close

Nabídka

Střešní koš pro užitková vozidla: Převoz materiálu či produktů

Střešní koš pro užitková vozidla: Převoz materiálu či produktů

V současné době, kdy se užitková vozidla stávají nezbytným nástrojem pro mnoho podnikatelů a služeb, je důležité maximalizovat jejich potenciál. Jedním z takových doplňků, který rozšiřuje možnosti převozu a skladování, je střešní koš.

 

Klíčové vlastnosti střešního koše:

 

1. Materiál:

Vyroben z pozinkované oceli, tento koš je navržen tak, aby odolával korozním vlivům a poskytoval dlouhou životnost.

2. Bezpečnost:

Upevňovací systémy sady FIRRAK jsou speciálně navrženy tak, aby se přizpůsobily konturám střechy daného vozidla, což zaručuje pevnost a bezpečnost při převozu nákladu.

3. Aerodynamika:

Součástí standardní výbavy koše je aerodynamický deflektor, což znamená, že při jízdě na dálnici nebudete mít problémy s nepříjemnými hluky nebo odoláváním větru.

4. Přidání bezpečnostních prvků:

Ocelové nosiče značky FIRRAK Porto jsou vybaveny bezpečnostními lištami, které jsou přivařeny k bočním profilům, poskytují další ochranu proti pádu nákladu.

5. Jednoduchá instalace:

Montáž příslušenství je snadná a intuitivní, což značně usnadňuje proces instalace.

6. Osvědčená kvalita:

FIRRAK nosiče pocházejí od největšího španělského výrobce CRUZBER S.A. a jsou osvědčeny nejen Atesty TÜV, ale také certifikací 8SD MD ČR.

Pro ty, kteří se spoléhají na svá užitková vozidla jako hlavní nástroj pro svůj podnik, je důležité mít možnosti, jak rozšířit jejich funkčnost. Střešní koš FIRRAK nabízí jednoduché, ale efektivní řešení pro převoz materiálu nebo produktů, ať už jde o nářadí, stavební materiály nebo jiné položky. Investice do kvalitního střešního koše je investicí do pohodlí, efektivity a především bezpečnosti.

 

Nechte to na nás:

Pokud si nejste jisti výběrem jednotlivých dílů střešního koše pro vaše vozidlo, dodávku, vyplňte následující formulář a my vám připravíme nezávaznou nabídku, která vás určitě mile překvapí.

Share

0 komentář(ů)