close

Nabídka

Robustní a Kompletní: Sada Nářadí GEKO G10151 pro každého Kutila

Robustní a Kompletní: Sada Nářadí GEKO G10151 pro každého Kutila

Každý kutil ví, že správné nářadí je základem úspěšného projektu. Sada nářadí GEKO G10151 představuje dokonalou kolekci nástrojů pro širokou škálu oprav a úprav doma či v dílně. Balení obsahuje impozantních 108 kusů nářadí, vše z kvalitní chrom-vanadové oceli, která je známá svou vysokou pevností a odolností proti opotřebení.

 

Obsah Sady

 

Hlavní hvězdou této sady jsou nástrčné hlavice, které jsou dostupné v různých velikostech pro různé potřeby. Malé hlavice 1/4" se hodí pro práci s drobnými šrouby, zatímco větší 1/2" jsou ideální pro robustnější aplikace.

 

Výbava zahrnuje:

 

Hlavice Nástrčné: 13 kusů o velikosti 1/4" (4 - 14 mm) a 17 kusů o velikosti 1/2" (10 - 32 mm).
Prodloužené Hlavice Nástrčné: 8 kusů o velikosti 1/4" (6 - 13 mm) a 5 kusů o velikosti 1/2" (14 - 22 mm).
Speciální Hlavice: Pro zapalovací svíčky a E profil v obou velikostech, poskytující širokou variabilitu pro specifické úkoly.
Komplet je doplněn o různé typy bitů a nástavců, včetně imbusů, plochých bitů, a profilů T a PH/PZ. Díky tomu je sada připravena na nejčastější i specifické úkoly.

 

Příslušenství pro Flexibilitu

 

Sada nezapomíná ani na flexibilitu a manipulaci v těžko přístupných místech:

Prodloužení: 2 kusy pro každou velikost, umožňující dosáhnout do hlubokých nebo špatně přístupných oblastí.
Ráčny a Klouby: Ráčnové klouby a přepínací ráčna s vyhazovačem usnadňují práci v omezených prostorách a zvyšují efektivitu práce.

 

Organizace a Přenositelnost

 

Vše je pečlivě uloženo v přehledném plastovém kufříku, který nejenže chrání nářadí, ale také usnadňuje jeho transport a udržuje pořádek. Ať už pracujete doma na drobných opravách nebo jste profesionál v terénu, s tímto kufříkem budete mít vše po ruce.

 

Kvalita, na kterou se můžete spolehnout

 

GEKO G10151 není jen o kvantitě, ale především o kvalitě. Chrom-vanadová ocel je známá svou odolností a dlouhou životností, což znamená, že sada vydrží léta používání bez známek opotřebení. Je to investice, která se vyplatí každému, kdo hledá spolehlivé a trvanlivé nářadí.

 

Pro každého domácího kutila nebo profesionála, který hledá univerzální, odolnou a kompletní sadu nářadí, je GEKO G10151 ideální volbou. S tak širokou škálou nástrojů a snadnou přenositelností je tato sada připravena na jakýkoliv úkol, který před vámi stojí. Objevte sílu a přesnost v každém kousku této sady a přesvědčte se, že správné nářadí může vaše projekty posunout na novou úroveň.

Share

0 komentář(ů)