close

Nabídka

Ultrazvukový Plašič Kun do Auta: Deramax 180440-R Profi - Bezpečná Ochrana

Ultrazvukový Plašič Kun do Auta: Deramax 180440-R Profi - Bezpečná Ochrana

Ultrazvukové plašiče se staly klíčovým prvkem ochrany našich vozidel a okolního prostoru před kunami, myšmi, potkany, krysami, lasičkami, plchy, rejsky a dalšími hlodavci. V tomto článku se zaměříme na model "Deramax 180440-R Profi," který nabízí vysoký výkon a bezpečnou ochranu. Vysvětlíme, jak tento český produkt funguje a jak může přispět k zajištění bezpečnosti vašeho vozu a okolního prostoru.

 

Co je Ultrazvukový Plašič Deramax 180440-R Profi?

Deramax 180440-R Profi je elektronické zařízení navržené k účinné ochraně vnitřních a venkovních prostor před invazí kun, myší, potkanů, krys, lasiček, plchů, rejsků a dalších hlodavců. Toto zařízení využívá specifické ultrazvukové signály, které jsou pro škůdce velmi nepříjemné, ale zároveň jsou zcela bezpečné pro lidi a domácí zvířata.

Deramax 180440-R Profi je konstruován tak, aby byl bezhlučný a zcela bezpečný pro lidi a domácí zvířata, což umožňuje jeho bezproblémové použití v obytných prostorách. Tento ultrazvukový plašič využívá nezávadnou metodu odstrašení, což znamená, že nezpůsobuje úhyn zvířat ani nutnost odstraňovat uhynulá zvířata.

 

Vlastnosti a Výhody Deramax 180440-R Profi

Tento plašič kun do auta a okolí domu vyniká několika klíčovými vlastnostmi:

 

Vysoký Výkon

Deramax 180440-R Profi nabízí vysoký výkon, což znamená, že je efektivní jak pro ochranu malých obytných prostor, tak i pro rozsáhlejší komerční prostory. Jeho účinnost spočívá ve vytváření nepříjemného prostředí pro zvířata pomocí ultrazvukových signálů.


Automatická Změna Kmitočtu a Výkonu

Plašič automaticky mění kmitočet signálů, což zabraňuje zvířatům v přizpůsobení se signálům a tím zvyšuje účinnost. Tato funkce zajišťuje, že zvířata se nezvyknou na signál a stále budou považovat chráněný prostor za nepříjemné místo.


Široký Účinný Dosah

Deramax 180440-R Profi má široký účinný dosah, což znamená, že může chránit rozsáhlé oblasti. Vnitřní dosah může být až 500 m², zatímco venkovní dosah dosahuje až 21 metrů v úhlu 180 stupňů.


Bezpečnost

Tento plašič je zcela bezpečný pro lidi i domácí zvířata, kromě chovných myší, křečků, morčat a podobných hlodavců.


Ekonomický Provoz

Provoz Deramax 180440-R Profi je ekonomický, a měsíční náklady na provoz činí přibližně 6 Kč, což zahrnuje pouze náklady na elektřinu pro napájení zařízení.


Závěr

Ultrazvukový plašič kun do auta a okolí domu, jako je Deramax 180440-R Profi, poskytuje efektivní a bezpečný způsob ochrany před zvířecími narušiteli. S vysokým výkonem, širokým účinným dosahem a automatickým systémem změny kmitočtu a výkonu je tato plašička ideálním řešením pro ochranu obytných i komerčních prostor. Díky ní můžete zvýšit bezpečnost svého vozu a majetku bez zbytečných nákladů na chemické prostředky nebo úklid uhynulých zvířat. Plašič Deramax 180440-R Profi je českým produktem, který je konstruován s ohledem na bezpečnost, účinnost a ekologii, a to ho činí ideální volbou pro ochranu vašeho prostoru.

Share

0 komentář(ů)