close

Nabídka

Vitrifrigo VFC 15 (VFREE PLUS): Revoluční kompresorová autochladnička pro vaše cesty

Vitrifrigo VFC 15 (VFREE PLUS): Revoluční kompresorová autochladnička pro vaše cesty

Představujeme Vitrifrigo VFC 15 (VFREE PLUS), kompresorovou autochladničku, která přináší revoluční změnu v způsobu, jakým uchováváte jídlo a nápoje během cestování. Ideální pro milovníky road tripů, táborníky nebo každého, kdo tráví hodně času na cestách, VFC 15 kombinuje pohodlí, efektivitu a inovativní design.

Stylový a praktický design

VFC 15 je štíhlá, ale prostorná, s objemem 15 litrů, navržena k umístění mezi sedadla vozidla. Nejenže poskytuje snadný přístup k chlazeným nápojům a potravinám, ale její čalouněné víko slouží i jako pohodlná područka a praktický držák na dvě plechovky. Tato autochladnička je tedy nejen užitečná, ale také zvyšuje komfort cestování.

 

Inovativní technologie chlazení

VFC 15 je vybavena vyspělým hermeticky uzavřeným kompresorem s integrovanou řídící jednotkou. Tato chladnička nabízí efektivní chlazení s možností digitální regulace teploty od +20 až -18ºC. Díky tomu udrží vaše potraviny a nápoje v ideální teplotě, bez ohledu na venkovní podmínky.

 

Napájení a Energetická Efektivita

Chladnička může být napájena z různých zdrojů:

Stejnosměrné napětí 12/24V DC
Střídavé napětí 230 V AC pomocí externího adaptéru
Interní 15,6 Ah Li-Ion baterie (volitelné příslušenství) pro mobilní použití
Díky energetické třídě F a dvěma režimům chodu kompresoru - ECO a MAX - si můžete vybrat mezi maximálním chlazením nebo úsporou energie.

 

Bezpečnost a komfort

Bezpečnost je klíčová, a VFC 15 to bere vážně. Je vybavena ochranou proti vybití napájecí baterie vozidla a elektronickou ochranou proti přepólování. Tři úrovně nastavení ochrany baterie (HI/MED/LO) vám umožní zvolit, jak moc chcete baterii šetřit.

 

Ovládání a kontrolní panel

Digitální kontrolní panel je intuitivní a snadno ovladatelný. LED displej zobrazuje aktuální nastavení a umožňuje rychlé úpravy. Navíc, chladničku můžete ovládat i bezdrátově pomocí aplikace ve vašem chytrém telefonu, což přináší extra pohodlí.

 

Doporučené příslušenství

200W solární panel pro nezávislé napájení
Odnímatelná Li-Ion baterie pro až 6 hodin chlazení
Ochranný obal pro ochranu chladničky

Vitrifrigo VFC 15 (VFREE PLUS) je ideální řešení pro ty, kteří chtějí udržet své nápoje a potraviny chlazené na cestách. S moderním designem, pokročilou technologií a flexibilitou napájení se stává nepostradatelným společníkem na každé cestě.

Share

0 komentář(ů)