close

Nabídka

Využijte plný potenciál vaší záznamové kamery Mio 818 s MiVue™ Pro App

Využijte plný potenciál vaší záznamové kamery Mio 818 s MiVue™ Pro App

Záznamová kamera MiVue™ 818 nabízí mnoho vynikajících funkcí pro zajištění vaší bezpečnosti na silnici. Ale co když vám řeknu, že můžete využít ještě více? Díky MiVue™ Pro App můžete plně využít konektivity WIFI a získat několik dalších skvělých výhod.

 

1. Odesláno při nárazu, viděno na mobilu!

Jednou z nejvýznamnějších funkcí, kterou nabízí MiVue™ 818 ve spojení s MiVue™ Pro App, je možnost odesílání záznamů na váš mobilní telefon v reálném čase při nárazu. To znamená, že když dojde k nehodě nebo jinému kritickému okamžiku během vaší jízdy, vaše záznamy budou okamžitě dostupné na vašem smartphonu.

Kamera automaticky identifikuje události, které vyžadují pozornost, jako jsou nehody, nárazy nebo prudké brzdění, a okamžitě uloží příslušné videozáznamy do speciální složky označené jako "událost". Poté se tyto záznamy automaticky odesílají do MiVue™ Pro App přes WIFI. Co je důležité zdůraznit, je fakt, že tato funkce nepotřebuje vaše mobilní data 3G/4G, protože používá efektivní bodovou přenosovou technologii.

Díky této funkcionalitě můžete mít okamžitý přístup k důležitým informacím, co se stalo během události, což může být nesmírně užitečné pro zajištění vaší bezpečnosti a pro řešení potenciálních sporů na silnici. Takovýto okamžitý přístup k důkazům může být klíčovým prvkem při vyřizování pojišťovacích nároků nebo prokazování vaší neviny v případě nehod. MiVue™ 818 vás tak efektivně chrání a umožňuje vám mít kontrolu nad situací i mimo vozidlo.

 

2. Živé zobrazení a organizér videa

MiVue™ 818 v kombinaci s MiVue™ Pro App nabízí nejen možnost okamžitého odeslání videa při událostech, ale také vám umožňuje mít plnou kontrolu nad organizací a správou vašich videonahrávek.

S funkcí "Živé zobrazení" můžete upravit nastavení kamery a horizontální úroveň kamery před její instalací. Tato funkcionalita je zvláště užitečná pro zajistění optimálního záběru při montáži kamery. Můžete jednoduše v reálném čase sledovat, jak je kamera nastavena, což vám umožní dosáhnout ideálního uhlu záběru.

Další důležitou funkcí MiVue™ Pro App je schopnost organizovat vaše videonahrávky. Všechny záznamy jsou automaticky tříděny podle data a typu, což vám pomůže snadno najít konkrétní události nebo období. Můžete tak jednoduše procházet normální záznamy, události nebo nahrávky z parkovacího režimu.

Pokud máte instalovánu duální kameru, MiVue™ Pro App dokáže synchronizovat a zálohovat záznamy z přední i zadní kamery. To znamená, že máte kompletní a soudržný přehled o dění kolem vašeho vozu.

Tato funkce je zvláště užitečná pro profesionální řidiče nebo ty, kteří chtějí pečlivě dokumentovat své jízdy pro osobní nebo pracovní účely. Díky MiVue™ Pro App můžete jednoduše organizovat a spravovat své záznamy a mít tak vždy snadný přístup k důležitým událostem na silnici.

MiVue™ 818 ve spojení s MiVue™ Pro App vám tedy nejen poskytuje bezpečnostní kameru, ale také efektivní nástroj pro správu a organizaci vašich videonahrávek.

 

3. Příchozí hovory během zálohování videa

Přicházejí na vás občas důležité telefonáty, zatímco vaše záznamová kamera MiVue™ 818 provádí zálohu videa? Nebojte se, v takovém případě vám MiVue™ 818 ve spojení s MiVue™ Pro App poskytuje řešení.

