close

Nabídka

Pioneer SPH-EVO950DAB: Inovace v autorádiích pro každé vozidlo

Pioneer SPH-EVO950DAB: Inovace v autorádiích pro každé vozidlo

Pioneer otevírá nové obzory v oblasti automobilových autorádií s novým modelem SPH-EVO950DAB. Díky své modulární struktuře je tento 9palcový přístroj možné nainstalovat i do vozů, kde by to bylo dříve nemožné.

SPH-EVO950DAB je vybaven 9" kapacitním dotykovým displejem a snadným připojením pro chytré telefony. Podporuje bezdrátový Apple CarPlay, bezdrátový Android Auto, digitální rádio DAB/DAB+, aplikaci CarAVAssist, Spotify, Waze, Bluetooth a 13-pásmový GEQ.

Modulární konstrukce znamená, že přijímač SPH-EVO950DAB lze instalovat do mnoha typů vozidel - od tradičních 1-DIN a 2-DIN, přes specifické pro obytné vozy, až po vozy, do kterých tradičně autorádio nezapadá. To je díky univerzálnímu 'plavoucímu' nebo 'tabletovému' stylu instalace a schopnostem in-dash instalace.

Pioneer uvedl na modelu SPH-EVO950DAB dvě jedinečné funkce:

1. Režim rozdělené obrazovky Pioneer, který umožňuje zobrazovat a ovládat specifické funkce na přilehlé části obrazovky prostřednictvím dynamické změny velikosti rozhraní uživatele Apple CarPlay nebo Android Auto.

2. Volitelný režim zobrazení, který vám umožní přepínat režim obrazovky mezi světlým a tmavým režimem, podle vašich preferencí.

Model SPH-EVO950DAB je také k dispozici jako kompletní řešení speciálně pro vaše obytné vozy Fiat Ducato 8* (modelový rok od roku 2021), Fiat Ducato III* (Typ X290, modelový rok od roku 2014), Ford Transit** 2T (V363MCA, modelový rok od roku 2019), Ford Transit** 2T (V363, modelový rok od roku 2013 do 2018), Ford Transit** Custom (V362MCA, modelový rok od roku 2018) a Ford Transit** Custom (V362, modelový rok od roku 2013 do 2017).

Je také k dispozici balíček, který zahrnuje i aplikaci pro navigaci pro obytné vozy. Tato navigační aplikace zahrnuje trasování určené pro váš obytný vůz, které zohledňuje rozměry vozidla pro nízké mosty a úzké ulice, možnost stahování map z 48 evropských zemí, 24 000 bodů zájmu (POI) vybraných společností PROMOBIL, informace o aktuálním provozu, aktualizace map na 3 roky a mnoho dalšího.

Připojte se k budoucnosti automobilových autorádií s Pioneer SPH-EVO950DAB.

**Poznámky:**
* Kompatibilní s obytnými vozy, které nemají z výroby nainstalované rádio.
** Kompatibilní s obytnými vozy, které nemají z výroby nainstalované rádio, nebo u kterých bylo z výroby nainstalováno rádio 1-DIN.

Představení inovativních funkcí Pioneer SPH-EVO950DAB

Wi-Fi®
Díky integrovanému Wi-Fi můžete využívat bezdrátové připojení speciálně navržené tak, aby podporovalo bezkabelové datové připojení mezi vaším smartphonem a přijímačem.

Apple CarPlay
Apple CarPlay je chytřejší, bezpečnější a zábavnější způsob použití vašeho iPhonu v autě. Apple CarPlay poskytuje uživatelům iPhonu neuvěřitelně intuitivní způsob, jak volat, používat mapy, poslouchat hudbu a přistupovat k zprávám pouze slovem nebo dotykem. Apple CarPlay vyžaduje iPhone 5 nebo novější s nejnovější verzí iOS.

Android Auto
Android Auto rozšiřuje platformu Android do auta takovým způsobem, který je speciálně navržen pro řízení a automaticky vám přináší užitečné informace a organizuje je do jednoduchých karet, které se objeví právě ve chvíli, kdy je potřebujete. Je navržen tak, aby minimalizoval rozptylování, takže se můžete soustředit na cestu před vámi. Android Auto je kompatibilní s telefony Android běžícími na Android 5.0 (Lollipop) nebo novější. Android Auto nemusí být dostupný na všech zařízeních a není dostupný ve všech zemích nebo regionech.

