close

Nabídka

Peruzzo jako italský leader v nosičích kol

Peruzzo jako italský leader v nosičích kol

Společnost Peruzzo srl byla založena v roce 1972 a začala vyrábět kryty řetězů pro jízdní kola. Díky inovacím, kreativitě a zaměření na kvalitu se stala lídrem v této oblasti v Evropě. Příchod horských kol v 80. letech však byl katalyzátorem pro rozšíření společnosti do nových produktových sektorů, zejména pro výrobu nosičů kol na tažné zařízení automobilů.

Dnes je Peruzzo uznávána jako evropský lídr v produkci kvalitních výrobků, které jsou 100% vyrobeny v Itálii, a zaměřuje se na potřeby cyklistických fanoušků po celém světě. Společnost Peruzzo působí po celé Evropě, Severní Africe, Asii a Jižní Americe. Mezinárodní podíl na tržbách představuje více než 70 %, a to nejen díky nosičům kol na tažné zařízení automobilů, ale také díky mnoha dalším doplňkům pro kola. Některé z těchto doplňků jsou celosvětově patentovány, jako například tažné zařízení Trail Angel a designový indoor nosič Cool Bike Rack.

Po tolika letech jsou pro společnost Peruzzo klíčová slova rodina, důvěra, území a kvalita. Naše společnost je rodinná a hodnoty jednoty a identity se nacházejí ve všem, co děláme. Zaměstnanci společnosti Peruzzo pracují s obětavostí, aby vždy nabídli produkty s designem, kvalitou a aktualizacemi.

Vztah společnosti Peruzzo se zákazníky je založen na vzájemné důvěře a podpoře, což ji spojuje a posiluje z roku na rok. Většina zákazníků spolupracuje s Peruzzo již více než 30 let.

Společnost Peruzzo je úzce spojena s oblastí, ve které sídlí. Hrdě říká, že všechny výrobky Peruzzo jsou 100% vyrobeny v Itálii. Díky tomu jsou flexibilní a rychle reagují na poptávku trhu, aby poskytli jen to nejlepší z italské kreativity a řemesla.

Kvalita je pro Peruzzo nejvýznamnější částí společnosti a pracují na ní tvrdě. Inovace jsou pro Peruzzo neustálým cílem.

Nosiče kol Peruzzo jsou výrobky, které jsou na trhu již dlouho a stále si udržují svou kvalitu a inovaci. Na Autoprofi.cz jsou tyto výrobky k dispozici s mnoha výhodami pro zákazníky.

Sortiment doplňujeme nabídkou příslušenství i doplňkových služeb. Každý produkt je podrobně popsán a obsahuje všechny důležité informace. K dispozici jsou také uživatelské recenze, které mohou pomoci s výběrem správného produktu.

Pokud se chystáte pořídit nosič kol Peruzzo, můžete využít levé menu a parametrický filtr, který vám umožní zúžit nabídku na míru vašim preferencím. Dále doporučujeme využít řazení podle oblíbenosti či ceny.

Všechny tyto výhody dělají z Autoprofi.cz ideálního místa pro nákup nosičů kol značky Peruzzo. Zákazníci si mohou být jisti kvalitou výrobku, rychlostí doručení a skvělou zákaznickou podporou.

Share

0 komentář(ů)