close

Nabídka

Přepravní box TowCar TowBox V2 Dog na tažné zařízení

Přepravní box TowCar TowBox V2 Dog na tažné zařízení

Pokud hledáte ideální řešení pro přepravu svého čtyřnohého kamaráda nebo jiných zavazadel, představujeme Vám TowCar TowBox V2 Dog. Tento multifunkční produkt nabízí řadu vlastností a výhod, které si zaslouží vaši pozornost.


Klíčové vlastnosti

 

1, Venkovní aktivity: 

Každý milovník venkovních aktivit ví, jak snadno se může pes zašpinit během procházek v lese, hrátkách na louce nebo koupání v jezeře. Často se stane, že se náš čtyřnohý přítel vrátí z výletu plný bláta a špíny. V takovém případě by bylo nepříjemné umístit špinavého psa přímo do interiéru auta. Zde přichází TowBox V2 Dog k záchrane. Díky svému designu a materiálu poskytuje ideální řešení pro přepravu zašpiněného psa domů, aniž byste museli znečistit interiér vozidla.

 

2, Kapacita a materiál:

TowBox V2 Dog nabízí 390 litrů prostoru v pevné plastové skořepině, vyrobené z polyethylenu se střední hustotou (PE-MD). Tento materiál je odolný vůči nárazům, kroucení a korozi, a je ideální pro přepravu různých typů nákladu.

 

3, Čistota a údržba:

Díky drenážním otvorům a bezúdržbovým plastům můžete bez obav přepravovat i mokré a špinavé předměty. Vnitřek boxu lze snadno vyčistit.

 

4. Manipulace a přístup:

Box je vybaven sklopnými kolečky pro jednoduchou přepravu a může být snadno naložen či sejmut. Víko lze otevřít z obou stran, což usnadňuje přístup k nákladu. Navíc, díky posuvnému a sklopnému systému máte jednoduchý přístup i do kufru vozidla.

 

5. Bezpečnost:

Box je vybaven dvěma zámky pro zabezpečení boxu a nákladu. Pro větší bezpečnost můžete využít i dvě otvory pro visací zámky.

 

6. Vhodné pro všechny typy vozů:

Tento box je ideální pro vysoké vozy s obtížnou nakládkou na střechu nebo vozy, které nemohou využívat střešní nosiče.

 

7. Další výhody:

Výhodou je, že box nezvyšuje výšku vozidla, což umožňuje snadný přístup do garáží. Má kompletní osvětlení, včetně zpátečního a mlhového světla, a elektrickou instalaci v ceně s 13/7 pin adaptérem.


Technické specifikace:


- Rozměry: 1180x755x640 mm (Délka x šířka x výška).
- Hmotnost: 36 kg.
- Nosnost: Až 64 kg (v závislosti na svislém zatížení TZ).


Jedna z hlavních výhod je, že s instalací si hravě poradí jedna osoba během několika sekund, a to díky tomu, že box je z výroby již předmontovaný.


Výrobce: TowCar, Španělsko.

Ať už plánujete cestu s mazlíčkem nebo jen potřebujete více místa pro zavazadla, TowCar TowBox V2 Dog je skvělým společníkem na vašich cestách.

Share

0 komentář(ů)