close

Nabídka

SP-AB05 KUERL Těžký Aktivní Subwooferový Box 10", 150W: Subwoofer, Který Přináší Hudební Zážitek do Vašeho Auta

SP-AB05 KUERL Těžký Aktivní Subwooferový Box 10", 150W: Subwoofer, Který Přináší Hudební Zážitek do Vašeho Auta

Subwoofery vytvářejí hluboké basy, které jsou nezbytné pro úplný hudební zážitek, a SP-AB05 KUERL je jedním z nejlepších v oboru. Tento těžký aktivní subwooferový box je nejen mimořádně výkonný, ale také nápadně kompaktní a snadno se instaluje do většiny vozidel.

Technické Specifikace

Tento subwoofer v sobě skrývá reproduktor o průměru 250 mm, který je schopen doručit impozantní výkon až 1500W MAX, přičemž jeho trvalý výkon je 150W RMS. Frekvenční rozsah od 50 Hz do 180 Hz zajišťuje, že subwoofer produkuje zvuk, který je jak hluboký, tak dobře definovaný.

Citlivost 90 dB (1W/1m) a výstupní impedance 4 Ω zaručují, že tento subwoofer bude bez problémů pracovat s vaší stávající audio soustavou v autě. Je napájen 12V, což ho činí ideálním pro použití v automobilu.

Výrobek a Design

Subwoofer SP-AB05 KUERL váží 13,5 kg a má rozměry 395 x 325/215 x 320 mm, což znamená, že jej lze snadno integrovat do většiny interiérů automobilů. Jeho membrána je vyrobena z papíru s gumovým závěsem v ocelovém koši, což přispívá k jeho robustnosti a schopnosti vytvářet vysoce kvalitní zvuk.

Balení a Instalace

Subwoofer SP-AB05 KUERL přichází s kompletním balením pro snadnou instalaci, včetně dálkového ovládání. Tím je zajištěno, že instalace tohoto subwooferu do vašeho automobilu bude co nejrychlejší a nejsnazší.

Pokud tedy chcete posílit basovou linku své oblíbené hudby a zvýšit svůj celkový hudební zážitek za jízdy, SP-AB05 KUERL těžký aktivní subwooferový box 10", 150W je nepochybně jednou z nejlepších možností. Nabízí mimořádnou hodnotu, robustní konstrukci a výjimečnou kvalitu zvuku, kterou byste očekávali od značky, jako je KUERL.

Share

0 komentář(ů)