close

Nabídka

Představení autokamery CEL-TEC M12 DUAL GPS Exclusive: Vaše nové oči na cestách

Představení autokamery CEL-TEC M12 DUAL GPS Exclusive: Vaše nové oči na cestách

Vítáme vás na našem blogu, kde dnes prozkoumáme jeden z nejnovějších přírůstků na trhu s kamerami do auta - CEL-TEC M12 DUAL GPS Exclusive. Tato pokročilá kamera do auta je vybavena řadou funkcí, které posunou vaše jízdní zážitky na novou úroveň bezpečnosti a pohodlí.

Co nabízí kamera do auta CEL-TEC M12?

 

Vysoké rozlišení a duální záznam

Hlavním lákadlem kamery do auta CEL-TEC M12 je její schopnost duálního záznamu s výjimečným rozlišením - přední 2K a zadní FULL HD. Takové rozlišení znamená, že žádný detail neunikne vaší pozornosti, ať už se jedná o scenérie na cestách nebo důležité události v případě nehody.

 

Plně dotykový IPS displej

Jednou z klíčových vlastností kamery do auta je její 9.88" dotykový IPS displej, který zaujme nejen velikostí, ale i kvalitou obrazu. Displej umožňuje snadné prohlížení záznamů, sledování živého obrazu ze zadní kamery a nastavování funkcí kamery.


Perfektní obraz za všech podmínek

Díky vysoké světelnosti objektivu F2.0 a širokému úhlu záběru 148° poskytuje kamera do auta CEL-TEC M12 jasný a detailní obraz i v náročných světelných podmínkách, což je neocenitelné při jízdě v noci nebo za špatného počasí.


Zadní AHD kamera

Zadní AHD kamera kamery do auta je ideální pro záznam dění za vozidlem, ať už při jízdě nebo parkování. Tato kamera nabízí FULL HD rozlišení a vodotěsné krytí, což ji činí spolehlivým nástrojem v jakémkoliv počasí.


Nabitá funkcemi

Kamera do auta CEL-TEC M12 nabízí i další pokročilé funkce, jako je GPS modul pro záznam polohy a rychlosti, nárazový G-Senzor, ochranu proti vybití autobaterie, a dokonce časosběrný záznam při parkování.


Superkapacitor místo baterie

Napájení kamery do auta pomocí superkapacitoru znamená větší spolehlivost a dlouhodobější životnost zařízení oproti tradičním li-ion bateriím.


Podpora microSD karet až 256 GB

S podporou microSD karet až do velikosti 256 GB si nemusíte dělat starosti s nedostatkem místa pro vaše záznamy. Díky funkci záznamu do smyčky je udržování vašich záznamů bezproblémové.


Přínosy kamery do auta CEL-TEC M12 pro vaše jízdy

 

Spolehlivý Společník na Cestách

Kamera do auta CEL-TEC M12 DUAL GPS Exclusive není jen běžným doplňkem - je to společník, který vám poskytne jistotu a bezpečí během každé jízdy. S touto kamerou do auta máte neustálý přehled o tom, co se děje před vaším vozidlem i za ním, což je nepostradatelné pro bezpečnou jízdu.


Dokumentace důležitých okamžiků

Nehody se stávají a v takových momentech je kamera do auta CEL-TEC M12 neocenitelným pomocníkem. Poskytuje důkazní materiál, který může být klíčový při řešení pojišťovacích událostí nebo právních sporů. S vysokým rozlišením obrazu a spolehlivým záznamem máte vždy jasný důkaz o tom, co se stalo.


Moderní technologie pro vaše pohodlí

Kamera do auta CEL-TEC M12 je vybavena nejmodernějšími technologiemi - od dotykového IPS displeje po superkapacitor místo tradiční baterie. Tyto funkce nejen zvyšují efektivitu zařízení, ale také přispívají k vašemu pohodlí a jednoduchosti používání.


Více než jen záznam jízdy

Kamera do auta CEL-TEC M12 je víc než jen záznamové zařízení. S funkcemi jako GPS sledování, nárazový G-senzor a možností parkovacího režimu se stává nepostradatelným nástrojem pro každého řidiče, který chce mít přehled a být v bezpečí.


Dlouhodobý společník na cestách

Vzhledem k podpoře microSD karet až do velikosti 256 GB a použití superkapacitoru místo baterie, kamera do auta CEL-TEC M12 slibuje dlouhou životnost a minimální údržbu. Tím se stává dlouhodobým investičním řešením pro každého řidiče.


Proč si vybrat CEL-TEC M12?

Pokud hledáte spolehlivou, vysokokvalitní kameru do auta, CEL-TEC M12 DUAL GPS Exclusive je ideální volbou. S kombinací vynikající obrazové kvality, uživatelského pohodlí a pokročilých bezpečnostních funkcí vám tato kamera do auta poskytne nejen klidnou mysl, ale i unikátní záznamy z vašich cest.


Unikátní kombinace záznamové a parkovací kamery v CEL-TEC M12

 

Efektivní systém pro maximální bezpečnost

Kamera do auta CEL-TEC M12 nabízí jedinečnou kombinaci duální záznamové kamery (přední i zadní) a parkovací kamery. Tento komplexní systém poskytuje řidičům nejen možnost zaznamenávat cestu, ale také zvyšuje bezpečnost při parkování vozidla. S touto kamerou do auta získáváte komplexní řešení pro všechny aspekty jízdy.


Snadné parkování s parkovací kamerou

Parkování může být náročné, zvláště v hustě obydlených oblastech nebo na těsných parkovištích. S integrovanou parkovací kamerou kamery do auta CEL-TEC M12 se stává parkování snadnějším a bezpečnějším. Kamera automaticky zobrazuje obraz zezadu při zařazení zpátečky, což vám umožňuje vidět překážky a pomáhá při manévrování.


Kompletní přehled o dění kolem vozidla

S kombinací přední a zadní kamery kamery do auta CEL-TEC M12 máte neustálý přehled o dění kolem vašeho vozidla. Tento přehled je nezbytný nejen během jízdy, ale i při parkování, kdy můžete být vystaveni různým rizikům od ostatních vozidel nebo překážek.


Výhody duálního záznamu

Dvě kamery kamery do auta CEL-TEC M12 poskytují dvojnásobnou jistotu. Zatímco přední kamera dokumentuje cestu vpřed, zadní kamera zaznamenává dění za vozidlem. Tato kombinace zajišťuje kompletní dokumentaci vaší jízdy, což může být klíčové při řešení dopravních nehod nebo sporů.


Řešení na míru vašim potřebám

Kombinace záznamové a parkovací kamery v kameře do auta CEL-TEC M12 je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí komplexní přehled a bezpečnost během řízení. S tímto zařízením můžete cestovat s jistotou, že každý významný moment na cestě bude zaznamenán a že parkování bude hračkou.

Share

0 komentář(ů)