close

Nabídka

Pioneer DEH-S720DAB je vynikajícím 1DIN autorádiem s mnoha moderními technologiemi

Pioneer DEH-S720DAB je vynikajícím 1DIN autorádiem s mnoha moderními technologiemi

Pioneer DEH-S720DAB je vynikajícím 1DIN autorádiem, které nabízí širokou škálu funkcí a vlastností, které uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Jednou z hlavních předností tohoto autorádia je jeho vynikající smartphone konektivita, Bluetooth a DAB tuner, které jsou v jednom zařízení.

Bluetooth konektivita tohoto autorádia umožňuje bezpečné hands-free telefonování a bezdrátové streamování hudby z vašeho smartphonu. S funkcí "Advanced Sound Retriever" od společnosti Pioneer je kvalita zvuku přehrávané hudby skvělá a přibližuje se původnímu záznamu. Co je ještě lepší, pomocí Bluetooth můžete připojit dokonce dva telefony současně.

S integrovaným DAB/DAB+ tunerem můžete vychutnat si křišťálově čistý digitální zvuk bez rušení. Funkce "Time Shift" umožňuje dokonce pozastavit, přetočit a znovu spustit živé DAB vysílání. Je třeba poznamenat, že pro příjem DAB signálu je nutné dokoupit anténu CA-AN-DAB.001.

Další skvělou vlastností tohoto autorádia je jeho schopnost bezdrátového propojení s iPhonem nebo Android smartphonem. To vám umožňuje bezpečně streamovat hudbu ze služby Spotify (dostupné pro platící i neplatící uživatele Spotify) nebo využívat aplikaci Pioneer Smart Sync, která posune vaše propojení s smartphonem na novou úroveň.

Pioneer DEH-S720DAB je opravdu špičkovým autorádiem, které nabízí výjimečné funkce. Přehrává soubory ve formátu FLAC, disponuje 13-pásmovým grafickým ekvalizérem a zesilovačem s výkonem 4 x 50 W. S 3 RCA výstupy je také možné připojit další komponenty, jako jsou zesilovače, reproduktory nebo subwoofery, což umožňuje dosáhnout ještě lepšího zvukového výkonu.

Autorádio Pioneer DEH-S720DAB je skutečně vysoce kvalitním zařízením, které splňuje nejvyšší standardy zvukového výkonu a propojitelnosti. S funkcemi jako Bluetooth konektivita, DAB tuner, možnost propojení s dvěma telefony současně a podpora aplikace Pioneer Smart Sync, toto autorádio přináší skvělý poslechový zážitek a uspokojí i ty nejnáročnější hudební nadšence.

Přistupte ke zcela nové úrovni poslechu hudby ve vašem vozidle s autorádiem Pioneer DEH-S720DAB. Toto 1DIN autorádio nejenže přináší špičkový zvukový výkon, ale také nabízí široké možnosti propojení s vaším smartphonem.

Díky vestavěné Bluetooth konektivitě můžete snadno a bezpečně provádět hands-free telefonáty během jízdy a streamovat hudbu z vašeho smartphonu. Využití unikátní technologie "Advanced Sound Retriever" od společnosti Pioneer zaručuje, že přehrávaný zvuk bude co nejvěrnější původnímu záznamu. A co je ještě lepší, s funkcí párování dvou telefonů současně nemusíte volby omezovat jen na jeden telefon.

Integrovaný DAB/DAB+ tuner je další významnou vlastností tohoto autorádia. Díky tomuto tuneru můžete vychutnat si nekompromisní digitální zvukový zážitek bez rušení. Kromě toho je zde také funkce "Time Shift", která vám umožní pozastavit, přetočit a znovu spustit živé DAB vysílání, abyste nezmeškali ani jediný okamžik svých oblíbených stanic. Pro příjem DAB signálu je nutné dokoupit anténu CA-AN-DAB.001.

Pioneer DEH-S720DAB vám umožňuje bezdrátově propojit autorádio s vaším iPhonem nebo Android smartphonem, což otevírá dveře k neomezenému potenciálu vaší hudby. Můžete si vychutnat streamovací službu Spotify bez problémů, a to i jako neplatič služby. Navíc si můžete vyzkoušet aplikaci Pioneer Smart Sync, která vám umožní ještě pohodlnější ovládání a funkce propojení s vaším smartphonem.

Pioneer DEH-S720DAB je opravdu špičkovým autorádiem. Jeho podpora souborů ve formátu FLAC umožňuje poslech bezztrátového audio s CD kvalitou, aniž byste potřebovali konvertovat soubory. S 13-pásmovým grafickým ekvalizérem si můžete přizpůsobit zvukový výstup do nejmenších detailů a dosáhnout tak dokonalého hudebního zážitku. Kromě toho zesilovač s výkonem 4 x 50 W zajistí dostatečnou sílu pro reprodukci vaší oblíbené hudby. A s 3 RCA výstupy máte možnost připojit další komponenty, jako jsou zesilovače, reproduktory nebo subwoofery, a vytvořit tak vlastní audiosystém.

Pioneer DEH-S720DAB je navrženo tak, aby přineslo maximální potěšení z poslechu hudby ve vašem vozidle. S jeho funkcemi jako je Bluetooth konektivita, DAB tuner a vyspělé propojení se smartphony, si můžete být jisti, že každá jízda bude doprovázena skvělým zvukem. Přineste si tento špičkový zvukový zážitek do svého automobilu s autorádiem Pioneer DEH-S720DAB.

Share

0 komentář(ů)