close

Nabídka

Tempomat PRECISION CRUISE: Komfort a kontrola na dlouhých cestách

Tempomat PRECISION CRUISE: Komfort a kontrola na dlouhých cestách

PRECISION CRUISE představuje revoluční dodatečně instalovaný elektronický tempomat, který nabízí komplexní funkčnost a pohodlí originálních systémů, doplněnou o výjimečné vylepšené funkce.

Klíčové vlastnosti tempomatů PRECISION CRUISE

Tento tempomat je předem naprogramován pro konkrétní vozidlo. V našem e-shopu nyní nabízíme tento nejmodernější systém, který zpříjemní každou vaši jízdu.

Bezstarostná jízda s tempomatem

Řídicí systémy PRECISION CRUISE minimalizují stres a frustraci při cestování na dlouhé vzdálenosti. Stačí jednoduše aktivovat tempomat, odlepit nohu od plynového pedálu a zažít plynulejší a pohodlnější jízdní zážitek.

Flexibilní kontrola rychlosti s tempomatem

Pokud potřebujete přizpůsobit rychlost podmínkám na silnici nebo rychlosti provozu, tempomat umožňuje zvýšit nebo snížit rychlost stisknutím příslušného tlačítka na rameni tempomatu.

Nastavení duální paměti s tempomatem

PRECISION CRUISE umožňuje přednastavit dvě oblíbené rychlosti v paměti tempomatu, což usnadňuje dosažení požadované rychlosti stiskem jediného tlačítka.

Nezávislé omezení rychlosti s tempomatem

Tento tempomat také umožňuje nastavit nezávislý limit rychlosti, který zabraňuje překročení rychlostních omezení, zatímco tempomat zůstává funkční až do nastaveného limitu.

Prevence pokut s tempomatem

PRECISION CRUISE vám umožní udržovat bezpečnou a zákonnou rychlost, aby se minimalizovalo riziko pokut.

Optimalizace a úspora paliva s tempomatem

Díky regulaci rychlosti více než 50krát za sekundu optimalizuje tempomat jízdní výkon a může přispět ke snížení nákladů na palivo.

Snadná Instalace tempomatu

S kabelovým svazkem „Plug n Play“ a univerzální ovládací páčkou v kvalitě OEM je instalace snadná a cenově dostupná, ale doporučujeme využít služeb a zkušenostní instalačních dílen, které se těmito instalacemi zabývají.

Tempomat PRECISION CRUISE z našeho e-shopu představuje nejmodernější řešení pro pohodlnou a efektivní jízdu. Jeho vlastnosti poskytují nejen bezpečnost a pohodlí, ale také optimalizují palivovou účinnost a výkon. Navíc je snadná instalace a kompatibilita s vybranými modely automobilů dělá ideálním doplňkem pro každého řidiče. Navštivte náš e-shop https://www.autoprofi.cz/tempomaty-89 dnes a objevte, jak může PRECISION CRUISE přinést revoluci do vašeho jízdního zážitku!

Share

0 komentář(ů)