close

Nabídka

Nový produkt v e-shopu Autoprofi.cz: 808CP05.1HDMI - Apple CarPlay & Android Auto Convertor Box

Nový produkt v e-shopu Autoprofi.cz: 808CP05.1HDMI - Apple CarPlay & Android Auto Convertor Box

V e-shopu Autoprofi.cz máme pro vás skvělou novinku - 808CP05.1HDMI Apple CarPlay & Android Auto Convertor Box. Tento produkt je revolučním způsobem, jak proměnit OEM stereo vašeho auta v plnohodnotný systém Android, přeměnit kabelové CarPlay/Android Auto na bezdrátové a vytvořit z vašeho rádia multimediální zařízení se systémem Android. V tomto článku vám představíme všechny jeho vlastnosti a technické parametry.

Hlavní vlastnosti produktu:

Výkonný a stabilní systém Android: Tento convertor box je vybaven kvalitním hardwarovým vybavením a speciálním odvodem tepla, což zaručuje výkonný a stabilní systém Android. To znamená, že si můžete být jisti, že budete mít spolehlivý a plynulý provoz bez výpadků.

Kompatibilita: 808CP05.1HDMI je navržen tak, aby byl kompatibilní s většinou OEM autorádií a navigací s funkcí Apple CarPlay. To znamená, že jej lze použít ve většině moderních vozů, abyste si mohli užívat všech výhod tohoto produktu.

HD Video výstup: Jednou z nejzajímavějších vlastností tohoto convertor boxu je vestavěná čipová sada HDMI a podpora výstupu videa HDMI. To vám umožní připojit váš mobilní telefon nebo tablet a zobrazit obsah na velké obrazovce ve vašem vozidle. Maximální podpora rozlišení videa 6K znamená, že budete mít jasný a ostrý obraz.

Rozdělená obrazovka: Další užitečnou funkcí je podpora funkce rozdělené obrazovky. To znamená, že můžete zobrazit dvě různé aplikace na jedné obrazovce, což usnadňuje multitasking a zlepšuje vaši produktivitu.

Vestavěná duální Bluetooth forma: Convertor box má vestavěnou duální bluetooth formu, což znamená, že můžete připojit svůj telefon přes Bluetooth a provádět telefonní hovory bezpečně a pohodlně. Současně můžete připojit také další bluetooth zařízení, jako je například bluetooth myš nebo joystick, což vám umožní ještě více možností ovládání.

Vestavěné navigační systémy: Convertor box obsahuje vestavěné navigační systémy GPS, Glonass a Beidou. To znamená, že budete mít jednodušší a rychlejší satelitní určování polohy, což je důležité pro přesné navigování. Keramická GPS anténa, která je stejná jako u mobilních telefonů, je rychlá a stabilní a dokáže přijímat až 36 satelitních signálů.

Použití:

808CP05.1HDMI Apple CarPlay & Android Auto Convertor Box je určený pro všechny typy OEM autorádií nebo navigací s funkcí Apple CarPlay. To znamená, že můžete tento produkt použít ve svém stávajícím vozidle a získat všechny výhody moderního infotainment systému.

Instalace:

Instalace tohoto produktu je velmi snadná. Stačí ho připojit do USB konektoru pro Apple CarPlay a můžete začít využívat všechny jeho funkce. Tato jednoduchá instalace znamená, že si můžete být jisti, že si tento produkt můžete nainstalovat sami bez složitých postupů.

---

Technické parametry:

Procesor Qualcomm Snopdragon SDM6125: Convertor box je vybaven výkonným procesorem Qualcomm Snopdragon SDM6125 s osmi jádry a frekvencí 2 GHz. Tento procesor zajišťuje rychlý a plynulý běh systému Android.

Paměť 4GB LPDDR4 + 64G EMMC:

S 4 GB operační paměti LPDDR4 a 64 GB interním úložištěm EMMC budete mít dostatek místa pro ukládání aplikací, hudby a dalších dat.

Operační systém Android 13.0 s Google Play:

Convertor box běží na nejnovější verzi operačního systému Android 13.0 a má přístup k Google Play Store, což vám umožňuje stahovat a instalovat různé aplikace podle vašich potřeb.

Pásmo mobilních dat 4G / 3G / 2G SIM:

Convertor box podporuje mobilní data v pásmu 4G, 3G a 2G, což znamená, že můžete zůstat online a využívat rychlé internetové připojení přímo ve vašem vozidle.

Podpora různých pásem mobilních dat:

Convertor box podporuje různé pásma mobilních dat, včetně LTE-FDD, LTE-TDD, UMTS a GSM/EDGE, což zajišťuje kompatibilitu s různými mobilními operátory.

Vestavěná GPS a WiFi anténa:

Convertor box má vestavěnou GPS anténu pro přesné navigování a WiFi anténu pro snadný přístup k internetu bez nutnosti externího připojení.