Pokud se během zálohování videa ozve váš telefon, aplikace bude přerušena, aby vám umožnila přijmout hovor. Jakmile ukončíte telefonát, jednoduše znovu otevřete aplikaci MiVue™ Pro App, a ta obnoví přenos z místa, kde byl přerušen. Tato funkce vám umožňuje mít kontrolu nad tím, co se děje během jízdy a zároveň být dostupný pro důležité hovory.

Tuto vlastnost podporují všechny palubní kamery Mio, což znamená, že můžete využívat tuto výhodu, ať už máte model MiVue™ 818 nebo jakýkoli jiný produkt z řady M.

Tato funkce je nejenom pohodlná, ale také bezpečná. Neztratíte tak důležitý hovor, ale zároveň neztratíte ani žádný kritický okamžik, který může být zachycen kamerou. MiVue™ 818 s MiVue™ Pro App vám tak umožňují řídit svoji jízdu s klidem a současně zůstat propojeni se světem kolem vás.

Tato funkce je dalším důkazem toho, jak MiVue™ 818 usiluje o maximální pohodlí a bezpečnost řidičů na silnicích.

 

4. Nastavte si palubní kameru pomocí MiVue™ Pro App

MiVue™ Pro App vám poskytuje možnost snadno a pohodlně nastavit vaši záznamovou kameru MiVue™ 818 přímo prostřednictvím vašeho smartphonu. Tato funkce usnadňuje konfiguraci kamery a umožňuje vám přizpůsobit různé parametry dle vašich potřeb.

S aplikací můžete jednoduše změnit nastavení kamery, jako je například rozlišení nahrávání, světelnost objektivu nebo citlivost G-senzoru. Tímto způsobem můžete dosáhnout optimálních výsledků a zajistit, že vaše záznamy budou odpovídat vašim požadavkům.

Nastavení paměťové karty kamery je také snadné prostřednictvím MiVue™ Pro App. Můžete rychle a jednoduše naformátovat paměťovou kartu nebo prověřit dostupný prostor pro záznamy. Tato funkce vám umožňuje udržovat kameru v optimálním stavu a zajistit, že nebudete mít problémy s nedostatečným prostorem na kartě.

Tuto užitečnou funkci podporují všechny palubní kamery automobilů Mio, což znamená, že můžete využívat tuto výhodu, ať už vlastníte model MiVue™ 818 nebo jiný produkt z řady M.

Díky možnosti konfigurace a správy kamery přes MiVue™ Pro App máte větší kontrolu nad výkonem a funkcemi vaší záznamové kamery, což přispívá k lepšímu zážitku z jízdy a zajišťuje, že vaše kamery budou pracovat podle vašich očekávání.

MiVue™ 818 vám tak umožňuje přizpůsobit si kameru podle vašich preferencí a potřeb a zajistit tak, že budete mít vždy ty nejlepší záznamy na silnici.

 

5. Aktualizace WIFI OTA (Over-the-Air)

MiVue™ 818 ve spojení s MiVue™ Pro App nabízí jednoduchý a efektivní způsob aktualizace vaší záznamové kamery. Funkce aktualizace přes WIFI OTA (Over-the-Air) vám umožňuje stahovat a instalovat firmware kamery a další aktualizace přímo prostřednictvím vašeho smartphonu, a to bez nutnosti vyjímat paměťovou kartu.

Tato funkce je velmi pohodlná a časově efektivní, jelikož eliminuje potřebu připojení kamery k počítači nebo odstraňování paměťové karty. Stačí mít vaši kameru připojenou k aplikaci MiVue™ Pro App přes WIFI, a pak můžete jednoduše stahovat a instalovat aktualizace s lehkostí.

Aktualizace zahrnují nejen firmware kamery, ale také aktualizace datových kamer a hlasových verzí. To znamená, že můžete mít nejnovější funkce a vylepšení k dispozici na své kameře, což zajišťuje, že budete vždy v kroku s nejnovějšími technologickými vývoji.

Je třeba poznamenat, že stahování datových kamer může spotřebovávat vaše mobilní data 3G/4G, a proto byste měli být opatrní, pokud nemáte neomezený datový tarif. Nicméně, tuto funkci můžete vypnout, pokud si přejete minimalizovat spotřebu dat.

