close

Nabídka

Nová možnost: Repasované iPhony s certifikací CPO

Nová možnost: Repasované iPhony s certifikací CPO

Jednou z největších výzev při nákupu ojetého chytrého telefonu je jistota, že vše funguje tak, jak by mělo. Existují však metody, které zajišťují, že ojetý iPhone, který kupujete, je tak blízko novému, jak je to jen možné. Jednou z těchto metod je CPO (Certified Pre-Owned), a naše společnost je hrdá na to, že vám může přinést širokou nabídku repasovaných iPhonů s certifikací CPO. 

 

Co to znamená CPO?

 

CPO, neboli "Certified Pre-Owned", znamená, že ojetý telefon prošel přísným procesem kontroly a obnovy, aby splnil vysoké standardy kvality. Každý CPO iPhone, který prodáváme, prošel důkladným testováním, aby se zajistilo, že všechny jeho funkce jsou plně funkční, včetně displeje, baterie, fotoaparátu, tlačítek a dalších klíčových komponent.

 

Jaký je proces obnovy?

 

Proces začíná kontrolou a testováním všech funkcí iPhonu. Pokud se objeví nějaké problémy, telefon se opraví nebo nahradí potřebné díly pomocí originálních dílů Apple. Baterie iPhonů jsou vždy nahrazeny novými, aby zajišťovaly optimální výkon a životnost. Po dokončení všech oprav a úprav se telefony očistí a obnoví do továrního nastavení. Nakonec je každý iPhone opět testován, aby se potvrdila jeho plná funkčnost.

 

Jaké jsou výhody nákupu CPO iPhonu?

 

Nákup CPO iPhonu vám nabízí klid a jistotu, že dostáváte produkt, který funguje tak, jak by měl, aniž byste museli platit plnou cenu za nový telefon. Navíc, naše CPO iPhony jsou dodávány s roční zárukou, která pokrývá jakékoliv výrobní vady, takže se můžete cítit ještě více v klidu.

 

Jakou nabídku máme?

 

Nabízíme široký výběr CPO iPhonů, včetně modelů iPhone X, iPhone XS, iPhone 11 a iPhone 12. Naše zásoby se pravidelně obnovují, takže pokud hledáte nějaký konkrétní model, pravidelně se vracíme, abyste se podívali, co je nového.

Prozkoumejte naši nabídku CPO iPhonů a objevte kvalitu a hodnotu, kterou nabízíme. Udělejte krok směrem k zelenější a cenově dostupnější technologii dnes!

 

Share

0 komentář(ů)