close

Nabídka

Přenosná autochladnička Indel B TB41.2: Nejlepší autochladnička tohoto léta?

Přenosná autochladnička Indel B TB41.2: Nejlepší autochladnička tohoto léta?

Plánujete dobrodružnou cestu autem nebo dlouhý výlet s rodinou? Nezapomeňte na důležitou výbavu - spolehlivou autochladničku. Jedním z nejlepších řešení je model TB41.2 od značky Indel B. Tato přenosná autochladnička nabízí skvělý objem, digitální ovládání a řadu praktických funkcí, které zajišťují, že vám potraviny zůstanou čerstvé a chladné po celou cestu. Přečtěte si více o vlastnostech a technických parametrech této skvělé chladničky.

1. Objemný prostor a praktický design:
Autochladnička TB41.2 disponuje celkovým objemem 40 litrů, což znamená dostatek místa pro vaše potraviny a nápoje. Můžete pohodlně uskladnit 1,5 a 2litrové láhve nebo další potřebné věci na vaši cestu. S drátěným košem můžete snadno vyjmout obsah lednice a přenést ho bez námahy. Navíc koš zabraňuje přimrzání potravin ke stěnám chladničky.

2. Digitální ovládání a nastavitelná teplota:
TB41.2 je vybavena digitálním ovládáním s displejem, který vám zobrazuje přesnou teplotu uvnitř chladničky. Můžete snadno nastavit požadovanou teplotu v rozmezí -12°C až +12°C s přesností 1°C. To vám umožní udržovat vaše jídlo a nápoje přesně tak chladné, jak je potřebujete.

3. Osvětlení a ochrana autobaterie:
TB41.2 je vybavena vnitřním osvětlením, které vám umožňuje snadno najít potraviny i v tmy. Navíc má zabudovanou ochranu autobaterie, která zabraňuje jejímu vybití. Můžete tak s klidem vychutnat svou cestu, aniž byste se museli obávat, že vám chladnička vysaje energii z autobaterie.

4. Kvalitní konstrukce a izolace:
TB41.2 je vyrobena s důrazem na kvalitu a trvanlivost. Vnitřní prostor je rozdělen na dvě části - jednu pro hluboké zmražení o objemu přibližně 31 litrů a druhou pro chlazení o objemu 6,5 litrů. Hliníkový výparník zajišťuje perfektní tepelnou vodivost a korozivzdornost. Izolace tvořená polyuretanovou pěnou udržuje správnou teplotu uvnitř chladničky.

5. Technické parametry:
Autochladnička TB41.2 má rozměry 585 mm (délka) x 350 mm (šířka) x 445 mm (výška). Je napájena z 12/24 V DC, což umožňuje její použití v automobilech a kamionech. Připojení je realizováno prostřednictvím zástrčky autozapalovače. Má instalovaný výkon 50 W a nabízí rozsah nastavení teploty od -12°C do +12°C. Celková hmotnost činí 12,8 kg.

Autochladnička Indel B TB41.2 je spolehlivým partnerem na vašich cestách, který vám poskytne svěží a chlazené potraviny přesně podle vašich potřeb. Připravte se na příjemné cestování s kvalitní a výkonnou autochladničkou, která zaručuje bezstarostnou dovolenou či výlety.

Share

0 komentář(ů)