close

Nabídka

Plašič kun Deramax-Auto: Nová verze s rozšířeným dosahem

Plašič kun Deramax-Auto: Nová verze s rozšířeným dosahem

Společnost Deramax.cz s.r.o., přední český výrobce elektronických plašičů škůdců, představuje novou verzi svého oblíbeného ultrazvukového plašiče Deramax-Auto. Tato nejnovější verze, uvedená na trh v květnu 2022, přináší rozšíření dosahu plašiče, čímž je ještě efektivnějším řešením pro ochranu automobilů před kunami a hlodavci.

Deramax-Auto je specializovaným plašičem určeným pro ochranu vozidel před nepříjemnostmi způsobenými kunami a myšmi, které poškozují kabeláž, polstry a další části automobilu. Tento přístroj se osvědčil i při ochraně zemědělských strojů, karavanů, lodí a dalších objektů. Díky generování silných ultrazvukových pulsů specifického tvaru je Deramax-Auto pro kuny a hlodavce velmi nepříjemný a tyto zvířata prostor opouštějí.

Jednou z klíčových vlastností Deramax-Auto je jeho soběstačnost z hlediska napájení. Plašič nepotřebuje připojení k autobaterii ani k elektrickým rozvodům vozidla. To znamená, že není nutná odborná instalace, která by mohla ohrozit záruku na nový vůz, ani se nemusíte obávat vybití akumulátoru při delší odstávce vozidla či technických problémech. Deramax-Auto je tak snadno a pohodlně použitelný.

"Jsme hrdí na to, že jsme po dlouhá léta předním výrobcem elektronických plašičů škůdců v České republice i na Slovensku," říká mluvčí společnosti Deramax.cz s.r.o. "Naše firma se zaměřuje na vývoj a výrobu profesionálních ultrazvukových plašičů a díky dlouholetým zkušenostem a spolupráci se zákazníky jsme schopni neustále zdokonalovat naše produkty. Nová verze Deramax-Auto je projevem našeho úsilí poskytnout zákazníkům ještě efektivnější řešení pro ochranu jejich vozidel."

Vlastnosti Deramax-Auto zahrnují pulzní provoz bateriového plašiče, který přináší několikanásobně vyšší efektivitu využití kapacity baterie. Díky optimalizovanému pulznímu provozu je možné generovat ultrazvukové signály s vysokou hladinou akustického tlaku při minimální spotřebě energie. To znamená, že baterie vydrží déle a zajišťuje prodlouženou dobu výdrže plašiče.

Další významnou vlastností Deramax-Auto je rezonanční zesílení ultrazvukového signálu. Plašič využívá rezonančního zesílení, které umožňuje dosáhnout nejvyššího možného výkonu při co nejnižší spotřebě energie. Kalibrace kmitočtů, které generují elektronické obvody plašiče, jsou prováděny v rámci každé výrobní série. Díky tomu je zajištěna maximální efektivita a účinnost plašiče při odpuzování kun a hlodavců.

Společnost Deramax.cz s.r.o. je již přes 20 let předním výrobcem elektronických plašičů škůdců v České republice i na Slovensku. Jejich produkty jsou vyvíjeny a vyráběny na základě aktuálních vědeckých poznatků, dlouholetých zkušeností a spolupráce se zákazníky. Společnost klade důraz na kvalitu a vysokou účinnost svých plašičů, což potvrzuje jejich dlouhodobá přítomnost na trhu.

Plašič Deramax-Auto je tak ideálním řešením pro ty, kteří chtějí chránit svá vozidla před poškozením způsobeným kunami a hlodavci. S rozšířeným dosahem a výkonnými ultrazvukovými pulzy poskytuje efektivní ochranu bez potřeby chemických prostředků. Díky soběstačnému napájení a snadnému použití je Deramax-Auto praktickým a spolehlivým pomocníkem pro ochranu vašeho automobilu.

Share

0 komentář(ů)