close

Nabídka

Představujeme Garmin Edge 830 PRO - profesionální GPS cyklopočítač pro všechny vášnivé cyklisty!

Představujeme Garmin Edge 830 PRO - profesionální GPS cyklopočítač pro všechny vášnivé cyklisty!

?‍♂️ Představujeme Garmin Edge 830 PRO - profesionální GPS cyklopočítač pro všechny vášnivé cyklisty! ?‍♀️

Získáte nejen lepší přehled o svém tréninku, ale také cenné informace o vašem těle a jeho reakcích na fyzickou zátěž. Díky tomu budete schopni dosáhnout ještě lepších výsledků a posunout své limity.

 

Co všechno vám Garmin Edge 830 PRO nabízí?

? Sledování výkonnosti: Budete mít pod kontrolou hodnoty jako VO2 max, doba regenerace, tréninková zátěž a další parametry. Takto budete vědět, jak efektivně trénujete a kdy je třeba přizpůsobit svůj trénink.

?️ Aklimatizace na výšku nebo teplotu: Připravujete se na trénink v extrémních podmínkách? Garmin Edge 830 PRO vám ukáže, jak vaše tělo reaguje na změny prostředí, abyste mohli přizpůsobit svou jízdu a dosáhnout optimálního výkonu.

⚡ Podpora elektrokol Shimano STEPS: Pokud jezdíte na elektrokole Shimano STEPS, můžete propojit cyklopočítač a získat informace o stavu kola, měřených veličinách a varovných zprávách. Budete mít pod kontrolou stupeň dopomoci, zařazený převod, stav baterie a další důležité parametry.

? Dynamika jízdy na kole: Díky pokročilým metrikám jízdy na kole získáte podrobný přehled o vašem výkonu v závislosti na různých faktorech, jako je pozice, nastavení jízdního kola a délka jízdy. Budete mít lepší povědomí o tom, jak zlepšit svou techniku a dosáhnout maximálního výkonu.

?️ Jízda na horském kole: Pro milovníky horské cyklistiky Garmin Edge 830 PRO nabízí speciální metriky, které zaznamenávají počet a délku skoků, dobu strávenou ve vzduchu a další údaje. Budete mít přesný přehled o každé vaší jízdě a můžete se nechat inspirovat k novým výzvám.

? Chytré funkce: Garmin Edge 830 PRO je vybaven širokou škálou chytrých funkcí, jako je synchronizace tréninků z platformy TrainingPeaks® do deníku Garmin Connect™, což vám umožní snadno sledovat a analyzovat své tréninkové úsilí. Navíc se můžete spoléhat na funkce ClimbPro, které vám poskytnou informace o zbývajících stoupáních a sklonu svahu na vaší trase.

 

A co baterie?

S Garminem Edge 830 PRO nemusíte mít obavy. S výdrží až 20 hodin při plnohodnotném GPS záznamu jízdy a až 40 hodin s použitím záložní baterie (k dostání samostatně) nebo v režimu úspory baterie, vás tento cyklopočítač nepřekvapí nedostatkem energie ani při dlouhých výletech.

Váš cyklistický trénink získá novou dimenzi díky Garminu Edge 830 PRO. Sledujte své výkony, optimalizujte trénink, vychutnejte si horskou cyklistiku a nechte se inspirovat novými výzvami. S tímto profesionálním GPS cyklopočítačem budete mít vše, co potřebujete, přímo na řídítkách vašeho kola.

Objednejte si Garmin Edge 830 PRO ještě dnes a nechte se unést do světa pokročilého cyklistického tréninku! ?‍♂️?

Share

0 komentář(ů)