Celkově tato funkce zajišťuje, že vaše záznamová kamera MiVue™ 818 bude vždy aktuální a plně funkční, což zvyšuje vaši bezpečnost a zážitek z používání kamery. Díky MiVue™ Pro App a aktualizacím přes WIFI OTA můžete mít jistotu, že vaše kamera bude vždy připravena k zachycení důležitých okamžiků na silnici.

 

6. Desktop MiVue™ Manager

MiVue™ 818 je vybavena funkcí Desktop MiVue™ Manager, což je PC software, který vám umožňuje ještě více využít potenciál vaší záznamové kamery. Tento software slouží k přehrávání a analýze videonahrávek, a to nejenom z přední, ale i zadní kamery, pokud je nainstalována duální kamera.

S Desktop MiVue™ Managerem máte možnost zpětného prohlížení svých záznamů na větším monitoru a podrobněji analyzovat situace na silnici. Tato funkce je užitečná zejména v případě nehod nebo incidentů, kdy můžete detailněji studovat události a určit viníka.

Dále MiVue™ Manager umožňuje přístup k informacím z G-senzoru, což zahrnuje data o rychlosti, směru a intenzitě nárazu. Tyto informace mohou být užitečné při rekonstrukci události nebo pro dokazování okolností nehody.

Software rovněž umožňuje snadné sdílení videonahrávek na sociálních sítích nebo jejich zaznamenání jízdní trasy na Google Maps. To znamená, že můžete sdílet zajímavé momenty ze svých cest s přáteli a rodinou nebo prokázat, kde jste byli v určitý čas.

Jednou z dalších užitečných funkcí je možnost vyvážení bílého (EV), což vám umožňuje přizpůsobit expoziční hodnoty videa pro dosažení optimální kvality nahrávky, zejména za různých světelných podmínek.

Desktop MiVue™ Manager také podporuje funkci "Automatické zapnutí", která umožňuje, aby kamera začala nahrávat ihned po zapnutí vozidla, což zajistí, že vám neunikne žádný důležitý okamžik na cestách.

Celkově tato část MiVue™ 818 a jejího ekosystému zahrnující MiVue™ Manager přidává další vrstvu funkcionality a kontroly ke záznamové kameře, což vám umožňuje lépe využít všechny její schopnosti pro zajištění vaší bezpečnosti a záznamu nezapomenutelných momentů na silnici.

 

7. GPS polohování a další užitečné funkce

MiVue™ 818 není jenom obyčejná záznamová kamera – má také vestavěný GPS modul, který dokáže zaznamenávat různé informace o vaší jízdě. Tento GPS modul automaticky sbírá údaje o rychlosti, směru, nadmořské výšce a zeměpisných souřadnicích během vaší jízdy. Tyto informace jsou uloženy společně s videonahrávkami a mohou být později využity pro různé účely.

Jedna z výhod vestavěného GPS je možnost zobrazení rychlostních radarů a úsekových měření přímo na obrazovce kamery. MiVue™ 818 vám dává vědět, kde se nacházejí rychlostní kontroly, a upozorňuje vás na omezení rychlosti. To vám umožňuje dodržovat dopravní předpisy a snižovat riziko pokut za překročení rychlosti.

Funkce "Funkce zastav a jeď" vám také umožňuje být v obraze o předem stanovených úsecích, kde se měří rychlost a kde by mohla být kontrola rychlosti. Tato informace vám dává předem vědět, kde byste měli zpomalit a dodržovat předepsané rychlostní limity.

Další užitečnou funkcí je upozornění na náhlé vyjetí z jízdního pruhu. Pokud se ocitnete v situaci, kdy vozidlo rychle změní svůj směr jízdy nebo vás v jízdním pruhu zatlačí jiné vozidlo, kamera vás na to upozorní. Tato funkcionalita přispívá k vaší bezpečnosti na silnici a pomáhá vám vyhýbat se potenciálním kolizím.

MiVue™ 818 také nabízí funkci varování před čelní srážkou, která vás upozorní, pokud se přiblížíte k vozidlu před sebou příliš rychle a hrozí čelní srážka. Tato funkce je důležitá pro zachování bezpečné vzdálenosti mezi vozidly a minimalizaci rizika nehod.

