close

Nabídka

Subwoofer jako stavebnice

Subwoofer jako stavebnice

Alpine SBG-30KIT je atraktivní sada, která nabízí vše, co potřebujete pro vysokokvalitní zvukový zážitek. Tento produkt se skládá z digitálního V-Power mono zesilovače MRV-M250, 12 "(30 cm) bass reflex subwooferu SBG-30BR a kabeláže, která je vysoké kvality.

Jednou z výhod Alpine SBG-30KIT je, že všechny tyto komponenty jsou navrženy tak, aby spolu pracovaly dokonale. To znamená, že nemusíte strávit hodiny hledáním nejlepších komponentů pro vaše auto - vše, co potřebujete, je zahrnuto v této sestavě.

Subwoofer SBG-30BR je navržen tak, aby poskytoval vynikající basový zvuk. S jeho 12 palcovým (30 cm) velkým měničem a bass reflexovou konstrukcí poskytuje velmi silný a dynamický zvuk. Zesilovač MRV-M250 je digitální a mono, což znamená, že poskytuje vysokou účinnost a čistý zvuk.

Kromě toho sada Alpine SBG-30KIT obsahuje také dálkový ovladač basů. Tento ovladač vám umožní přizpůsobit úroveň basů podle vašich preferencí, takže můžete mít dokonalý zvukový zážitek.

Celkově je Alpine SBG-30KIT vynikající volbou pro všechny, kteří hledají vysokokvalitní zvukový systém pro své auto. Tento produkt je snadno instalovatelný a nabízí vynikající výkon za rozumnou cenu. Sada je také výhodná pro ty, kteří chtějí mít jistotu, že všechny komponenty jsou navrženy tak, aby spolu pracovaly co nejlépe.

Share

0 komentář(ů)