Bezdrátové funkce Apple CarPlay + Android Auto:

Convertor box podporuje bezdrátové Apple CarPlay a Android Auto, což znamená, že se můžete připojit ke svému chytrému telefonu bez použití kabelu a stále mít přístup ke všem jeho funkcím.

Slot pro microSD kartu:

Convertor box má slot pro microSD kartu, což vám umožňuje snadno přehrávat hudbu nebo videa uložená na kartě.

Wi-Fi 6.0 802.11Ha/b/g/n/ac 2,4 + 5 G:

Convertor box podporuje nejnovější standard Wi-Fi 6.0 a pracuje na pásmech 2,4 GHz a 5 GHz, což zajišťuje rychlý a stabilní internetový signál.

Bluetooth 5.1BLE + 5.0BLE:

Convertor box má vestavěný Bluetooth s podporou verzí 5.1BLE a 5.0BLE, což znamená rychlé a spolehlivé připojení k různým zařízením.

Podpora výstupu videa HDMI:

Convertor box umožňuje připojení k monitoru na stropě nebo na opěrkách vozu pomocí výstupu HDMI. To vám umožní sdílet obsah ze svého convertor boxu na velké obrazovce.

Velikost 85 x 23 mm:

Produkt má kompaktní rozměry 85 x 23 mm, což znamená, že se snadno vejde do volného otvoru v interiéru vašeho vozidla.

Balení obsahuje:

V balení najdete samotný Android box, kabel USB C / USB, redukci USB – USB C, redukci mini HDMI - HDMI a vypichovák SIM karty.

---

Použití:

Tento convertor box je navržen tak, aby byl snadno použitelný a aby zvýšil vaši pohodlí a zábavu ve vašem vozidle. Zde je několik klíčových bodů ohledně použití:

Určené pro všechny typy OEM autorádií nebo navigací s funkcí Apple CarPlay: To znamená, že tento convertor box je kompatibilní s širokým spektrem vozů, ať už máte nové auto nebo starší model.

Snadná instalace: Instalace tohoto produktu je velmi snadná. Stačí ho připojit do USB konektoru pro Apple CarPlay a máte hotovo. Díky jednoduché instalaci si můžete být jisti, že si tento produkt můžete nainstalovat i sami, aniž byste potřebovali složité postupy nebo odbornou pomoc.

Co je to Apple CarPlay a Android Auto?

Apple CarPlay a Android Auto jsou dvě technologie, které umožňují propojení vašeho chytrého telefonu s infotainment systémem vašeho vozidla. To znamená, že můžete ovládat různé funkce vašeho telefonu přímo z infotainment systému vozu, což zvyšuje bezpečnost a pohodlí během jízdy. Zde je krátký přehled těchto funkcí:

CarPlay (pro iPhone):

Apple CarPlay je funkce vyvinutá společností Apple pro iPhone. Pomocí CarPlay můžete ovládat telefon pomocí dotykové obrazovky vozidla nebo hlasových příkazů. To zahrnuje navigaci, hudební přehrávání, zprávy, telefonování a další aplikace.

Android Auto (pro telefony s Androidem):

Android Auto je funkce vyvinutá společností Google pro telefony s operačním systémem Android. Podobně jako CarPlay umožňuje ovládat telefon pomocí dotykové obrazovky vozidla nebo hlasových příkazů a nabízí přístup k různým aplikacím, včetně navigace, hudby a komunikace.

Obě tyto technologie jsou velmi populární, protože zlepšují bezpečnost a zábavu během jízdy a umožňují řidičům užívat si moderní funkce svých telefonů bez rušení. S 808CP05.1HDMI Apple CarPlay & Android Auto Convertor Box můžete tyto výhody využívat i ve svém stávajícím vozidle, což z něj dělá skvělou investici pro vylepšení infotainment systému.

---

Výhody produktu:

 

1. Modernizace vašeho vozidla:

808CP05.1HDMI Convertor Box umožňuje modernizaci vašeho vozidla bez nutnosti investovat do nového auta. S tímto produktem můžete přidat moderní infotainment a konektivitu do jakéhokoliv vozidla s kompatibilním OEM autorádiem.

2. Snadná instalace:

Jedna z největších výhod tohoto convertor boxu je jeho jednoduchá instalace. Stačí ho připojit do USB konektoru pro Apple CarPlay a máte hotovo. Nemusíte se zabývat složitými postupy nebo hledáním specializovaného servisu.

3. Bezdrátový přístup k Apple CarPlay a Android Auto:

Díky vestavěným bezdrátovým funkcím můžete snadno připojit svůj chytrý telefon k infotainment systému ve vozidle bez použití kabelu. To znamená méně nepořádku a větší pohodlí.

4. Vylepšená navigace:

S vestavěnými navigačními systémy GPS, Glonass a Beidou budete mít rychlé a přesné satelitní určování polohy. To znamená, že se nikdy neztratíte a vždy najdete cestu.

5. Větší zábava a produktivita:

Díky podpoře rozdělené obrazovky můžete zobrazit dvě různé aplikace na jednom displeji, což vám umožní zlepšit produktivitu nebo se bavit zábavnými aktivitami během jízdy.