Celkově vestavěný GPS modul a další užitečné funkce MiVue™ 818 vám pomáhají zůstat informovanými a bezpečnými na silnici. Tato kamera není jenom prostředkem pro záznam dění kolem vás, ale také nástrojem pro zlepšení vaší bezpečnosti a pohodlí při řízení.

 

8. Parkovací režim a další bezpečnostní funkce

MiVue™ 818 se nezaměřuje pouze na nahrávání vašich jízd, ale také na zajištění bezpečnosti vašeho vozidla, i když je zaparkované. Tato kamera je vybavena inteligentním parkovacím režimem, který pomáhá chránit vaše vozidlo před nepředvídatelnými situacemi, jako jsou nárazy nebo pokusy o krádeže.

Když je motor vypnutý, MiVue™ 818 se automaticky přepne do inteligentního parkovacího režimu. Pokud senzor detekuje náraz nebo pohyby v blízkosti přední části vozidla, kamera okamžitě aktivuje nahrávání. To je užitečné při shromažďování důkazů o incidentech, které mohou nastat, i když nejste ve vozidle.

Je třeba poznamenat, že pro trvalé napájení parkovacího režimu je třeba mít speciální zařízení, jako například SmartBox III, který lze dokoupit samostatně. Tato zařízení umožňují kameře zůstat v režimu připravenosti, aniž by vybíjely autobaterii.

MiVue™ 818 také disponuje dalšími bezpečnostními funkcemi, jako je upozornění na rychlostní radary, funkce "Upozornění na překročení rychlosti" a "Upozornění na možnou únavu řidiče." Všechny tyto funkce jsou navrženy tak, aby vám pomohly zůstat v bezpečí na silnici a minimalizovat riziko nehod.

Funkce "Upozornění na překročení rychlosti" vás informuje, když překročíte stanovenou rychlost, což vám pomáhá dodržovat dopravní předpisy a snižovat riziko pokut. "Upozornění na možnou únavu řidiče" vás upozorňuje, když začnete vykazovat známky únavy, což může být klíčové pro prevenci nehod způsobených řidičovou nepozorností.

Celkově MiVue™ 818 nabízí širokou škálu bezpečnostních funkcí, které vám pomáhají chránit vaše vozidlo a zvyšovat vaši bezpečnost na silnici. Tato kamera není jenom nástrojem pro dokumentaci jízdy, ale také spolehlivým partnerem pro zajištění bezpečnosti vašeho vozidla a cestování.

 

9. Doplňkové funkce a technické specifikace

Kromě výše zmíněných funkcí a vlastností MiVue™ 818 nabízí několik dalších užitečných doplňkových funkcí a technických specifikací, které zvyšují jeho celkovou hodnotu a funkčnost.

WDR nahrávání

Funkce Wide Dynamic Range (WDR) zajišťuje, že videonahrávky jsou kvalitní i za různých světelných podmínek. Tato technologie umožňuje lépe zachytit detaily i při nízkém nebo vysokém kontrastu osvětlení.

Záznam události

MiVue™ 818 automaticky ukládá videonahrávky do složky "událost" v případě detekce nárazu nebo jiného důležitého incidentu. Tímto způsobem jsou důležité momenty chráněny a snadno dostupné pro pozdější analýzu.

Vyvážení bílé (EV)

Funkce vyvážení bílé umožňuje upravit expozici videa pro dosažení optimální kvality nahrávky v různých světelných podmínkách. Tím můžete dosáhnout jasnějších a detailnějších záznamů.

Fotografický režim

Kamera také umožňuje pořizovat fotografie s GPS souřadnicemi, což může být užitečné pro dokumentaci vašich cest a událostí.

Snímač otřesů

Kamera je vybavena snímačem otřesů, který detekuje nárazy a zajišťuje, že důležité momenty budou zachyceny i při nehodách.

Upozornění na překročení rychlosti

Kromě upozornění na rychlostní radary vás kamera také upozorňuje, když překročíte stanovenou rychlost, což pomáhá dodržovat dopravní předpisy.
Smartphone App MiVue™ Pro: Aplikace MiVue™ Pro je k dispozici pro snadné ovládání a konfiguraci kamery prostřednictvím vašeho smartphonu.

