close

Nabídka

Nosič Yakima Justclick se slevou a nájezdovou rampou zdarma

Nosič Yakima Justclick se slevou a nájezdovou rampou zdarma

Nosič kol Yakima FoldClick, který byl nedávno uveden na trh, představuje nový krok amerického výrobce zařízení pro přepravu zavazadel a nákladu. Yakima má ve své nabídce několik klasických zadních nosičů kol, jako jsou modely HoldUp a TwoTimer a nedávno přidaný Dr. Tray, ale žádný z nich nemá takovou škálu funkcí nebo univerzálnost, jakou nabízí série FoldClick. Ta je k dispozici jak v provedení pro dva, tak pro tři kola, a jak napovídá již název, nosič se dá složit pro kompaktní skladování. Naše zkouška nosiče Yakima FoldClick 2 ukázala, že váží sotva více než 14 kg, což je podstatně méně než mnoho zadních nosičů, které mohou vážit až 25 kg a více.

Další novinkou od Yakima jsou vestavěné světla a držák pro poznávací značku. Podle zákona pravděpodobně budou viditelná světla a poznávací značky povinné. Další světelné panely a doplňkové značky lze sice získat, ale s nyní kompletním produktem od Yakima je to mnohem jednodušší. Objednejte si svou extra značku, nasadíte nosič na tažné zařízení, zapojíte jej a můžete vyrazit.

Nosič Yakima FoldClick 2 je velmi snadné pochopit a nastavit. Pomocí vestavěné rukojeti umístíte nosič svisle na tažné zařízení, poté ho složíte, dokud nezaklapne a červený indikátor se nezmění na zelený. Poté vysunete světelné jednotky uvolněním jejich západky, poté vysunete držáky kol. Zapojíte kabeláž a nosič je připraven.

Nakládání kol na nosič je poměrně jednoduché, ať už se rozhodnete pro klipovou rampu nebo ne. Druhé kolo vyžaduje trochu více dovedností v Tetrisu, jako u jakéhokoli jiného nosiče tohoto typu. Pedály, sedlové tyče a řídítka mohou být na špatném místě, ale s padacími sedlovými tyčemi by to nemělo být těžké.

Jednou z výhod použití nosiče je možnost složit ho zpět od výklopu nebo zásobníku. Stisknutím ploché oblasti pod číslicovou tabulí se nosič odklikne, aby se sklonil dolů - samozřejmě budete muset podporovat hmotnost svých kol, ale to znamená, že se můžete dostat k helmám, botám a jízdnímu vybavení, pokud jsou naloženy do kufru.

Nosič FoldClick 2 je vynikajícím doplňkem do řady Yakima. Pokud hledáte nosič pro pick-up pro shuttle s vaším velkým kolem, pravděpodobně stále nejlépe hledáte Dr. Tray nebo nový GateKeeper tailgate pad. Ale pokud chcete vše v jednom nosiči, který bude pracovat pro téměř jakékoliv kolo, včetně těžkých eMTB, a je snadno připevnitelný, skladovatelný a použitelný, pak Yakima skutečně zasáhlo hřebíček na hlavičku.

 

AKCE : nájezdová lampička pro kolo zdarma !!!

Při objednání tohoto nosiče navíc u nás nyní obdržíte rampu pro usnadnění nakládání a sundávání jízdních kol. Jde o časovou akci platnou pouze do 6.8.2023, tak neváhejte a objednávejte.

 

Share

0 komentář(ů)