6. Kvalitní výstup videa HDMI:

Vestavěná čipová sada HDMI a podpora výstupu videa HDMI s maximálním rozlišením 6K znamená, že budete mít vynikající kvalitu videa, a to i na velkých obrazovkách.

7. Duální Bluetooth forma:

Vestavěná duální bluetooth forma umožňuje bezpečné telefonování přes bluetooth a současně připojení dalšího bluetooth zařízení, což zvyšuje vaše možnosti ovládání a komunikace.

---

Důvody pro zakoupení:

 

1. Modernizace bez nutnosti nákupu nového vozidla:

S tímto convertor boxem můžete přinést moderní funkce do vašeho stávajícího vozidla bez nutnosti nákupu nového auta. To vám umožňuje užívat si výhody moderního infotainmentu bez velké investice.

2. Snadná instalace:

Jednoduchá instalace tohoto produktu znamená, že si ho můžete nainstalovat sami a nemusíte platit za drahý servis.

3. Bezdrátová konektivita:

Bezdrátová konektivita k Apple CarPlay a Android Auto znamená méně kabelů a nepořádku ve vašem vozidle. Stačí připojit svůj telefon a můžete začít používat všechny jeho funkce.

4. Vylepšená navigace:

Rychlé a přesné navigační systémy vám umožní cestovat bez starostí a snadno najít cestu ke svému cíli.

5. Zábava a produktivita:

Podpora rozdělené obrazovky vám umožní využívat více aplikací najednou a zvýšit svou produktivitu nebo si užít zábavné aktivity během jízdy.

6. Kvalitní výstup videa:

Vysoké rozlišení videa HDMI zaručuje vynikající kvalitu obrazu, což je skvělé pro zábavu na cestách.

 

S 808CP05.1HDMI Apple CarPlay & Android Auto Convertor Box můžete získat moderní infotainment systém ve vašem vozidle a vylepšit svou jízdní zkušenost.

Tento produkt vám umožní zůstat propojení se svým chytrým telefonem a získat více z každé jízdy.

---

Další výhody a zlepšení jízdní zkušenosti:

 

1. Kvalitní hardware a stabilita:

Díky kvalitnímu hardwaru a speciálnímu odvodu tepla nabízí 808CP05.1HDMI Convertor Box výkonný a stabilní systém Android. To znamená, že můžete očekávat plynulý provoz bez výpadků a zaseknutí.

2. Vestavěné bezdrátové Apple CarPlay + Android Auto:

Tato vlastnost vám umožňuje bezdrátově propojit váš chytrý telefon s infotainment systémem vozu. To znamená, že nemusíte se zbytečně obtěžovat s kabely a můžete rychle přistoupit k funkcím Apple CarPlay nebo Android Auto.

3. Rozdělená obrazovka pro větší pohodlí:

Funkce rozdělené obrazovky vám umožňuje zobrazit dvě různé aplikace na jedné obrazovce. To znamená, že můžete navigovat na mapách a současně poslouchat hudbu nebo provádět hovory bez nutnosti přepínat mezi aplikacemi.

4. Vestavěná duální Bluetooth forma:

Díky vestavěné duální bluetooth formě můžete provádět telefonní hovory přes bluetooth bezpečně a pohodlně. Současně můžete připojit také další bluetooth zařízení, což zvyšuje vaše možnosti ovládání a komunikace ve vozidle.

5. Vestavěné navigační systémy:

S vestavěnými navigačními systémy GPS, Glonass a Beidou získáte rychlé a přesné satelitní určování polohy. Kvalitní keramická GPS anténa zajišťuje rychlý a stabilní signál, což je důležité pro spolehlivou navigaci.

6. Výstup videa HDMI:

Vestavěná čipová sada HDMI a podpora výstupu videa HDMI znamená, že můžete snadno připojit convertor box k monitoru na stropě nebo na opěrkách vozu. To vám umožní sdílet obsah ze svého convertor boxu na větším displeji pro větší pohodlí a zábavu pro pasažéry.

7. Kompatibilita s různými vozidly:

Díky tomu, že 808CP05.1HDMI Convertor Box je kompatibilní s většinou OEM autorádií a navigací s funkcí Apple CarPlay, můžete tento produkt použít ve více typech vozidel. To znamená, že můžete sdílet jeho výhody mezi různými vozidly v rodině nebo mezi přáteli.

A co napsat závěrem?

808CP05.1HDMI Apple CarPlay & Android Auto Convertor Box nabízí širokou škálu funkcí a výhod, které mohou zlepšit vaši jízdní zkušenost. Od modernizace vašeho vozidla až po bezdrátovou konektivitu a vylepšenou navigaci, tento convertor box poskytuje řadu výhod, které mohou usnadnit a zlepšit vaše cesty. S tímto produktem můžete získat moderní infotainment systém a vylepšit svou jízdní zkušenost, a to i ve starším vozidle.

Share

0 komentář(ů)