Technické specifikace MiVue™ 818 zahrnují

  1. Velikost displeje: 2.7"
  2. Rozlišení videa: WQHD 2K 1440P / 30fps, Full HD 1080P / 60fps, Full HD 1080P / 30fps
  3. Snímač: Mio 5M Senzor
  4. Světelnost: F1.8
  5. Formát nahrávání: H.264
  6. Úhel záznamu: 140°
  7. Nahrávání zvuku
  8. WiFi
  9. Vestavěný GPS
  10. 3-osý G-senzor
  11. Paměť (Doporučená karta microSD™ třídy 10 o kapacitě do 128GB)
  12. Rozsah provozní teploty: -10° to +60° C
  13. Baterie: 240mAh
  14. Výška: 85.6 mm
  15. Šířka: 54.7 mm
  16. Hloubka: 36.1 mm
  17. Hmotnost: 86.1 gr
  18. Podpora zadní kamery (MiVue™ A50)
  19. Mio Smartbox Hardwire Kit (Volitelně)

Celkově MiVue™ 818 kombinuje vysokou kvalitu nahrávek s širokou škálou bezpečnostních a praktických funkcí, což z něj dělá užitečného společníka pro každodenní jízdu a záznam cestovních dobrodružství.

 

10. Závěr a výhody MiVue™ 818

V závěrečné části tohoto článku bychom rádi shrnuli výhody a klíčové aspekty, které dělají z záznamové kamery MiVue™ 818 skvělého společníka pro vás a vaše vozidlo:

Vysoké rozlišení 2K WQHD

MiVue™ 818 zachycuje jízdu ve vysokém rozlišení 2K WQHD (1440p), což znamená ostré a detailní videozáznamy, které jsou užitečné pro dokumentaci cestovních událostí.

Night Vision technologie

Díky Night Vision technologii zůstávají záznamy jasné a čisté i za zhoršených světelných podmínek, což je důležité pro bezpečnost v noci.

Integrovaná GPS

Vestavěný GPS modul zaznamenává důležité informace o jízdě, včetně rychlosti, směru, nadmořské výšky a zeměpisných souřadnic, což vám pomáhá v navigaci a dokumentaci jízd.

Parkovací režim

Inteligentní parkovací režim aktivuje kameru při detekci nárazu nebo pohybů v blízkosti vozidla, což chrání vaše vozidlo i když je parkované.

Wifi a mobilní aplikace

Propojení s Wi-Fi a aplikací MiVue™ Pro umožňuje rychlé a bezdrátové přenosy dat, nastavení kamery a záznamy nárazů v reálném čase.

Aktualizace OTA

Díky funkcím aktualizace přes Wi-Fi OTA můžete snadno stahovat a instalovat aktualizace kamery bez nutnosti odpojení paměťové karty.

Bezpečnostní funkce

MiVue™ 818 nabízí různé bezpečnostní funkce, jako jsou upozornění na rychlostní radary, varování před překročením rychlosti a upozornění na náhlé vyjetí z jízdního pruhu, které vám pomáhají zůstat v bezpečí na silnici.

Desktop MiVue™ Manager

Desktop MiVue™ Manager je PC software, který umožňuje přehrávat a analyzovat videonahrávky, zobrazovat údaje z G-senzoru a snadno sdílet záznamy.

Doplňkové funkce

Kamera nabízí širokou škálu dalších funkcí, jako je WDR nahrávání, záznam události, vyvážení bílé, fotografický režim, snímač otřesů a další.

MiVue™ 818 je kompaktní a výkonná záznamová kamera, která poskytuje mnoho výhod pro řidiče a majitele vozidel. Bezpečnost, komfort a kvalitní videozáznamy jsou klíčové prvky této kamery, což ji činí ideálním doplňkem pro každé vozidlo. Díky těmto funkcím můžete snadno zachytit důležité okamžiky na silnici a zlepšit svou bezpečnost a pohodlí během jízdy.

Share

0 komentář(ů)