close

Nabídka

Pohon křídlových vrat IN: Revoluce v komfortu a funkcionalitě

Pohon křídlových vrat IN: Revoluce v komfortu a funkcionalitě

Představujeme vám nový pohon IN, který byl speciálně navržen pro dvoukřídlé brány s délkou křídla až 3 metry a váhou křídla až 300 kg. Toto řešení je ideální pro ty, kteří hledají spojení trvanlivosti, odolnosti a pokročilých technologických funkcí v jednom balení.

Odolnost a trvanlivost

Pohon IN je vybaven celokovovými rameny z nerezové oceli a slitiny, což zajišťuje dlouhou životnost a odolnost proti korozivním vlivům. Díky svému pístovému designu je pohon bezúdržbový, prachotěsný a navíc maximálně tichý. Velkou výhodou je jeho odolnost vůči extrémním klimatickým podmínkám, ať už se jedná o námrazu, sníh nebo prudký déšť.

Funkčnost a uživatelský komfort

Díky integrovanému displeji řídící jednotky je nastavování parametrů snadné a přehledné. Uživatelé budou oceňovat funkci měkkého startu, individuální nastavení síly a rychlosti pro každé křídlo zvlášť, nebo možnost samostatného ovládání jednoho křídla pro pěší průchod. K bezpečnostním funkcím patří automatické vypnutí pohonu při detekci překážky. Pohon IN také nabízí možnost připojení různých modulů, ať už jde o další ovládání, fotobuňky nebo záložní akumulátorovou baterii. A pro ty, kteří preferují moderní technologie, je k dispozici ovládání přes mobilní aplikaci pro Android a iOS a možnost připojit až 120 dálkových ovladačů. Při výpadku napájení je možné pohon snadno odblokovat.

Vlastnosti, jako rychlý výsuv pístu (16 mm/s), síla 2000 N a napájení 220V/24V, činí z pohonu IN prémiový produkt pro ty, kteří hledají spolehlivost, výkon a komfort v jednom. Vyzkoušejte pohon křídlových vrat IN a přesvědčte se o jeho kvalitách sami.

Flexibilita a přizpůsobivost

Jednou z hlavních předností pohonu IN je jeho schopnost přizpůsobit se různým potřebám uživatelů. Díky možnosti připojení různých modulů, ať už se jedná o přijímač pro ovládání dalšího pohonu jedním ovladačem nebo fotobuňky pro zvýšenou bezpečnost, je tento pohon vždy připraven splnit všechna vaše očekávání.

Pohon křídlových vrat IN je dokonalým spojením inovativní technologie, výkonnosti a designu. Jde o produkt, který nejen zvyšuje komfort při ovládání vrat, ale také zvyšuje bezpečnost a spolehlivost. Bez ohledu na to, zda potřebujete robustní a odolné řešení pro náročné klimatické podmínky nebo hledáte moderní a technologicky vyspělý systém, pohon IN je tu pro vás. Prozkoumejte jeho širokou škálu funkcí a přesvědčte se, že je to právě ten pravý pohon pro vaše křídlové brány. Investujte do kvality, investujte do pohonu IN.

Share

0 komentář(ů)