close

Nabídka

Nový antiradar do auta Neoline X-COP 9100S: Bezpečnostní ochrana na cestách

Nový antiradar do auta Neoline X-COP 9100S: Bezpečnostní ochrana na cestách

Pro řidiče, kteří se chtějí cítit bezpečně na silnicích a zároveň si přát záznamy svých jízd, je tu nový antiradar do auta Neoline X-COP 9100S. Tento výkonný a multifunkční zařízení kombinuje antiradar s palubní kamerou, která nabízí kvalitní záznamy ve Full HD rozlišení a zároveň poskytuje přesné informace o rychlosti díky GPS modulu. Díky tomu Vás chrání proti jakýmkoliv problémům na cestách.

 

 

Jednou z hlavních vlastností antiradaru Neoline X-COP 9100S je jeho schopnost zaznamenávat videa v rozlišení Full HD, což zajišťuje skvělou rozeznatelnost osob či poznávacích značek na záznamech. Díky tomu budete mít přehled o dění kolem vašeho vozidla, ať už jste na cestě nebo zaparkovaní. Navíc je antiradar vybaven LCD displejem, který vám umožní kdykoliv si prohlédnout zaznamenaná videa.

Pokud jde o bezpečnost, antiradar Neoline X-COP 9100S je vybaven špičkovým G-senzorem, který dokáže detekovat náraz. Jakmile se náraz odehraje, G-senzor automaticky uzamkne aktuální videozáznam, aby nedošlo k jeho nechtěnému smazání. To je důležité v případě nehody, kdy se záznamy mohou stát důkazy.

Obsáhlá databáze antiradaru zahrnuje stacionární radary, úseková měření a semafory s detekcí jízdy na červenou. Tato databáze vám poskytuje informace o nebezpečných místech na silnici, kde je vhodné snížit rychlost. Kamera vás pak upozorní na tato místa hlasovým pokynem a zobrazením na displeji. Antiradar také obsahuje seznam tisíců nebezpečných zón ve 45 státech Evropy, abyste měli přehled o rizikových místech během svých cest.

Patentovaná technologie ovládání pohybem je další významnou funkcí antiradaru Neoline X-COP 9100S. Stačí jednoduché gesto rukou, které uděláte ve vzdálenosti 10-15 centimetrů od zařízení, a hlasové a zvukové upozornění při přibližování se k policejnímu radaru se vypne. Tento praktický způsob umožňuje rychlé a pohodlné upravení nastavení antiradaru.

Mezi další vlastnosti antiradaru Neoline X-COP 9100S patří inteligentní režim na potlačení oslnění a slunečního světla (WDR), který zajistí realistický a přehledný obraz ve všech světelných podmínkách. LCD displej s jasným a kontrastním obrazem zajišťuje dobrou viditelnost. Dále je možné nastavit jas displeje podle vlastních preferencí.

Antiradar Neoline X-COP 9100S disponuje také funkcí přidání a odstranění nebezpečných a falešných výstražných sektorů. To znamená, že si můžete přizpůsobit nastavení podle vašich potřeb a zajistit, že budete dostávat přesná upozornění na nebezpečné situace na silnici. Tichý režim nebo režim zobrazení maximální povolené rychlosti vám umožní přizpůsobit zobrazení na displeji dle vašich preferencí.

Antiradar je vybaven procesorem Ambarella A7, senzorem SONY Exmor IMX 322 a optickým systémem se šesti čočkami, což zajišťuje kvalitní záznamy. Displej o velikosti 2 palce je senzorem IPS a poskytuje dobrou čitelnost. GPS/GLONASS modul a databáze policejních radarů z 45 zemí vám zajišťují přesné informace o radarových kontrolách po celé Evropě. S dvěma sloty pro Micro SD karty (s podporou až 128GB, doporučená třída 10) máte dostatek místa pro ukládání záznamů.

Obsah balení antiradaru Neoline X-COP 9100S zahrnuje samotný radarový detektor, držák, napájecí kabeláž s cigaretovým adaptérem, napájecí kabeláž pro pevnou montáž, 3M páska pro montáž na čelní sklo, 8 upevňovacích prvků pro napájecí kabel a uživatelskou příručku. Díky tomu je instalace antiradaru snadná a rychlá.

Antiradar Neoline X-COP 9100S je vynikajícím řešením pro ty, kteří chtějí záznamy svých jízd ve vysoké kvalitě a zároveň získat přesné informace o rychlosti a nebezpečných místech na silnici. S jeho širokou škálou funkcí a výkonnými technickými parametry je skvělým společníkem na každé cestě.

Share

0 komentář(ů)