorádio budete opět potřebovat redukční rámeček.

S funkcemi, jako je podpora paměťových karet, Bluetooth konektivita s handsfree voláním (bez externího mikrofonu) a přehráváním hudby ze smartphonu, a možností připojení externího zesilovače, rádio NAVITEL RD3 vám umožní vychutnat si vaši oblíbenou hudbu a zvukové zážitky přímo ve vašem vozidle.

Navíc, s možností volby barevného podsvícení tlačítek, můžete si přizpůsobit vzhled rádia dle svých preferencí a interiéru vašeho vozu.

Největší přednostní tohoto autorádia je ais jeho nízká cena, která vychází z konstrukce a funkčnosti autorádia Navitel RD3. Níže se můžete podívat na nabídku dalších modelů podobně cenově výhodných autorádií, která jsou ale od renomovaných výrobců, které určitě znáte a obsahuje např. praktické řešení externího mikrofonu pro reálné využití handsfree.

Pokud si nebudete jisti výběrem, stačí nás kontaktovat a naši pracovníci vám rádi pomohou. Nezapomeňte na to, že se autohifi zabýváme už 31 let a nejen prodejem, ale i praktickou stránkou instalací a montáží do vozidel. Víme tak z praxe, co můžeme doporučit a co raději ne.

Share

0 komentář(ů)