Waze
Waze je sociální GPS řízení/navigační aplikace, která nabízí mapy, informace o dopravní situaci v reálném čase a různé další informace, které můžete zobrazit na velkém displeji kompatibilních multimediálních zařízení Pioneer.

DAB+
Díky vestavěnému tuneru digitálního rádia si můžete vychutnat pohodlí poslechu vašich oblíbených rozhlasových stanic v křišťálově čisté digitální kvalitě.

Digital Radio Tick Mark Approved product
Výrobci musí splňovat minimální specifikace, ověřené nezávislým testováním. Všechny produkty Pioneer, které využívají toto označení Digital Radio Tick Mark, byly nezávisle testovány a schváleny, takže si je můžete koupit s důvěrou.

Bluetooth®
Dodržujte místní dopravní předpisy s integrovaným Bluetooth (HFP). Díky funkci širokopásmového hlasu pro volání bez rukou, bezdrátovému přenosu zvuku (A2DP) s vyhledáváním interpreta, alba a písně, jednoduchému párování a ovládání zvuku (AVRCP) vám technologie Bluetooth® bezdrátově usnadní život v autě.

9" kapacitní dotykový displej
Plně rovný dotykový displej umožňuje rychlé a responzivní gesta, jako je škrcení pro přiblížení, navíc poskytuje ovládání posunem a rolováním na dosah ruky, a to v velmi vysokém detaile.

Vyrobeno pro iPhone
S funkcí přímého ovládání iPhonu můžete spravovat své i-zařízení přímo z palubní desky vašeho auta a užívat si vysoce kvalitní zvuk.

 

Dvojité vstupy pro kameru
Dvojité vstupy pro kameru vám umožní přidat couvací (zadní) kameru a kameru směřující dopředu, která může pomoci s přední a zadní viditelností, při vleku nebo parkování.

FLAC
Vychutnávejte si FLAC bezztrátové digitální audio soubory ve vašem vozidle s přehráváním ve kvalitě CD, bez potřeby konverze.

 

13-pásmový grafický ekvalizér
Upravte svůj zvukový výstup podrobně pro hudební zážitek přizpůsobený vašim preferencím.

 

Vícebarevné osvětlení
Přizpůsobte displej a podsvícení kláves vašemu interiéru vozidla s řadou nekonečných barevných kombinací.

 

Aplikace CarAVAssist
Aplikace CarAVAssist podporuje přizpůsobení domovské obrazovky, OTA (Over The Air) aktualizace a další funkce.

 

Siri Eyes Free
Využijte funkci Siri vašeho iPhonu prostřednictvím externího mikrofonu vaší jednotky a reproduktorů vašeho vozidla.

 

Kompatibilní s Androidem
Připojte a poslouchejte hudbu uloženou na vašem zařízení bez potřeby aplikace.

 

Modulární design
Dotykový displej s oddělenou ovládací jednotkou umožňuje flexibilní instalaci.

 

WebLink
Nová aplikace WebLink rozšiřuje zábavu v autě úžasným světem aplikací. Užívejte si personalizovanou hudbu, videa a další připojený obsah poháněný vaším telefonem/tabletem a cloudu.

Pioneer Split Screen Mode
Zobrazujte a ovládejte specifické funkce na přilehlé části obrazovky dynamickým změněním velikosti uživatelského rozhraní Apple CarPlay nebo Android Auto.

Pioneer SPH-EVO950DAB představuje revoluční vylepšení pro vaše jízdní zážitky, přinášející všechny tyto užitečné a inovativní funkce do vašeho vozidla. Bez ohledu na to, zda používáte iPhone nebo Android, zda posloucháte digitální rádio nebo vlastní hudební sbírku, Pioneer vám poskytuje intuitivní a bezpečné rozhraní pro ovládání toho všeho. A to vše je baleno do elegantního designu, který je možné přizpůsobit vzhledu interiéru vašeho auta. Bez ohledu na to, jaké jsou vaše potřeby nebo preference, Pioneer SPH-EVO950DAB je připraven vám poskytnout nejlepší možný zážitek na cestách.

Share

0 komentář(ů)